soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

23472757_158698464874784_2226080281559508860_n

..tavaly voltam halálfélelmes, idén – miután átkódolta Valami elvetemült a kémiám- nem nagyon zavar a haláltudat, de felmerült bennem a tegnapi nap végeztével, hogy mi ez a tiszta felületre való törekvés bennem. (?)

Nem tudatosan takarítok…nem szándékosan váltom be a régi ígéreteket, hanem belső utasításra, és tegnap már felmerült egy kósza gondolatban, hogy mi van, ha ez a folyamat valami “nagy változásba” torkollik. Kicsit “sértődötten” jött a válasz odabentről, hogy miért kell rögtön a végletekben gondolkodni, azért röviden összefoglalom, hova vezetett ez a 2017.

Először is , sokat vártam tőle, mert a 17 prím szám és én vonzódom a prím számokhoz. Nem is értem miért “jót” vártam az évtől, amikor én ellentétesen működöm a “megszokottól”, tehát, ami másoknak jó,nekem kellemetlen általában…Ebben az évben semmi sem az, aminek látszik. Mindent kiiktatott(tam) belőlem az élet, amihez ragaszkodtam. És mindenkit akihez nem tiszta érzelmek fűztek, valamint távozott mindenki, akit nem fűztek tiszta érzések hozzám.

Megszűnt a blogom, mindenem fellazult és képlékennyé vált, amihez kötöttem a biztosító köteleimet. Szeretek írni…mert örömöm lelem benne…de teljesen mindegy, hogy hova írok…írok egy cetlire, wc papír csíkra, vagy ide, egy holnap törlendő jegyzetbe…számomra mindegy, mert a lényege, hogy ne bent legyen ..olyan ez, mint aki magának rajzolgat. Nem várok érte semmit…nem megrendelésre készülő írások, nincs bennük szándékosan elferdített nyálas hazugság, csak a színtiszta olykor kegyetlen MOST. Az én mostom..amivel nem kell egyetérteni sem, és együtt rezegni sem. A publikusság oka az , hogy mindig van egy ember…akinek kell, hogy lássa nincs egyedül a magányában, az egyediségében, az őszinteségében, a különcségében, a cinizmusában, a szókimondásában, mert ilyen vagyok én.

Azokat az ígéreteket, amelyeknek súlya volt, beváltottam. Nem azért, hogy ne legyen karmikus vonzata, hanem azért mert “szavamhihetetlenné” tesznek. Mivel nem érdekel a holnap, így nem szándékozom a holnapra lefoglalni senkiből semmit. Magam sem adom… Nagy tudatosság kell ahhoz, hogy egy jó pillanatban ne lelkesedjek be egy következő ugyanilyenért, de mivel emberré kellett váljak, miután nem vágyom a spirituális világot támogatni a jelenlétemmel, ezért emberi mivoltom miatt semmiképp nem teszek olyan ígéretet, ami a következő pillanatban ellehetetlenít egy felismerés, vagy egy újabb lépés a középpontom felé… Meg amúgy is… folyamatos ígérgetések áldozata vagyok… Azért HAZUDNAK az emberek nekem egy lehetséges jövőt, hogy lerázzanak… Mocskos dolog igent mondani valamire, amin belül harsányan röhög a nem… Én nem akarok ilyen lenni… Jelenleg egy tökéletes állapotban vagyok – a SEMMIBEN- ahhoz, hogy új útvonalakat rajzoljak magam elé.. És mivel az önismereti órákon, amint egy külső nézőpontban tartottak nekem az Őrzők , megtudtam, hogy milyen ember vagyok valójában, nem hiszem, hogy jelenleg értelme lenne ezt a lényt bárkire ráerőszakolnom.

Imádtam a blogom… de kötelék volt… Imádtam tervezni…és tervezek most is… De a terveimben nem szerepelnek emberek, mert nem akarom senkire ráterhelni azt a világot, ami most nyílik előttem. Nyitva maradok, és megélhető is…de nem kötelező… Nem várok senkit, és rám se várjon senki…úgyis ha kell összefutunk….amikor kell elindulunk… amikor kell megisszuk a kávénkat…amikor érezzük elmondjuk, amikor úgy érezzük, akkor más irányba megyünk mindezt mindenféle túlerőltetett magyarázatok nélkül… Most ez van… holnap más lesz… minden változik. A fix pont nem lehet kívül, az legbelül marad…Körülötte forog a Világ….

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: