soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

23550363_159993704745260_5456184513642530639_o
…volt egy pillanat. Nem is tudom hogyan lehetne jól megfogalmazni. Mondtam, mondtam, mondtam , vetítettem előre a holnap bekövetkező ma még tragédiának látszó, holnapra már fejlődésnek nevezett eseményeket. Mondtam ennek, mondtam annak…Mondtam idegennek, ismeretlennek, ismerősnek, rokonnak, gyerek(em)nek…. Nem figyel, nem hallgat, nem érdekli…már-már utál…. Minek is pofázok bele, hiszen én sokkal rosszabb voltam.. Igen, a VOLTAM..itt van egy kis hangsúly… Megjöttem onnan, ahová Te tartasz, csak próbáltam mondani, hogy szaka…..dééééééééééééééééééé….. ……

Aztán jött az a pillanat. A semmiből… Rádöbbentem, hogy baromi egyedül maradtam a fos múltammal, amit mindenki szégyell , és az előre vetített jövőimmel…meg a Tiéddel. Az Őrző szerint bolond, ki nem hallgat a jó szóra, és nem igaz, hogy mindenkinek végig kell járnia a poklot, mert bár igaz, hogy nem maradhat fehér folt, mindenkinek mindent meg kell élnie a teljességért, nem biztos, hogy mindenkinek bele is kell halnia . Vagy tán a kútba fulladás élménye is kötelező megélés lenne? Vagy elég egy is, aki bevállalja… (?)

Az EGYEDÜL érzése tovább fejlődve megkérdezte tőlem, hogy akkor hogyan tovább? Mivel egyedül vagyok a világommal, mivel senkit nem érdekel a múlt tealeveleiből olvasott jövő, akkor nekem van-e még megfelelési kötelezettségem bárki felé? Mert ugye érdekem nincs senkiben…mi lenne? Semmim nincs, amit felkínálhatnék eladásra, és ezért a vevőnek meg kellene feleljek…Körülnéztem hát, hogy hogyan is állunk … Van karakterem, egy programom, egy utam, egy világom, munkám, családom, életem… Elkezdtem büszke lenni rá… hogy honnan jött ez a merész döntés, nem tudom. Valójában senkit nem érdekel mit pofázom, miért is kellene a karakterem, a programom, az utam, a világom, a munkám , a családom, vagy az életem úgy alakítani, hogy másoknak megfeleljen? KINEK ÉS MIÉRT (mi célból és mi érdekből? ) ÉS MI ÉRTELME VAN?

Mi értelme van azoknak az érzéseknek, hogy “szégyen”…hogy “megfelelési kényszer”, hogy “jónak lenni/látszani” ? Mi értelme ennek? Meddig fejlődik tőle az ember, és honnan öli meg ez a kényszeres viselkedés?

Én úgy gondolom, hogy csak azok az emberek vannak ránk fejlesztő hatással, akik nem korlátoznak bennünket a szabadságunkban. Én eddig igyekeztem távol tartani magamtól az elvárásokkal szerelt embereket, míg rá nem jöttem, hogy a legegyszerűbb módja annak, hogy kiszelektáljam a “ megjátszott “ valóságokat az életemből, ha magamat adom… Attól a szent pillanattól fogva nem kell azon rezegni, hogy ki lépi át a kapum, hogy “rend” van-e, hogy bármi nemű dolgon fenn fog-e majd akadni az idetévedt emberke, mert remélhetőleg hamar elretten a valóságtól, ami itt elég erőteljesen jelen van és nem tér vissza hozzám(nk) soha többet.

Az “itt” és a rend” fogalma nem törvényszerű, hogy a lakókörnyezetre vonatkozik, inkább átvitt értelmű… Az “én” rezgésem itt és a belső harmónia . vagy épp a káosz a “rend”….

Két napja arról próbálok meggyőzni mindenkit- és mindenkin át magamat-, hogy legyen büszke arra, ami… Találjon egyre több olyan pontot az életében, amire büszke lehet.. Nem nagy dolgokat. Kicsiket..kavicsokat..pillanatokat, gondolatokat, a gondolatok esetleges helytelenségének felismerését…mozdulatokat, teremtéseket…bárminemű eredményt… Ne a “mások értékrendje szerinti” rosszat erősítse…hanem annak a felismerését, hogy még ha “rossz” is, de ÖNMAGA…annál nincs jobb dolog a világon, mint amikor az ember először ismeri fel a pillanatot, amikor végre teljesen önmaga… Akkor találkozik először Istennel.

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: