soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Az Univerzumban minden terv szerint halad… Az Isteni terv szerint. Az Isteni terv, mely soha nem lesz emberi elme által érthető. Hogy mi miért…soha nem szabadna keresni az értelmét, csak tudni, hogy van.

Két történet…

Vasárnap volt és hazafelé indultam a busz tárolóhelyétől. Soha nem szoktam vasárnap boltozni, most mégis igen. Kétszer ballagtam végig az Aldit.. Szinte vicces volt, ahogy visszatartott a „vegyél ezt is, azt is gondolat”.. Egy utcával a házunktól egy autóval találkoztam a kanyarban. A vezetője nem állt meg, ahogy láttam az arcán, olyan volt, mintha „kikapcsolták” volna… Néztem ahogy nekem jön.. Olyan, mint egy lassított felvétel…
Nem értette miért jött nekem, de elhangzott az „ISTENI GONDVISELÉS” fogalma, ami egy kisebb bajjal óvta meg őt egy nagyobbtól. Megdöbbentett, hogy én is ezt éreztem. Segítőként arra a pontra, abban az időben.. Kárt csak az autó szenvedett.. Nekünk munka… Neki lehet az élete, még egy kicsit maradnia kell…

Csütörtök.

Jó ideje konfliktust termeltünk a Fiammal… Sem én, sem ő nem kezelte megfelelően a felnőttéválását. Nem beszéltünk hónapokig. Azon a csütörtöki napon hazajöttek… Aztán irányt váltva elindultak Budapestre, hogy halakat hozzon az akváriumba. A halak nem élték túl…
Én a Lánykámmal épp a délutános műszakom kezdtem volna meg, amikor 14:22-kor telefonhívást kaptam:
„-Anya. Itt fekszünk az árokban a 46-os kilóméternél…”
Nem nagyon emlékszem, hogyan fordultam meg az úton. Kérdeztem hívott-e mentőt, mondta van segítség… Mondtam megyek… Apa is dolgozott… Őt a munkahelye értesítette…
Szóltam a Forgalomnak, hogy mi történt… Soha nem voltam olyan helyzetben (szerencsére), hogy elhagytam volna a munkahelyem.. A 22 év alatt egyszer, mert annyira beteg voltam, hogy nem tudtam vezetni. Most éltem át először, hogy bármi áron, de mennem kell. Nagyon segítőkész volt mindenki, borzasztó hálás vagyok.
Elég hosszúnak tűnt az út.. Nehéz betartani a sebességhatárokat ilyenkor. De melletem volt a másik gyerek,nem veszélyeztethettem az életét. Közben kiderült, hogy a dunaújvárosi SBOra vitték őket.
A helyszínre érve ott volt már Apa… A rendőrök… A KPM… És a kocsi az árokban. Sokkoló volt a látvány. Első reakcióm az volt, hogy megnézzem a halak túlélték-e, de nem…. Az ő haláluk értelmetlen volt.. Hülyeség, de nagyon bántott.
Apa maradt, intézte a kocsi sorsát. Én a Mercivel a gyerekek után mentem az SBOra. Furcsa, de nem voltam meglepve. Régóta ott volt a baleset képe bennünk, milliószor elmondtuk, hogy óvatosan. Hogy konkrétan mi történt nem tudom. Azt tudom, hogy ha volt a balesetnek másik szereplője, otthagyta őket… Sose derül ki, ki volt aki a kormány elrántására kényszerítette.. De nem is ez a lényeg…
A kórházat nem ismerem. Kisebb sokk hatása alatt véletlen a másik SBOn kötöttünk ki, ahonnan egy pasi kizavart, pedig csak érdeklődni szerettem volna. Hasonló jókat kívántam neki, majd kisebb várakozás után átirányítottak a traumaSBOra. Ott voltak a gyermekek. A Fiam barátnője aludt a baleset pillanatában, elég rossz lehetett arra ébredni, hogy meg is halhatott volna. Őt megfigyelésre bent fogták két napra. A Benit összevagdosta az üveg… Hazaengedték . A sokkot leszámítva jól vannak.
Nos hosszú idő után visszaállt a családi béke, legalábbis mindenkin változtatott a történet.

Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Bennem nagy a csend. Ez a csend annak köszönhető, hogy látom mennyire szervezve van az Univerzum. Mind a jó, mind a rossz dolgok mindenki számára, aki érintett benne, hallja vagy látja változást hoz. Pont arra vezet, ahol a léleknek tanulni valója, vagy munkája van.
Nekem hitet adott magam felé, de mások felé is, mert megtapasztaltam, hogy mennyi jó ember van körülöttünk. Ezért nagyon hálás vagyok. Most innen indulunk tovább.

IMG_20180711_151942.jpg

” bejegyzéshez ozzászólás

 1. pipibébi szerint:

  Nehéz ilyenkor megszólalni, mert túl felszínesek, mesterkéltek tudnak lenni a mondott szavak.
  Mihamarabbi teljes testi, lelki és anyagi meggyógyulást kívánok nektek és a szomorú baleset két elszenvedőjének, a kislánynak és Beninek.
  Az okozó sorsát egyértelműen rendezi majd az univerzum egyensúlyra törő ereje. Arról nem fogtok értesítést kapni, de pontosan tudom, hogy ezt nem is várnátok, várjátok.

  Kedvelik 2 ember

 2. ÉVA szerint:

  Sajnos megtortent , a lenyeg nincs nagyobb baj! Semmi sem veletlen,szerintem ebben az eletben ,csak lekoti mas minden a figyelmunket ! Sajnalom és Remelem hamarosan felepul Beny és ti is ,lelkileg is tuti nehez ez a sokk ; Vigyázzatok egymásra , puszim Nektek 😘❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 3. Dévainé Kiss Brigitta szerint:

  Mielőbbi gyógyulást kívánok nekik! Örök félelem, a gyereknek ne legyen baja, inkább én százszor!

  Kedvelik 1 személy

 4. Dévainé Kiss Brigitta szerint:

  AXIÓMA

  Akiben Isten
  hisz: teljesen mindegy, hogy
  hisz-e Istenben.
  Fodor Ákos
  Nem marad hat ki:))

  Kedvelik 1 személy

 5. Névtelen szerint:

  Drága Tücsim!Csak annyit, hogy szeretlek!tudom te is, így fél szavakból is értjük egymást.jóra fordul minden.Persze idő kell hozzá, s türelem, most nem az észt akarom osztani.Veletek érzek.

  Kedvelik 1 személy

 6. Tücsi szerint:

  Köszönöm!

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: