soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

…ezer és egy éve volt, amikor Richard Bach : Minden és mindenki egy című könyvét Richard Bach Minden és mindenki EGYolvastam.  Abban az időszakban nagyon sok könyvet “kellett” elolvasnom.  A NAGY SPIRITUÁLIS ÚT tudatosulásának időszakában , amikor minden vágyam az volt, hogy ezen a területen “ismert” legyek… Nos ez nem jött be. Már az “ismertség”…mert az sem jött be, hogy valami különleges képesség kelt volna bennem életre alvó csodáimból, de már az Út tudatosulásakor tudtam, hogy az egész hercehurcának az lesz az értelme, hogy felszabadítom magam az emberektől való függőségem alól.
Megtanultam ugyanis “látni”…
Nem szellemeket, vagy spirituális lényeket látok (egyenlőre nem, de nem is vágyom rá, mert nem biztos, hogy nekem ez most feladat) hanem egyenlőre Önmagamat látom  és látok összefüggéseket…látok magyarázatokat, válaszokat fel nem tett vagy már régen elfeledett kérdésekre… Illetve látlak Téged. Belőled is csak annyit látok, amennyit rám hatással kell legyél ahhoz, hogy azzá váljak, amivé válnom kell.

Mostanában elég mélyen szántunk. Esemény esemény hátán és szinte egyiket sem nevezhetnénk pozitívnak, sőt, ahogy nézem egyre mélyebbre kerülünk érzelmileg.
Tegnap azonban megláttam egy apró összefüggést a velünk és közvetlen körülöttünk történő események között.
Muszáj volt kimondanom, hogy ahhoz, hogy most itt legyek mindenkinek pont ott kell lennie ahol van és mindenkinek pont azt kell tennie épp, amit csinál-
A vízbe dobott kő szimbolikájával már sokan megfogalmazták, de nekem most újra meg kellett, illetve elő kellett vennem a képet, mert pont így működik az egész világmindenség “alakulása” a végtelen és nem létező időben és térben.
Ha én jobbra lépek, ha balra teljesen mindegy- tehát ha én cselekvéssé válok, a cselekvésemmel kölcsönhatásba lépek mindennel, ami/aki a környezeteben van és hatok rá…  Ha bármi változás áll be bármiben itt a dimenzióban (de lehet, hogy kívüle is) az megváltoztatja az energia mintáját , és ez a minta kölcsönhatásba lép a többivel, és kölcsönösen alakítják egymást.
Ez a legkisebb és legláthatatlanabb rezgésfoszlánytól a legnagyobbikig mindenre igaz.
Ha kicsiben nézzük, akkor kicsiben látjuk…ha elkezdünk fölé emelkedni az egész világnak, akkor egyben válik láthatóvá, hogy miképpen alakítjuk a múltat, a jelent illetve a jövőt akaratlanul a mindennapi cselekvésünkkel, és nagyon is jól látszik, hogy ez az egész egy… EGY..egy nagy EGY….amiben mindenki “egy”..

Ha csak tudat szintjén nézzük, az egyént érő hatások hatással vannak a közösségi tudatra, a közösségi tudat hatással van egy nagyobb egységre és így tovább, ahogy a nagyobb egységben történő változások megjelennek a legtávolabbi legkisebben is.

Azokat a napokat, perceket élem, amelyekben mind a több mint három tucat magamba fogadott könyv elméletben lerajzolt, megjelent számomra a gyakorlatban, azaz nem tudója vagyok már, hanem megélője az Univerzális Csodának.

Látom, hogy mi miért történik , miért vagyok tudatában, miért tudok róla, miért veszek benne részt és azt is látom, hogy közvetlenül kiket ér miattam ettől változást erősítő hullám.
Azt is látom, hogy az energiám ellen indított energia nem képes megszüntetni a mintám, de képes arra, hogy megváltoztassa a szerkezetét. Képesek vagyunk védeni magunkat mások hatásaitól, de csak tudatosan.
Nem hittem volna soha, hogy egyszer mindaz a sok betű, ami akkor bekúszott az elmémbe egyszer megéléssé fog változni, igaz a mondás, miszerint minden változás vagy teher akkor éri el az embert, amikor indulnia kell tovább, tanulnivalója végére ért, és elég erős ahhoz, hogy a földbe trancsírozása után összekapargassa magát és újra felvegye az úton haladás ritmusát.

Jelenleg látom magam pánikolni a következő csapástól, ami biztosan úton van, mert jól érezhető, hogy még “nem fejezte be”…Hogy ki, meg mit? Az biztosan egy másik történet…

…(mondjuk) ezt nem hittem volna..” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Amon Ra szerint:

  Nem tudója, hanem megélője… Apró, mégis hatalmas különbség.

  Kedvelik 1 személy

 2. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️❤️Hat igen, addig kapjuk a leckeket amíg meg nem tanuljuk ! Amugy ez az ev a Szaturnusz éve , mivel uralkodó bolygom leckeztet eleget , amíg vagy változtatunk vagy megbukkunk .
  Tökéletesen fogalmaztal, mint mindeg ❤️ Most témát váltok , ma alig ertem rá, hogy szep napot kivanjak, rohangalas es meló ezerrel. A jobb mutató ujjam 3szor nagyobb mint kene pár napja es mivel dolgoznom kell ,ma dokinal is voltam. Beköltöztek, kis pálcát is tettek ,hogy egyenesen legyen es ne hajlitsam . Fasza így melozni. De vannak ennél nagyobb drámák is , addig is tanulunk,tanulunk ❤️Remelem minden jóra fordul előbb utobb nálad is ! Szép estet ,jo ejt puszim 😘❤️

  Kedvelik 1 személy

 3. ÉVA szerint:

  Elírtam , bocsi ! Bekotoztek 😜

  Kedvelik 1 személy

 4. Névtelen szerint:

  Nagyon okos vagy,én nem tudom, mi miért történik velem,így változtatni sem tudok, ezért egy helyben topogok és nem tudok tovább haladni,s a lecke lecke marad nekem.Ettől majd “megőrülök”,szeretnék, ha kell, akkor változtatni magamon.Ún úgy látom, sok embert, már a létem irritál.Az eredményeimre irigyek.Én nem sajnálom mástól a sikert,sőt örülök neki, bármennyire hihetetlen.e téren magasabb rendű a gondolkodásom.Azt szeretném elérni, hogy ne legyek emberfüggő.de egyedül magamban nem, jobb velük, még ha szenvedés is az ára.

  Kedvelik 1 személy

 5. Tücsi szerint:

  Ilyenek az emberek, de nem mindenki irigy…
  Igazából ha odáig eljutsz hogy elfogadod hogy irigyek, nem fog zavarni. Nekem is vannak irigyeim.. Nem zavar. Már semmi sem zavar. Amikor a barátnak tartott ember a szemedbe hazudik nem vállalja be a gondolatait előtted, kiég a vágy hogy tartozz bárkihez is.

  Kedvelés

 6. Tücsi szerint:

  Ja és sajnos nem vagyok okos… 😉

  Kedvelés

 7. Tücsi szerint:

  Igen… Hatalmas külömbség… Érdemes volt hinni benne.

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: