soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

avagy megint elöntötte az agyam a 💩….

1…már megint/még mindig a Facebook …

Miért van az, hogy nem létezik az interneten olyan oldal, cég vagy alkalmazás, ami nem akarna rácsatlakozni a Facebookra? Miért van az, hogy miközben egyes munkahelyeken – persze nem a miénken – megfigyelőcsoport alakul arra, hogy a beosztotottak milyen szinten kommunikálnak,(nálunk ezért nem kell senkit tartani pénzért, vannak önkéntesek. 😂), vannak olyan munkahelyek, iskolák,egyetemek ahol kötelező a FB profil.

Miért ette bele magát és tartja felügyelet alatt az egész online világot?🤔

Amíg törlésre várt a profilom szabadon garázdálkodhattam az arckönyves ismerőseim között a messengeren, ám november 6-a óta senkit nem érhetek el ezen  a vonalon. Reggel azon gondolkodtam, hogy talán egy funkció van ami hiányzik, az pedig a segítségnyújtás  lehetősége a közérdekű információk megosztása, és ezért az Egorendszer rögtön egy  TücsiPress névre hallgató oldalcímet talált ki, ahol aztán lehet nyomatni a közlekedési és egyéb infókat, de hamar elbukott ez az ötlet, mert minden visszatérésem a “jószándék” útján keresztül zajlott és mind a pokolba vitt.

A TücsiPress így itt marad a blogban és ha valaki majd úgy érzi, hogy megosztást érdemel úgyis elviszi innen. Szóval Belzibubci ez nem jött be.  Tücsimami marad kint.

2. Apa tegnap a Függetlenség napjának egyik részén aludt. Mivel iszonyat fáj a kezem (műtétérett, de még nem mehetek. dokihoz, mert táppénzen van a kollégám, meg kell várjam, hogy visszajöjjön, na meg májustól úgy sincs fordám, lehet munkahelyem sem, most már csak kihúzza addig) nem tudtam elaludni, néztem a filmet és megállapítottam, hogy az ember szereti a katasztrófát,  főleg megteremteni, majd megoldani, az sem baj, ha ebbe közben egy fél világ belehal. Az lényeg, hogy valaki megmarad és az hős.  Ha ide a Bolygóra hozzánk testeben lélek lények jönnének, abból mindenképpen háború lenne, mert az ember nem tud létezni  háború nélkül.

3. . . és a mai nap legszebb pontja, amikor az új elektromos helyijárat önmagát legjobban szerető “legyél buszsofőr Pakson” – ja felordít a buszra, hogy :

“Helló Kolleganő,  nemsokára helycsere, én fogom vezetni az első elektromos buszt Pakson, de ne aggódj, majd elviszlek egy körre”  – majdnem olyan volt, mintha szíven lőttek volna.   Most is érzem a golyót a mellkasomban. De legalább kivérzek mire eljön az idő, hogy búcsúzni kell attól, ami az életem jelentette az utóbbi 23 évben.

Azt mondta a Hamupipőke mamája, hogy légy és jámbor, akkor elnyered a jutalamad. A mesék mindig igazak…  csak már senki sem olvassa őket. Lehet a Sors sem….de arra mindig büszke leszek, hogy végig becsülettel voltam és ezt tisztaságot nem veheti el senki. Akkor sem, ha  pont az etikusságom és a becsületem az, ami miatt majd nem kellek senkinek.

15419327499221821957135.jpg

… gondolatsereg…” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Amon Ra szerint:

  Nem csoda, hogy kötelezővé tették a profilt, ennél könnyebben és “láthatatlanul” még nem tudtak senkit sem lekövetni, mint a profilokon keresztül. Főleg, mióta anyakönyveztetett névvel kötelesek az emberek ott megjelenni.
  Mindig voltak és lesznek olyan emberszabásúak, kik a rossz hírek terjesztése és a másik ember (munka-, vagy bármilyen-társ) földbe taposása által érik el azt, hogy legalább önmaguk előtt fontosnak tűnjenek… Sajnos kezelhetetlen e probléma, mivel sokszor esélyünk sincs elkerülni őket, főleg, ha a fent említett módszerrel “szólít” meg. Még dolgozom ennek megoldásán.
  Talán, ha megtanulunk azonnal csakis befelé figyelő módba kapcsolni, hogy az ilyen mondatokat meg se halljuk…

  Kedvelik 2 ember

 2. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Micsoda egy ……. szemét emberek vannak!De jó is volna ha az ilyen kinyilatkoztatásokat meg sem hallaná a fülünk.! Szép napot kívánok drága Tücsim ❤

  Kedvelik 2 ember

 3. soulleadertucsi szerint:

  Igen…
  Az a baj, hogy én nem tudok csak ott lenni tétlen… látod, hisz látod egyre többet írok, mert ez jól esik, akkor is ha nincs semmi értelme. Mégis áldozatnak éreztem magam ott… mert hagytam magam. lenyomni a saját gondolataim által… meg némi jegyzőkönyet provokáló provokátor által..

  Kedvelik 3 ember

 4. soulleadertucsi szerint:

  Ez az ember beteg…
  Embereket fog szállítani…
  Erre van szükség… a szakembereket meg sem keresik, az etikára hivatkoznak, pedig ők voltak etikátlanok mikor a média karmai által áldoztak volna fel egy “jó célért” 😕😕😕

  Kedvelik 2 ember

 5. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  😡 😰 😠

  Kedvelik 1 személy

 6. ÉVA szerint:

  😡🤪

  Kedvelik 1 személy

 7. ÉVA szerint:

  Szepestet Tucsikem ❤️😘

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: