soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Túléltem az éjszakát így más biztosan megmaradok a következő gyenge nátháig. 😀
Reggel még az ágyban próbálva lélegezve ugrott fel mellém a munkába távozó Kirendelt Földi Őrzőm mellett beslisszolt macska, a hátán hozva az idei ősz távozó jeleit az első hópihéket.
Emlékszem még arra az Erzsébet napra 1999-ben, amikor szintén mint ma délutánba igyekeztem dolgozni, de csak másnap reggel értem haza. Annyi hó leesett a nap folyamán, hogy a tengelici út eltűnt a hó alatt. Elakadtam a busszal és megadta magát a technika. Akkor volt a fiam 1 éves… aznap éjjel nem tudtam hazajönni.  Most, hogy kitekintek az ablakon, összeragadt hópehely kolóniák hullanak alá az égből.

A boltba menet lementem a Duna partjára, hogy készítsek egy szuper havas háttérben csendesen folydogáló vizes képet, de nem jött be, annyira “meleg” van még a Duna körül,hogy oda a hó olvadva esik 🙂
IMG_4365

Nem bánom ha idén lesz némi csapadék. Azt sem bánnám, ha az hó, csak nagyon ne kelljen megküzdeni vele a közlekedésben. Régen stresszeltem ezen is, de mára csak annyit tartok szem előtt, hogy a fotómasina velem legyen, aztán történjen bármi az egy jó történet, egy fotó lesz majd azok számára, akiket ez még érdekel, vagy véletlenül belebotlanak.

Tegnap félig ülve feküdtem az ágyon és az Agymenőkkel próbáltam vidámságot erőltetni meggyötört lelkembe, amikor véletlenül átkapcsoltam egy másik adóra, ahol épp a Gyilkos elmék utolsó reklámja utáni záró részébe csöppentem. Meg kellett várjam az idézetet, mert éreztem, hogy válasz lesz arra a kérdésemre, hogy miért győzte le az egóm az a furcsa belső vágy, ami kiemelt végül a közösségi homokozó vidám, senkit nem kímélő színjátszóköréből. Miért van az, hogy egy-egy ember képes arra, hogy tönkre tegyen másokat a saját önzősége és szándékos valóságtalansága erőltetésével? A válasz ennyi volt:
46508398_361908031231867_8955753444979769344_n
Mivel a fotómasináról csak Apa Facebookján át tudom letölteni, illetve átküldeni a saját messengeremre a képeket, míg megnyitom az üzenőfelületét látom, hogy miket osztanak meg az ismerősei. Már egyszer elgondolkodtam azon, hogy miért van az, hogy én kiszelektáltam azokat, akik őrültségeket és vidámságokat, poénokat osztogattak tovább ész nélkül és csak azokat figyeltem akik a nagy valóságot posztolták, végül pont ezt volt ami többek között megkeserítette az ittlétet a virtuális világban. Besavanyodtam a realizmusba még akkor is, ha sikerült olykor gúnyt űzni belőle. Pedig az életet csak a humorral feltöltve lehet elviselni, máskülönben mind egyszerre halunk meg.

De azt hiszem már mindegy. Sokkal nagyobb bennem vágy a csendre, mint arra, hogy újra elkövessem azt a hibát, hogy  megszeressek valakit, aki majd egy napon megtisztel azzal, hogy hazudik nekem. (ezen nem tudok túllépni, pedig ideje, jó lett volna előbb rendezni a sorokat a napján, most nem lenne ennyi belső kínom)

Erzsébetek napja délutános vagyok és esik a hó….” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  ❤️

  Kedvelés

 3. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: