soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

. .. kurva vicces, hogy már hatodik napja boldog vagyok és több a megélésem a hat nap alatt ,mint az elmúlt 40 évben. ..

Ma műszakira kellett vinnem a buszt. Tegnap láttam délelőtt – mikor a városban jártam-a két napig nem dolgoztam mocskát a busz külsején bíztam benne, hogy az amúgy velem lekezelően bánó újember megfogja a slagot meg a kefét – ha már a mosó pont télen nem működik, mikor a szarrá sózott út mocska csicsereg a vékony karosszéria elemeken- és lesikálja. Na persze… a buszt leszólni,  a hatékonyságunk kritizálni javításügyileg úgy, hogy halvány lila fingja nincs arról miképp mennek itt a dolgok az megy.

received_565217943902213.jpeg

Hajnali fél négytől egy kollégával – akiben csupán jószándék van,  semmi köze a buszhoz- sikáltuk le egy kefével, hogy ne kelljen Szekszárdon mosni, mert hátul elengedte a ragasztó az üveget és ömlik be a víz, ha mosó áztatja…. Nem voltam ideges, csak boldog….meg mellesleg szombaton lesz 21 napja  hogy beteg vagyok.   Beteg és boldog, mert nem mentem táppénzre, a munkám el tudom végezni, de jól jönne olykor, ha mondjuk más is takarítana.. és más is javítana, nem csak engem baszogatna, hogy ez sem jó meg az sem.

Általában arra hivatkoznak, hogy a “te buszod”.   nos ha az enyém, akkor nem kell vele dolgozni.  Volt már buszom…apával ketten… vagy régen, mikor csak ketten dolgoztunk egy buszon… sosem volt konfliktus.

Nos mindegy. . Boldog voltam, mikor megtudtam, hogy reggel melyik járatban megyek le. Mert pont abban nem akartam… nos úgy látszik a NEM még mindig erősebb, nem voltam tudatos,mert jeleztem, hogy nem szeretnék abban menni… a nem elmaradhatott, mert szeretnék vagy nem, abban mentem. Az Univerzum Őrzői mégis rendesek hozzám… Miután jeleztem meglepően kevés utasnak, hogy sorry, hogy ilyen busz van, kevés az ülőhely, de ez van, senki sem háborgott.

Tolnán befutott egy régi arc….egy pasi, aki kicsit olyan “fura”, kért egy közalkalmazottit. Kérdem tőle, és mégis mire? Azt mondja erre, hogy olyat akar, mint a tanárok….van már pár hónapja dettó ezzel a dumával próbált jönni, csak akkor Szekszárdról. Mondom neki, hogy papiros?Erre elkezdi keresni a semmit…..persze egész jegyet kapott..Ejj.

A busz leadása feltűnően zökkenőmentes volt, mert  boldog vagyok és nem vitáztam. A cserebuszt nagyjából rendbe vágtam,  de le lettem b😔szva itthon, mert nem felelt meg a váltásnak. Legközelebb majd ő megy….adja neki az Úr mielőbb, ott lent úgyis szeretik az okos sofőröket.

Boldog vagyok  és hogy fokozzák a boldogságom, tegnap megtudtam, hogy családi banzáj le15441155763321450451059sz vasárnap. Semmit sem utálok jobban. Ne érts félre  senkivel semmi bajom   hiszen nem is ismerek senkit a családban miattam, mert rossz, gonosz ember vagyok, aki nem tartja tiszteletben azok szokásait, akik szarba taposták az övét. Bár ne lenne bennem szeretet..

De én boldog vagyok és a jelen boldogsága fogja a legjobb döntéseket hozni a holnapban. Mert semmi olyan lépést nem teszek eztán, ami befeketíti a boldogságomat.

 

Boldog vagyok, de nem hülye…” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  ❤️😘

  Kedvelik 2 ember

 2. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  😘 💞

  Kedvelik 1 személy

 3. soulleadertucsi szerint:

  Puszcsi!

  Kedvelik 1 személy

 4. soulleadertucsi szerint:

  Ölelés!

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: