Tücsimami

ego kontra lélek blog

…szóval arra akartam kilyukadni, hogy mivel nagyon kicsi a mozgásterem ( mert kényelmes, lusta és gyáva vagyok- illetve nem, de igen, szóval ezt most ne teremtésértékűnek vedd Dear Univerzum) a nagy fizikai életben kialakult alá-fölé-belé-mögé rendelt világban, nem nagyon tudok “megfelelően” viselkedni például egy bőrfotel láttán…
A munkám során sokféle emberrel találkoztam már, ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy sokkal több “fajtával” nem, mint amennyivel igen. Kedvenc, vagyis az egyetlen és megismételhetetlen és number one sorozatom a Csengetett Mylord , ami bár a nem a mostani időben játszódik mégis rá lehet húzni minden rendszerre és mindenkinek megvan körülöttünk a karaktere benne. Ebben a sorozatban jól látszanak a társadalmi rétegek és az azok közötti kommunikáció  szintje, a hozzáállás és a megbecsülés mértéke, a politika szerepe és a benne résztvevő emberek túlzása. Jól látszik, hogy a magasabb szférákban is vannak hülyék , ugyanúgy mint lent és vannak bölcsek, pont mint lent, és mindenki átver és kihasznál mindenkit.

James  Twelvetrees-el ellentétben én nem tudom , hogy hol a helyem…  Jöhetne az életrajz és kezdődhetne úgy, hogy “munkás családból származom” tehát “munkás” vagyok, ami azt jelenti, hogy a helyem a sarokban és alássszolgája Nagyseggesurak és Nagycsöcsösasszonyok!
De amikor idesapám megalkototta a testem és odaát szóltak, hogy : “-Hééé te ott, igen te léhűtő, aki nem akartál visszamenni a Földre, na pattanj fel,mert ott van az a két ember, aki nagyon vár már egy babát, ideális család lesznek számodra, mert nincsenek korlátaik, nyitottak a világ csodáira…Igaz nem ülnek milliárdokon, de “ezen a tudatszinten” nem is fontos már… nem írták a zsigereimbe az illemet, a seggnyalást, inkább kaptam egy “faék” agyat, és hess…
És akkor jól seggbe rúgott az Őrzők és repültem is, nehogy valaki lenyúlja a helyemet…

Figyeltem a világot magam körül és mindenhol megáll az alá-fölé rendeltség, amit én semmilyen körülmények között nem tudok elfogadni. Szerintem ezért van pont olyan párom, aki alapból felsőbbrendűségben szenved és lassan két évtizede próbálja érvényesíteni ezt sikertelenül. Olyan szinten nem tud meghatni senki felsőbbrendűségi komplexusa, hogy előbb ugrom le egy szikláról, mint hajoljak meg.

Én tisztelem az embereket…Mindenkit. Szerintem ezt érzik is és ezért “szeret” aki szeret..  Én mindenkinek (kivéve a tajparaszt férfiembereket és azokat a nőket, akiket kiraktam a látható élőlények kategóriájából)előre köszönök. Mindenkinek mindent megköszönök… Nem érdekel, hogy hajléktalan vagy valaminek az igazgatója, orvos, vagy tanár, diplomás vagy iskolázatlan.. . Ha eddig megy a dolog, akkor jön a kommunikáció, ha dolgunk van egymással.. HA valaki fellengzős vagy bunkó, ha fenyeget, zsarol vagy kinevet (lealázóan) vagy ahogy felénk divat ordít, onnantól fogva nem nagyon érdekel mit beszél. Olyan szinten nem, hogy van, hogy távozom a helyszínről, mert értelmetlennek tartom a kommunikációt, ez a jobbik eset… a rosszabbik, és a gyakori az, hogy visszaordítok… Nos ebből volt már ajtócsapkodás, tárgyak röptetése is…

Van egy (persze sok) nagy hibám… szeretni kezdem azokat, akik szépen beszélnek velem.  Azt hiszem róluk, hogy ők is szeretnek és azt hiszem, hogy akkor mi már “ismerősök” vagyunk.  Nem értem a faék agyammal, hogy az emberek pénzért, vagy más érdekből is szoktak szépen beszélni, vagy csak azért, mert én is szépen beszélek velük, de ők nem kedvelnek csak visszatükrözik illemből, amit adok.  Azt sem értem, hogy miért hiszik azt, hogy ha az én általam ismerős kategóriába kerültek- ez egy olyan érzés, hogy a lelkemmel megölelem őket és néha ezt nem tudom kezelni és félreértik akkor én többet akarok egy jó napotnál… Nem. Én senkitől nem akarok már semmit.  Az utóbbi év olyan kegyetlen volt számomra, hogy nem vagyok képes fizikai kontaktra egyenlőre, mert csendben vagyok és szeretem a csendem….

Rájöttem, hogy én is érdek ember vagyok, de sajnos nincs érdekem senkiben. Mert mi is lehetne? Nincs semmim, amitől értékes lehetek bárki számára, tehát nincs semmim, amit fel tudjak ajánlani azért, hogy valaki ebből nekem előnyt kovácsoljon. Olyan szép visszanézni a múltba és látni, mennyire kapaszkodtam mindenkibe, aki kicsit is spirituális volt, hogy hátha magával visz, aztán amikor magával vitt valaki csak addig cipelt és tolta fel az energiaszintem, míg volt bennem energia…amikor kifogyott, amikor üres lettem, szépen kézen fogtam magamat és kivezettem a szemétdombra úgy, hogy még én voltam hálás magamnak mindezért, ÉS még hibásnak is éreztem magam, hogy ennyire szart nem ér a lelkem.

Érdekből szerettem? Biztosan… ki nem? …..
És milyen szép látni, hogyan távolodik mindenki és keresi meg a maga érdekeit a világban, hiszen ezért a gyűjtőnevünk az EMBER… Jó, hogy vannak azért, akik csak vannak.. ok és magyarázatok nélkül, akiknek mindegy, hogy vagyunk -e vagy sem egymásnak mégis üdvözlik a hogy vagyunk, mert bennük, bennünk egymás iránt a legkevesebb az érdek.

Boldoggá tesz újra és megint el kell mondanom, hogy örülök, hogy ez vagyok ami.. Nem baj, hogy nem leszek soha “senki”, mert nem is vállalnám el a szerepet. Épp elég sokat ültem a saját hülye jelzőim által megbélyegezve a sarokba, ideje lenne megindulni, nyitni egy kicsit más irányba is, hiszen a friss levegőtől és a napfénytől még nem halt meg senki!
😉

A nap szavának a hierarchiát választottam 🙂
Larry

Nem, nem jó cím a tükör sem, meg az mosdós törcsi sem..szóval..” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Aprovali szerint:

  Szia! Nagyon tetszik amit és ahogyan írtad, megfogalmaztál dolgokat. Az ismerősök mely csoportjába tartozom én? (Megakadtam ennél a résznél 🙂 )
  / szólj- vagy némán ints! / 🙂 😀 ❤

  Kedvelik 2 ember

 2. soulleadertucsi szerint:

  nem értem a kérdést…

  Kedvelik 1 személy

 3. ÉVA szerint:

  😘❤️

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

ego kontra lélek blog

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: