soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

53514201_277616969818913_1322957236925890560_nTegnap háborús sérült lettem, mert az egyetlen ivaros macskám megjelent ebédelni, és mivel ő kivételes bánásmódban részesül, mint kandúri kötelességeit teljesítő katona (a kötelességei között nem szerepel ugyan a terasz körbejelölése macskaparfümmel – bár még ez is elviselhetőbb, mint egyesek) az ivartalan állomány is jelentkezett az őket -szerintük- megillető harmadik repetáért, és igyekeztem őket eltávolítani Ryan Kuki Közlegény tányérjától… Nos ezt nem kellő odafigyeléssel téve a Nini egy jól irányzott mozdulattal jelezte nem tetszését, így máris hallottam Édesanyám figyelmeztetését, hogy ” AZ ARCODRA VIGYÁZZ,MERT HA MEGKARMOL A MACSKA EGY ÉLETRE ELCSÚFÍT” kiegészítve Apu megjegyzésével, HOGY HA ELMÉRGED LEVÁGJÁK A FEJEDET… nos az elcsúfításon túl vagyunk, az “elmérgedés” ellen tettem rásajnos nem Windexet- csak céges kézfertőtlenítőt nagy alkoholtartalommal, majd egy kis mentett mercurochromot, hogy ha nem lenne látványos, akkor az legyen… 🙂 😛
giphy

Persze nem a macska a hibás… Nem is lett neki nagyobb baja ettől, csak nem vehetett részt a Ryan ebédjén sem ő sem a Csiga…. Rögtön szembe jutott még egy intelem a “szép fehérneműről” amit orvoshoz és mondjuk a ház elhagyásához javasoltak, mert mi van, ha rosszul leszel és elvisz a mentő? Kezd aggasztani a dolog, így a következő városi utamon szép bugyi vásárlásra fogom fordítani az időm és pénzem, nehogy a kényelmes, stikában lenyúlt száras férfi alsóban találjon rám a mentő a kocsi vagy a busz roncsai között, mert nem is lesz már témája az szennyosztó lapoknak, mint az, hogy baszdmeg ez a nő férfi gatyában halt bele a sérüléseibe… Borzasztó ez a világ…Mindenki mindenben azt keresi, hogyan lehetne még szarabbá és megalázottabbá tenni mások életét? Úgy tudom a hamvasztóba nem lesz szép ruha…és csicsás koporsó…nem hiszem, hogy azon kívül, hogy a megzabált műanyag ételtől fekete füsttel égünk, kell még, hogy a kínai cucc ráolvadjon a csontjainkra…

Kb ilyen a CSEND bennem… és ha már ennyire belesüllyedtem, mint valami mécses a veremben felugrott előttem a Lótuszvirág Pagoda oldal ( én csak Dudusnak, hívom, ahogy a gazdáját) és nyomtam egy “honnan húzzak” opciót azon gondolatom kedvéért, hogy hátha lesz benne valami instrukció arra vonatkozólag, hogy miképpen tudom megszüntetni a gyomorgörcsöm mindenféle kemikália nélkül , hiszen így is túlteng már bennem a B vitaminok komplex serege...(amúgy nagyon hatékony…de ez egy másik történet)
Na!

X. A Szfinxibis10

A körforgás törvénye

Száma: 10
Betűje: I, J, Jod
Asztrológiai megfelelője: Merkúr a Szűzben

Szimbolikája: Szokásos elnevezése: “A Szerencsekerék“. A kerék egyik oldalán Mao vagy Basztet (a fény) kapaszkodik felfelé, miközben a másik oldalon Typhon, a sötétség zuhan lefelé. Fölöttük egyensúlyban áll a Szfinx. Ez az a rejtélyes erő, amely a körforgás, a karma és az újjászületések kerekét forgatja. Lándzsájával hol a macska-, hol a krokodilistenséget szurkálja. Nyugvó pontként ő és a kerékagy a kerék titka, a megszabadulás az örök körforgásból. A kereket tartó fa tövénél két áspisvipera látható, a hatalom és a bölcsesség kígyói. A középső oszloppal együtt a három őserőt (pozitív-semleges-negatív vagy férfias-androgün-nőies) jelképezik.


Jelentés: A kerék a fény felé fordul. Ez a felemelkedés, amikor a dolgok jóra fordulnak. Valamely ügy eléri szerencsés és sikeres csúcspontját. Csakhogy be kell látni, hogy a csúcspontot mindig hanyatlás követi. El kell fogadni az elkerülhetetlen változást, a körforgás törvényét, az események folyását, az élet fel-le ingadozását. Váratlan, sorsszerű események történhetnek.

Fordított jelentés: A kerék lefelé, a sötétség felé fordul. A dolgok váratlanul rosszabbra fordulnak. Hirtelen hanyatlás vagy sikertelenség. Az élet változatossága. A dolgok és az események nem állandóak. Figyelmen kívül hagyni a körforgás törvényét.

Nem hiszem a kártyákban-sem- de ha csak akkor nyúlok hozzá, amikor “bajban vagyok” mindig érzem a dimenziós törődést bennük. Nagyon aktuális , s ha csak egy mondat is együtt rezeg azzal, amit “tudok”, akkor máris megtölt némi energiával a tovább lépéshez.
Természetesen az éremnek két oldala van, és elfogadott, hogy fel és le utazunk, csak itt a Földön még a lélekfejlődésbe is belejátszik talán a gravitáció. Mert amikor a mélyben vagyunk, akkor szinte térdig süppedünk a betonba és alig tudjuk elvonszolni magunkat a hegy lábához, hogy aztán kínkeserves munkával felkapaszkodunk a csúcsra, ahol nem lehet megállni, mert a csúcson nincs felület…azonnal indulunk lefelé, és a zuhanás gyors és könnyű…szinte semmi nem állíthat meg… Hacsak nem biztosítjuk magunkat felfelé menetben néhány jól odarögzített biztosítókötéllel.,…mert ha le is esünk, nem csapódunk a talajba, és mindig kevesebb lesz , amit meg kell majd másznunk felfelé…

Ezekkel a gondolatokkal köszönöm, hogy itt jártál, legyen szép napod, napunk…

Háborúban sérült…” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  Csakis pozitivan!Szep napot 😘❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  jah…mint az AIDS teszt..
  😀

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: