soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

1 wVjDiQU9M5vElP8cKXqssAA napokban játszotta a tévé valamelyik adóján a Next ( A holnap a múlté) című filmet, és mivel (köztudottan) nem tévézem és mivel Apa pont ezt a filmet választotta arra, hogy a második reklám után már aludjon, abban a tudatban néztem végig, hogy számomra bizonyára mondanivalója van.
Sokat gondolkodtam azon, hogy nekem biztos nem “normális” az agyam, mert hajlamos ismerősnek megélni mindent, ami megtörténik… Apa a falra mászik attól, hogy akármit néz a tévében, közlöm, hogy “ezt már láttuk” holott 23 éve nem tévézem.. amióta dolgozom nem tévézem, de előtte sem voltam nagy tévés…. Ettől függetlenül minden filmet “már láttam”…
Nem elemeztem még ki, hogy maga a film ismerős vagy csak a cselekmény és asszociálok helyzeteket, megéléseket, emlékeket a filmmel.

Ez a film felébresztette benne azt a tényt, hogy én is mindent “látok” előre, de csak ami velem történik (mint a filmben) persze nem így , ahogy ő, nem látok részleteket, csak nagy dolgokat… “Tudtam”, mert “már láttam”….Általában a “megérzésem” az már tény és utólag kerül a “de én tudtam”, “de én megmondtam” kategóriába.  Igazából nem tudom eldönteni továbbra sem, hogy én teremtem a következő pillanatot és azért tudom előre, vagy én teremtem és azért olyan (szar) vagy meg van írva és vagyok olyan szerencsés(vagy- tlen), hogy ezt “tudtam”…És vajon, HA TEREMTEM vagy TUDOM miért ilyen balfaszul megy olykor? Vagy talán ennek is oka lenne? Mert nem lehet kikerülni a feladatokat, azokat a feladatokat, amit az “élet értelmének” tartok.

Az ember egy szabad akarattal szerelt főemlős, aki képes arra, hogy kérdéseket tegyen fel és megismerje, megkérdőjelezze a számára elrendelt (vagy önmagának választott, de szerintem egyik sem)  programot, és szabad akaratában áll, hogy ezt megváltoztassa felülírja, már ha egyáltalán tudja, hogy milyen akar lenni helyette.
Jelenleg úgy érzem, hogy van az “egész”  és ezt fizikai szinten “darabolva” dobálják “le”… a programot nem a lélek hozza, hanem a testben van kódolva… A Lélek “csak” működteti a testet… Az “ego” a test programja, a léleknek hozza az egységtudatot, amit majd az egó szépen felülír… ez a REND… de itt a Földön nem lehet egységben lenni, mert a testek nem tudnak egységben lenni.
(csak arra a 3 percre… kösz Józsibácsi)  .
Szóval ….A kutya is így működik, de nem dönthet az ösztönei ellen… Az ember dönthet..és dönthetne is némelyik…De azok, akik nem tudják kontrollálni a “programjukat” előbb utóbb kontroll alá helyezi őket a “rendszer”… Na meg azokat is, akik látványosan tudják… mert őket nem tudja befolyásolni a Rendszer…  Onnantól fogva, hogy egy domináns- valószínűleg nem ember alkalmazta az egón keresztüli vezetést, befolyásolást és programozást az ember irányíthatóvá lett emberek által is…

Ha ismered a programod, ismered a jövőd… ennyi a trükk.. Ha tudod, hogy mit hogyan reagálsz, azelőtt megteremted, minthogy az agyad felfogná, hogy Te magad akartad így. Hogy miért is? Ez nagyon jó kérdés… Most nem merülök bele, mert belefulladok. A lényeg az, hogy van, hogy a döntéseink nagyon is szembefordulva látszanak a józan észnek,  a holnapban mutatkozik csak meg a helyességük. Mert tudjuk, csak nem érthetjük, hogy hogyan működik.
Next

Visszatérve a FILMre, amiben a lényeg az ami a valóságban is , hogy csak akkor tudunk másokon segíteni, ha a másoknak köze lesz hozzánk a jövőben és érdekünk van abban, hogy nekik segítsünk.. Akkor láthatjuk a jövőjüket, ha keresztezi az útjuk a miéket és ugyanakkora érdek van számukra is bennünk, mint nekünk őbennük. Senki sorsába nem lehet belenyúlni a felsőbb énje akarata ellenére, az engedélye nélkül, tehát ezek a “dolgok” sem itt “lent” az agyunk által összekreált világban zajlanak egy agyonprogramozott génirányított testben, hanem jóval magasabb szinten.

Az egyik elmúlt éjszakán egy nagyon érdekes “álomképből” zörgetett ki a vekker… Egy utópikus világban voltam, ahol minden tökéletes volt. Semmi részlet nem maradt meg a tökéletességén kívül, csak egy szám a 2-es… Kettő évről volt talán szó benne, ami nem tudom mit jelent, vagy mit fog jelenteni, és 2 egységnyi távolságról, amit nem lehet átlépni.. Nem kilométerben számolunk… hanem kicsit furmányos módon két évnyi távolságban…amit át kell változtatni fizikai síkon lévő távolságra nem tudom milyen képlet alapján… mindegy is. (főleg nekem matek zseninek) Egy nagyon tökéletes férfiember nagyon szépen kommunikálva ajánlotta fel azt, hogy maradjak…. De a feltétel a 2-es határon belül maradás… Nem vállaltam… Álmomban győzködtem saját magam, hogy DE MIÉRT, DE MIÉRT NEM?  Amikor visszaléptem ettől a lehetőségtől, az az ember, aki a maradásról győzködött, elkezdett mást győzködni erről én meg a vákummal kiszippantódtam az utópikus világból és felébredtem…

Felébredtem, de itt maradt ez az érzés bennem… A korlátokról, melyeket nem tudok nem észrevenni, és úgy tűnik nincs az a tökéletes állapot, ami bármilyen korlát mögött tarthat.

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: