soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

...az egyik arról szól, hogy mennyire jó, hogy az ember a Teremtés sugallatára megalkot, összerak, és mások úgy használják fel, mintha ők szarták volna oda egy röpke fing tudatában…
Undorító, a legmocskosabb, legszemetebb, legaljasabb dolgok egyik az életben a plágium, még akkor is, ha mindenkinek hozzáférése van a tudathálón mindenhez, még akkor is, ha a sok talpraesett geci van olyan rafinált, hogy elvegye és azt is elfelejtse melyik útszéli szemetes mellett szedte össze….
Ennek okáért:
plágium

A másik pedig a munkám körül zajló, illetve azzal összefüggésbe hozható már nem is tudom minek nevezzem..a nap második szava , ami akár kapcsolódhat az elsőhöz is a KISZOLGÁLTATOTTSÁG…..

Hányingerem van..
viccek
Ja…és itt jegyezném meg (ÉS ITT MÁR NEM A MUNKÁRÓL van szó, hanem a MINDENNAPOKRÓL.) . és teszem közhírré, hogy kibaszott sokat dolgozom egy rohadt köszönömért, ami bassza meg NEM JÖN …nem jön…mert nem jár…mert a szolgalélek mindenhol csak arra jó, hogy lehamuzzák a fejét miközben mások mocskos sz@rát pucolja?  Nem bennük van a hiba ám… hanem bennem… szerintem ideje, hogy csak a saját szarom pucoljam, és azt érezzem, mint egy kiadós takarítás után, amikor átlengi az étkezőt az első tavaszi meleg szellő és megmozgatja a vázába ültetett halálában még utolsó pompázó aranyesőnek hívott aranyvessző virágokat, hogy igen, köszönöm, hogy van 5 rohad perc, amikor megőrzi ezt az állapotot a világ, majd kezdődik minden elölről….

És ne legyek ideges…persze…nem vagyok… kb ilyen állapotban száll fel a budapesti diákmunkát végző utasszámláló, aki nem a múltkori, nem az intelligens, aki felszáll, bemutatkozik és elmondja, hogy azért van itt mert neked nem lesz munkahelyed az ősztől, hanem az átlagos, aki felszáll, mormog valami jónapotot, csípőből odabillenti a “p-i önkormányzat, meg KáTéI meg ceges feliratos kártyát és azt sem mondja húzd meg a f@szom. Aztán furcsán néz, mikor eligazítom, hogy felénk falun, itt Tirpákiában, a gazdag atomosok városában úgy illik, hogy felszállok, bemutatkozom és közlöm miért vagyok itt… milyen jogosultságaim vannak…Aztán néz mint picsa a szart …. Aztán jön a másik, hogy azon szórakoznak, hogy TE kövér disznó vagy, mert BMI meg faszom, meg senki nem ússza meg, hogy “gépre” kapcsolják…. ezen szórakoznak… Hát most Tücsimami nem fog enni egy falatot sem bár még azelőtt lapátra kerül, hogy a szervezete a rajta lévő 50 kiló hájat belakmározná, de megmutatja, hogy itt utolsóként lesz megalázva…vagy elsőként hagyja majd el a hajót. HA úgy is ez a cél, hát essünk túl rajta most. Azt már le sem írom, mert itt az is baj, hogy miképp vettem át tegnap a buszt, meg utána a tartalékot, amiben még halott vietnámi katona oszlott teste is ott lapult az ülés mellé gyömöszölve…… 4 kibaszott szabadnap után.. mondjuk sokat nem is kellett vele dolgozzak… mert ezt érdemlem… ennyi.

Gőz kiengedve….
Szép napot…

mára van két idézetem…..” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Sajnálom Tücsim!Bármillyen nehéz is,de én léptem 18 év szaros közmunka után a bizonytalanba.Mert mindenki parancsolt,mindenki szarát kellett teljesítenem,de azt nem nézték hogy én is ember vagyok.54 ezerért 3 ember munkáját csinálni,na inkább nem .Tettem hosszú évekig,de ha már új lehetőséget kaptam az életre,akkor az életet választom! ❤

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  itt nem csak a munkahelyről van szó…

  Kedvelik 1 személy

 3. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Tudom

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: