soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Még nem a skandi 7-es, ma adtam ugyan fel- mert ma bolondok napja van és hülyének56337166_587570978427773_3569574975000018944_n áll …az meg főleg..ja a szerencse… hanem sikerült elkapnom szavakkal is egy boldogságos érzést bennem.
A történet nem publikus, mert lelkesen figyelnek egyesek és keresik bennem a hibát, de nagyjából arról van szó, hogy túllépve minden érzelmi és egó által történt befolyásoláson, vissza tudtam lépni egy olyan feladattól, amiben nem vagyok kompetens.
Kicsit lehet bűzlök most az önelégültségtől, de baromi büszke vagyok magamra, hogy nem játszom meg magam semmilyen körülmények között, felismerem, hogy mekkora tétje van egy szónak, egy véleménynek vagy egy nyilatkozatnak és nem teszek közzé olyan témában (szak) véleményt- még egy igen jó lehetőségért sem-, amit nem ismerhetek, mert nem tanultam, nem abban dolgozom…nem éltem meg benne például szakmai oldalról egy pillanatot sem. Ennyi.
Ebből kifolyólag szerintem baromi megbízható ember vagyok (leszámítva a barátságot,mert annak nem vagyok jó,kiégtem és nem termő már a földem mert elöntötte a szar) mert valóban csak azt teszem, amit tudok… És ha ez így van, akkor viszont elgondolkodtató ám, hogy lehet mégis megmaradtak a “képességeim” a párhuzamos világból/ban?

A másik… ma ugrott be munka közben, miután valahol megint pofáztam és háborogtam dolgokon, elhagytam a helyszínt, aztán  az Őrzők lejátszotta nekem a viselkedésem és baromira szégyelltem magam magam előtt…
Akkor megfogalmazódott bennem, hogy mire való a VÉLEMÉNY. Rájöttem, hogy semmi más értelme nincs annak, hogy valaki vagy valami (helyzet) iránt vagy által érzelem alapú vélemény alakul ki bennünk, mint egy döntés vele kapcsolatban egy másik szituációban vagy pillanatban.
Arról van szó, hogy ha egy emberrel kapcsolatban, egy eseménnyel kapcsolatban negatív megélésünk van, nem biztos, hogy világgá kell kürtölni a véleményünket, hanem fölé emelkedve hagyni magunkat megélni amit kivált bennünk. Meg kell tapasztalni azt a rezgést, amit hoz, meg kell csócsálni, rágni és menteni az “emlékezz rá” mappába … Jönni fog egy szituáció egy másik környezet, egy másik esemény és megengedhetjük magunknak, hogy magyarázatok nélkül távozzunk belőle, ha jónak látjuk adunk esélyt, de ha nem nem annak, hogy az meggyőzzenek minket a véleményünk ellenkezőjéről a tények.
Ma kérdezték, hogy milyen a… Nem válaszoltam. Nem fontos, hogy milyen… Ezentúl ha kialakul bennem egy vélemény, egy megtapasztalás csak akkor fogom elmondani, ha ezzel javítani tudok mások életén , vagy pozitív…de lehet akkor sem. Feltűnt, hogy megint mindent a rossz oldaláról közelítek, mert annyira ez a rezgés van a levegőben..
De én örülni akarok… nem fájni… Mindent meg kell tapasztalni, a rosszat is, mert ott van benne egy őszinte pillanat, amikor kimondásra kerül, hogy DE ÍGY A JÓ, mert ENNEK ÍGY KELLett LENNIE!

voltert

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: