soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

 Soha nem éreztem azt a 23 év alatt, hogy befejezem ezt a munkát az emberek hozzánk állása miatt, de most nagyon ott vagyok, hogy lassan elindulok és olyan munkát keresek, amiben nem kell emberek közelében lenni.
61210216_2393646844246450_8552617687044325376_n

Ebben az állapotban ért a változás szele, hogy buszt kellett cserélni, mert néha karbantartási munkálatok vannak, nyilván máshol nem csak a személyszállításban merülhet fel olyan, hogy elöregszik egy alkatrész, vagy a gazdag város járhatatlan szar, semmitélérő kátyús útjai szétbasszák az érzékeny elektronikával szerelt, a kedves utasok kényelmét szolgáló, pontosan az alacsony mivolta miatt érzékenyebb busz egyes finoman hangolt alkatrészeit és EZÉRT  (és nem azért, hogy kibasszunk azokkal, akik nem tudnak lépcsőzni, csak a panelben másszák a sokszor kilenc lépcsőt, mert az nem lépcső, naponta 600x, ami nyilván magánügy, hogy ki, hova minek és miért…) BUSZ KELL OLYKOR CSERÉLNI, és mivel nálunk alig van helyi vonal nincs tartalékban elfektetve egy alacsonypadlós az ilyen alkalmakra. (meg máshol sincs, csak ott van, ahol nincs másik típusú busz. Nem beszélve arról, hogy a nagy atomwerkfabrik EGYES! ( akinek nem ingu, nem viselu) dolgozói harsány röhögéssel illették az alacsonypadlós busz “rokkantaknak” fenntartott helyét és idióta módon nyomkodták a számukra beszerelt leszállásjelzőt álló helyzetben a megállóban várakozva… ilyenkor azért felmerül, hogy miképp jutnak egyesek át a pszichológiai teszteken? ) Éppen ezért a tartalék buszok mind lépcsősek…És két napja egy ilyen lépcsős példánnyal közlekedem..

Nos két napja minden egyes megállóban megkérdi valaki, hogy honnan hoztam ezt a “szart”… Ez a “szar” egy nagyon is kellemes utazási élményt biztosító 49 üléses credo busz, amiben minden popsinak és mellette a plüsskárpitos ülésen a koszos piacos kosárnak jutott hely a kinti 28 fok helyett 21-22 fokban , mert szépen duruzsolt a fejük felett a klíma, amit viszont az alacsony padlóson MÉG nem élvezhetnek. Majd , ha a minden megállóban megemlített és vágyott elektromos szuper járgányuk befut, (tegnap, ma vagy holnap) a mostaniaknál sokkal kedvesebb és jobban képzett sofőrjeikkel, akkor majd nem kell “ilyen szarra” felmászniuk…

Amikor kiállsz egy tiszta, felmosott, lemosott, a saját megtakarításod kárára beklímázott busszal, időben, felsegíted a 100 kilóval megpakolt banyamobilt, felsegíted, vagy más kedves utas felsegíti a babakocsit, mert nyilván tisztában vagy vele, hogy nehezebb egy ilyen, nem ilyen járatra való busszal közlekedniük, amikor nem vagy türelmetlen, amikor megvárod, hogy a piacról épp kifordulva hevesen integetve odaballagjon , a saját menetidőd kárára…akkor elkezd pampogni és becsmérel, leszól, fitymálja a járművet, amit naponta legalább 3x elviszi A-ból B-be…
Amikor az utca végén a fordulóban megkér az “egyik”, hogy engedd le, mert fáj a lába és megteszed, de másnap nem kér, hanem elvárja…és ha nem ajánlod fel, akkor alpári módon hátulról dünnyög , hogy ” EZ NEM FOG  MEGÁLLNI”.. akkor ” EZ” nem is fog megállni és legközelebb sem, és akkor sem, ha majd nem éri el a megállót időben, majd jön neki egy másik EZ , aki majd 30 perc múlva elviszi….

MÉG MI A BÜDÖS P@CSÁT LEHETNE TENNI, HOGY JÓK LEGYÜNK?
Komolyan kérdezem!

Mit akarsz még tőlem TE VÁROS?  Azon felül, hogy mindent odateszünk? Hogy utascentrikusan, becsületesen, tisztán működtetjük önmagunkat és a kijelölt buszunkat?
Hogy mondhatott ilyet Nagysága, hogy SZÁNDÉKOSAN magas a busz?
Hogy gondolhat valaki ilyet a cégről és/vagy rólam, hogy szándékosan okozunk kényelmetlen helyzetet?
És miért esik nekem, ha netán jelzem, hogy milyen kötelességei vannak?
Kik ezek az emberek? Miért hiszi azt bárki is, hogy mások azért vannak, hogy a szar életük minden fájdalmát rajtuk töltsék ki?

Ezek az emberek NEM ÉRDEMELNEK JÓ SOFŐRT…. Nem érdemelnek sem jó kereskedőt, sem jó eladót és nem érdemelnek kedves asszisztenseket, nővéreket!  KÉREM AZ ŐRZŐKET, hogy MINDENKI OLYAN SZOLGÁLTATÁST KAPJON AMILYEN Ő MAGA!

HA elveszi az Önkormányzat tőlünk a helyi közlekedést, én nem tartok azokkal, akik ezt az utat kívánják folytatni. Engem az emberek szeretete tartott itt életben, de mostanában mindenkinek csak igényei vannak, jogai…. észre sem veszik a jót, belerúgnak abba, aki mindent értük tesz, értük van itt.
Elmegyek betegszállítónak, vagy kukásnak…futárnak, vagy bárminek ha nem lesz munkám, de nem akarok olyan helyen szolgáltatni, ahol nem tudják megbecsülni azt, amit adok, ami vagyok!

…a megváltozott helyzetben ismerkszik az ember…(?)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Sajnálom 😦 tedd amit a szíved súg,jobb lesz…..

  Kedvelik 3 ember

 2. soulleadertucsi szerint:

  Így is teszek! ❤
  Tanulok Tőled is ❤
  és köszönöm!

  Kedvelik 3 ember

 3. ÉVA szerint:

  Hm Tucsim! Nehez emberekkel dolgozni , soha nem ok semmi ! Ismerem 16 evig üzletvezető voltam ! Igyekezz magadra figyelni ! Hadd a rossz , negativ vilagot ! Mindenkinek nem lehet megfelelni! Kurva nehez, sz@r , egoista vilagban elunk ! Csakis erdek, hala 000! Veled vagyok!😘❤️❤️❤️

  Kedvelik 4 ember

 4. katimamma szerint:

  Ha azt mondanám, hogy ez majdnem mind megérkeztem reggel! Elhinnéd? Mégis mit vársz az emberektől? Persze mély tiszteletem azon kevés kivételnek, akik még köztünk lézengenek. Tehát mit is vársz tőlük??? Csak azért kérdezem, mert ők csak emberek….. Részvétem a mai napért ❤️

  Kedvelik 3 ember

 5. katimamma szerint:

  Bocs! ( megéreztem reggel)

  Kedvelik 2 ember

 6. soulleadertucsi szerint:

  tudok olvasni a soraidban Katimama…. semmit nem várok már senkitől… 😡

  Kedvelik 3 ember

 7. soulleadertucsi szerint:

  ❤️😡❤️😡❤️

  Kedvelik 3 ember

 8. katimamma szerint:

  Nem is szabad, de nem is lehet…

  Kedvelik 2 ember

 9. Amon Ra szerint:

  …és bizony meg is kapják… Pontosan abban az elbánásban részesülnek, amilyenek ők maguk… Csak épp nem értik, nem képesek érteni, hogy miért is kapták, ezért aztán másokon töltik ki jogos vagy jogtalan dühüket, másokban keresnek hibát, amelyen át levezethetik frusztrációjuk, nem törődve azzal, hogy hogyan halad tovább az útjára engedett romboló energiájuk és milyen pusztítást végez. Felmerül a kérdés, hogy ezt az energiát már ők maguk is úgy kapták valahonnan -épp akkor bántotta őket is valaki valahogy-, vagy épp maguk idézik-e elő?
  Mondhatnánk: mindegy is… De mégsem mindegy. Pillangó effektusként rezonál tovább a fájdalom, és önmagát erősíti fel azzal, hogy mindenki hozzá adja a saját részét.
  Mérgező felhőként takar be lassan mindent és mindenkit.

  Kedvelik 3 ember

 10. soulleadertucsi szerint:

  … ez de szép megfogalmazás!
  szép és fájdalmasan igaz!

  Kedvelik 3 ember

 11. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Még annyit mondanék drága Tücsim,hogy anno én is tanultam jó szakmát.79-ben a nyomdászat nagyon jó volt.De ebben elhelyezkedni a mai világban már nem tudtam,újra.Közmunkás lettem 18 évig hagytam hogy kihasználjanak,megalázzanak és földbe tapossanak nap mint nap.Most márciusban mondtam azt hogy elég,ha többé kenyeret nem eszek sem megyek oda vissza.Azóta már kerestek onnan,de 56-ik évemben járok,még élni szeretnék ha már új esélyt kaptam rá.Ha úgy érzed váltani kell,tedd ne húzd az időt mint én is.Puszillak. ❤ 🙂

  Kedvelik 2 ember

 12. Aprovali szerint:

  Ez fájdalmasan szomorú… 😦

  Kedvelik 2 ember

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: