soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

… szóval volt az a (lomlomlomladiladi) lomtalanítás, és miközben pakoltam innen oda onnan meg ide a cuccokat, kezembe került egy “átírótömb” amiben megpillantottam egy régesrégi házátalakítási tervem…

Kitéptem a lapot, hogy majd megmutatom valakinek, hogy lám az 1999-es dátummal könyvelt rajzom 2019-ben itt áll majdnem teljesen úgy!  Aztán kidobtam a rajzokat… Mivel úgysem érdekel senkit… max egy “aha” a válasz a csodáimra, meg egy “majd akkor, ha lesz rá pénzed“megjegyzés.. persze én lelkesen veszek részt a rámbízottak őrült álmainak támogatásában, vagy a realitás szűrőjén áttömködve terelem egy teremthető formába..

Az átírótömbök mélyén megnyíltak újabb kapuk a múltba és meglepődve vettem észre, hogy szinte minden rajzom megvalósult a maga módján. Eszembe jutott a lélekfejlődésem tudatosságának kezdetén kezembe került könyv egy részlete.

photostudio_1560706661682.pngEz a részlet nagyon magával ragadott. Nem felejtettem el, a lényeget sokáig magammal cipeltem, ám nem voltam tudatos, s még talán most sem eléggé. Ez a tanítás ettől a fiatalembertől nagyon betalált, hiszen élő példája vagyok a valóságának.

photostudio_1560703565840

Van egy füzetem.Terápiás céllal nyitottam, ebben a füzetben tartom a vágyaim, ide tervezem a csodám és itt szedem szét és rakom össze magam. Női programom miatt általában mindent túldramatizálok, túlbonyolítok… a hangos szó nekem már válás, a szép beszéd, figyelem szerelem… Szélsőséges és végletes vagyok… azonnal akarok mindent, legfőképpen nyugalmat, amit akár a halállal szövetkezve is, de el akarok érni…

Minden szélsőség ellenére egy gyengébb pillanatomban elfelejtettem meghatározni az útját a nyugalmam elérésének, csupán annyit írtam le, hogy “nyugalmat szeretnék, mindegy hogyan”… S eltelt pár nap…és nyugalom lett. 

Akkor került elő A. J. Christian tolmácsolásában újra a tanítás…lezárult egy korszak… 15 évet foglal magába, 15 esztendő alatt jutottam vissza az indulási pontra. A 15 esztendő alatt megtanultam feltétel nélkül hinni a Belső Hangban, végigjártam az emberi programokat, megtapasztaltam a személyiségjegyeket, voltam mindenféle színű és polaritású, és eljutottam a szabadság első lépcsőjére. A polaritasom semlegessé vált, nem kell törekednem az egyensúlyra, mert én vagyok a mérleg, és mindig azt a megtapasztalást elemzem, ami valamilyen töltéssel elmozdítja a mérlegem serpenyőjét.

Az életem folyamába gördülő akadályok céljára most jöttem rá, és hálát érzek azért, amiért tegnap dühös voltam. Most – hogy magamra maradtam az álmaimmal– jöttem rá, hogy magamnak kell megteremtenem a csodám. Mivel senkinek nincs érdeke a boldogságomban, úgy senki nem fogja megakadályozni, hogy megvalósuljon mindaz, amit elképzeltem…

Nem akarom tudni mi módon fogom felépíteni az új életem, csak azt tudom, hogy mik azok a dolgok, amiket benne szeretnék tudni… a többi jön magától..

A füzetem nyitva, van benne lap bőven…mire új füzetet nyitok, megvalósul minden, amit ebbe beleírtam.

🙏

… csak a képzelet szabhat határt…” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  Igy Legyen ! Magadert ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  … alakul…
  😂💓😂

  Kedvelés

 3. katimamma szerint:

  Csodákkal teli szép utat, és sikerekben gazdag megvalósítást kívánok neked!!! ❤️❤️❤️🤗

  Kedvelés

 4. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Alakuljon minden úgy ahogy Te szeretnéd ❤

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: