soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

2019.07.15...van egy kis csend , nyugodt pillanat és a szükséges magány , a kettesben0e5c6dcd5fca87bb7dae46781c8ff099 maradás a gondolatokkal és persze hely a számítógép előtt, így gondoltam kihasználom, hogy megosszam Veled, de elsősorban saját magammal az utóbbi napok -számomra– legnagyobb tanítását, felfedezését.

Kezdhettem volna úgy is ezt a bevezetőt, hogy “végre van időm”, de pont az lenne a mai nap témája, hogy “ne legyen idő”, avagy engedjük ki magunkból az idő okozta feszültséget.
Nemrég előkerült a téma, hogy igaza van, vagyis valósága van azon Felemelkedettek gondolatmenetének, akik a “minden ébredéssel új nap kezdőik” gyakorlatát próbálják beleültetni a hallgatóság elméjébe.

Legutóbbi posztomban elengedtem magamból a félelmet, amit többnyire a jövő vált ki, most elengedem az IDŐt…
Az Idő múlása okozta feszültséget és félelmeket. Elengedem azokat a határidőket, illetve határidőhöz kötött tevékenységeket, melyek feszültséget okoznak..
Az egyetlen terület az életemben a munkahely, ahol nem esik nehezemre az időhöz való kapcsolódás, de itt az idő eszköz csupán.
A napi munkavégzésem fix pont, ám köré már nem tervezek eseményeket.
Amióta reggel úgy ébredek, hogy most van, azóta visszaköltözött belém az élet.  Vannak terveim, de nyitott vagyok a nap eseményeihez.
Megtanultam, hogy semmi sem fontosabb, mint megélni a pillanatot. Vannak helyzetek, amikor fontosabb maradni, mint indulni, amikor a pillanat felülírja az elme által futtatott programokat… Akkor maradni kell…és befogadni, amit a pillanat teremtett…

——— itt volt egy kis (túl nagy) elkeseredés, volt valami nagy robbanás a lelkemben…
Itt volt az a pillanat, amikor egy bekattant elme  kattintására eltűnt minden az életemből.. ez a blog is.. Pedig ez a Blog a sokadik “eszközöm”, ami még a kezemben van, és nem tette tönkre az egó fájdalma… nem szabadott volna veszni hagynom a többit sem, de ezt főleg nem. A reggelbe érkezett egy hang és egy E-mail, az eltűnést igazoló WordPress adminisztrátor utolsó szavai, amire aztán a Google Translate és Én alkottunk egy pár sort angolul… Visszafordítva is baromság volt benne minden szó, ám jött egy válasz, amit már nem fordíttattam le, mert nagyjából értettem, mert volt benne egy 🙂 -jel, ami nem gúnyos, hanem kedves rezgésű volt…és visszaadta az eszközt a kezembe,( ami itt látható fentebb az egy félbehagyott bejegyzés…)——–

2019.07.16….
3e5f33903150a1fa138e796e892a9119Ma tanultam megint valamit… Persze nem új, de ma nyomatékot kapott…
Beléd rúgnak? Lenéznek, esetleg leszólnak, lealáznak, kioktatnak?
Köszönöd meg…

Ma megfigyelhettem magam egómentes verzióban, amikor egy utas aki normálisan szólt ( majd rögtön egy másik aki már nem és akkor kontra kontra hátán), hogy az egyik ülésből kiálló csavar veszélyt jelent az alsóbb tájegységeket borító takarórétegre(avagy ruházatra és egyéb visszaszerzett szüzességre) és az helyett, hogy rosszul reagáltam volna (mint szoktam) hátraballagtam, megszakértettem visszaballagtam csavarhúzóért , megint hátra, és megoldottam a problémát, majd elnézést kértem és megköszöntem, hogy szólt (mert ritkán ülök hátul és ha nem szólnak, honnan tudjam)…. Nos ennek nyilván így kellene zajlani, de nem így szokott, mert általában rosszul reagálom, ha nem úgy szólnak.. És nem úgy szóltak, mert ott már támadás volt az egyik részről, majd rákontrázás…. Nos a reakcióm engem is lenyűgözött… Nem támadtam vissza, és nem is védekeztem. Tények vannak… problémamegoldás, majd a nyeregbe kerülő és a problémát felnagyító ember egójának fényezése egy alázatos köszönömmel.  Érdekes érzés látni, hogy nem tud mit kezdeni vele, mert nem erre számít 🙂

Meg (el)buktatnak, elgáncsolnak, fellöknek, beléd rúgnak lehúznak, esetleg jelentik a Faszbukod, mert megmondtad a tutit?
Köszönd meg…jó tanítás ez neked, hogy vannak olyan mocskok meg tetvek, akik képesek arra, hogy szándékosan alád tegyenek, akik ettől élveznek, hogy látják elkeseredett arcodat…hát köszönd meg… Hogy köszi és pá…. senki nem ér annyit, hogy az ember rosszul érezze magát attól, ahogy viselkedik a másik ember vele… És ha újra elé kell állni, hát állj és álljad a pillantását, álljad a hangjában a gúnyt, ne engedd az egód nyeregbe, mert nem győzhetsz egy ególény felett, de engedheted, hogy tovább vigye a lendülete, hogy lepattanjon rólad, mert nem tud fogást találni a benned kialakuló félelmeden.

Én beleszaladtam még tegnap ebbe és nagyon rosszul esett, ahogy egy mondattal eltaposták a magamfajtát, aki nem tökéletes és hibázik olykor.. És én elfelejtettem megköszönni…de reggel úgy gondoltam, hogy mindent lehet újra kezdeni, és újra és újra, de benne kell lennie a tanításnak és nem kell oda visszamenni, ahol nem látják szívesen az embert, csak megköszönni a lehetőséget és menni tovább…

Köszönöm.

/…mostanában amúgy is mindent megköszönök… mindent, ami jó….most ideje megköszönni a rosszat is, mert soha nem üt vissza, hanem látják odafent, hogy “ez biztos valami jó volt, mert megköszönte …tehát viszonozzuk mi is neki, amit ő adott … 😛 /

Az ajándékba kapott csendem, most Neked adom…” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Nagyon jó írás,mint mindig. ❤ Én is megköszönök minden jót,de most tanulván Tőled,a rosszabbat is meg fogom. 🙂

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  Te mindig nagyon kedves vagy hozzám Juditom! ❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 3. ÉVA szerint:

  Tucsim ! ❤️❤️❤️Koszonom ! Igazad van és tanultam minden sorodbol ! Maradj igy !!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Kedvelik 2 ember

 4. katimamma szerint:

  Köszönöm Mami!!!! Hogy mit? Hát mindent….❤️

  Kedvelik 2 ember

 5. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Tücsim mert szeretlek,és akit szeretek csak kedves tudok hozzá lenni ❤ 🙂

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: