soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

nem…nem akartam feszegetni ezt a témát, de olyan szinten nem tudom kezelni, hogy muszáj magamból kitennem, s már némi fejlődést mutatva, nem elmenekülve, de pár lépést megtéve egy újabb kezdet felé úgy döntöttem, hogy jelzem, hogy nem szeretnék olyan emberek életének része lenni, akik tőlem nagyon eltérően élnek meg dolgokat. Úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy ezt kimondjam. Sem harag, sem gyűlölet nincs bennem, csak egy apró döbbenet.

Az interneten , a faszbukon, az instán meg ki tudja hol terjed a kutyáját halálba vontató vén picsa videója, amibe sikeresen belefutottam egy délutános műszak után, épp lefekvés előtt… Nem minősítem a témát, mert minősíthetetlen, inkább azt nem értettem, hogy ezt a videót hogyan tudják emberek megosztani, hogy aztán másokat is megdöbbentsenek vele?  Én nem értek egyet azzal, hogy így kell felhívni mások figyelmét arra, hogy mi folyik ebben a fossá alacsonyodott országban. Akkora fájdalom érte az amúgy is szarrá cincált lelkemet, hogy a megosztóktól érzékeny búcsút vettem annak ellenére, hogy volt bennem némi szeretet irántuk, de már nincs.

Olyan szinten rettegek már ezektől a posztoktól, hogy senkinek nem nézem meg egy ideig a megosztásait.. Megindultam, hogy eltávozom újra és remélhetőleg végleg ebből a mocsokból, amit itt lassan mindenki kötelezőnek érez, de nem tettem, mert már csak az az egy lépésem van és nem térek vissza soha többet se oda, se ide…se sehova.

Ki kell mondjam, hogy alkalmatlan vagyok a földi életre… és egyik bolygó sem érdekel. Nem érdekelnek a rossz dolgok, mert ha holnap reggel dolgozni megyek, csak rossz dolgok lesznek és csak rossz dolgok vannak mindenhol. Szinte semmi sem a jó érzést keltő irányba halad.
Mindenhol türelmetlenség, önzőség, agresszió, egoizmus, felsőbbrendűség, elnyomás, kizsákmányolás van. Erre idejön az ember, hogy megnézzen pár családi fotót kedves emberek kedves időtöltéséről és egy(vagy több) haldokló kutyát kell nézzen, vagy álhírekben pénzt kicsikaró csalókat…

Pont ezt fejtettem ki a legutóbbi lelépésemkor, hogy szándékosan nyírják ki egymásból az emberek a jóérzést. Míg az instagramon én választom ki mit akarok látni, itt a faszbukon gondolkodás nélkül öntik be a szart…és nem lehet kikerülni. Hát nem.

Azokhoz szólok, akik valaha kedvelték az oldalam.. jelenleg egy kedvelője van, én… Senkinek nem ajánlom és senkit nem kérek rá, hogy idelátogasson. Bánom, hogy annak idején rákattintottam az “ajánlom” gombra.. Mert nem… aki idejön, jöjjön önszántából.. aki nyom egy “tetsziket” az oldalra, tegye magától, senki se kérje rá… De én nem ígérem, hogy viszonozni fogom a jelenlétet, mert nem nagyon tudom elfogadni azt a fajta hozzáállást , hogy ami nekünk szar, azzal mindenképpen meg kell ölni másokat is…
Nyilván , ha saját maga videózta le…(és elmulasztotta a segítségnyújtást, inkább videózott) hát ossza meg, mert minden, ami az ismerőseim sajátja, az érdekel(t eddig), de mások szarát nem kell tovább nyomni, inkább jelenteni illik és elásni jó mélyre, ne okozzon másoknak is fájdalmat.

A rendszer látom jól működik… nem kell idegen ahhoz, hogy meghaljon bennünk a jóérzés, kinyírjuk egymást…
Hát nem sajnálok senkit, aki ennyire különbözik tőlem legyen boldog, de nem kell, hogy része legyünk egymás életének!

Maradok, de még tisztelettel sem…
Boldogabb életet!

..van amit nem…” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Amon Ra szerint:

  Maximálisan egyetértek!

  Kedvelik 1 személy

 2. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Tökéletesen igazad van Tücsim 😦

  Kedvelés

 3. katimamma szerint:

  Igen igen Mamim, én értelek, nagyon is….

  Kedvelés

 4. ÉVA szerint:

  Igazad van Tucsim! ❤️❤️❤️

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: