soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

kc3a9rdc3a9s-1

 Ön szerint (vagy szerinted) tehet-e valamit az ember azok ellen vagy azon helyzetek ellen, amiben más, önmagukat felsőbbrendűnek jelölt, vagy a társadalom által felsőbbrendűnek kikiáltott, vagy a pozíciójuk miatt emberségük, józanságuk vesztett emberek föléjük helyezkedve megalázzák, megtapossák, anyagiakban , becsületükben megrövidítik?

Többféle élménnyel gazdagodtam az utóbbi napokban.
Például amikor a szüleimhez autóztam, az egysávos földúton velem szemben haladók elől igyekeztem kitérni, mert az ő autójukon utánfutó volt és annak a járműnek ildomos megoldani a félrehúzódást, ami jelen esetben tolatással járt, aki könnyebben megteszi ezt.
Mivel nem nagyon volt hova húzódni, csak a fák alá, igyekeztem ezt a fényezés legkisebb károsodásával megtenni a kisautóval, ám a böhő parasztja nekiállt “tolni” , a sebességével jelezve a türelmetlenségét.  Majdnem a kerítésben kötöttem ki, mert elöntötte az agyam a szar mert hirtelen kellett döntenem az között, hogy higgadt  maradok és véghez viszem a tolatás vagy elkezdek ordítani …. , rühellem ezt a viselkedést.
Amikor elhaladtak előttünk kb olyan volt a tartásuk, mintha az angol királyi család ment volna el előttünk, és a protokoll miatt meg lett volna határozva hogy az álluk a nyakukkal milyen szöget kell hogy bezárjon…

Ha van az olvasók között valaki (kétlem, hacsak a megfigyelőim között nincs) aki mások megalázásával vagy kellemetlen helyzetbe hozásával foglalatoskodik vagy erre képezték ki, árulja már el nekem, hogy mit érez olyankor, mikor látja, hogy másik embernek fájdalmat okozott a viselkedésével? Örül? Jól esik? Beleremeg?
És ha valakibe beletaposott és az látványosan megsérül, azt jó nézni?

Annyira nem látok kiutat. Komolyan mondom. Ha így vagyunk programozva, akkor pont mi- akik félrehúzódnak, bocsánatot kérnek, akik alázatosak, akik normálisan próbáljuk kezelni a helyzeteket- szolgáltatunk támadási felületet azoknak, akik gyárilag felsőbbrendűnek vannak programozva.

Sajnos olykor közvetlen közelről is sikerül látnom a felsőbbrendűségi program egyes megnyilvánulásait. Mivel az én genetikám nem tartalmaz ilyet, hiába volt meg a lehetőségem arra, hogy ezt a közeget részesítsem előnyben, ahol még elhitetik az emberekkel, hogy különbek másoknál, mégsem tudtam soha úgy viselkedni még az utolsó alkoholista bűzbombával sem a buszon, hogy lenézzem, vagy éreztessem vele, hogy sehol sem szerepel a fajtája az értékrendemben.
Előfordulnak konfliktusok, de csak olyanokkal veszekszem, akiket alkalmasnak találok arra, hogy szópárbajra hívjak, tehát látom benne a reményt, hogy megérti mit akarok mondani. Zömmel mondjuk nem értik úgysem…

Nemrég volt egy megélésem…
Egy majdnem kollégával kommunikáltam álmomban.
Próbáltam megérteni, hogy miért viselkednek velem furcsán.
Miért vagyok ellenség azoknak az embereknek, akik nemsokára az én munkám fogják végezni a városban? Mit ártottam nekik? Nem érzem úgy, hogy bárki hibás lenne azért, mert változik a rendszer és itt-ott felüti a fejét valami új.
Mindenkinek kell esélyt adni, én nem álltam az útjukba, tudtommal még segítettünk is olyan dolgokban, amiben megtehettük.
Nem  kaptam esélyt arra, hogy valójában megismerjenek,  mert amikor feláldozni vágyott a média az etikett oltárán és én nem voltam hajlandó feladni mindazt, ami vagyok, vagy kockáztatni azt, hogy a gyerekemnek ne legyen étel az asztalán, akkor megállapították, hogy én
ellenük vagyok… Ellenük, mert nem haltam meg a jó cél érdekében…
Megpróbáltam álmomban megtudni, hogy mi a baj?
És feléled az EREDET című film mondanivalója, mert úgy tűnik tényleg van rá mód,
hogy bárki tudatában bekukkantsunk azon információkba, amit ott tárolnak,ám ha az az információ védett, akkor nem lehet az álom fázis első szintjén kinyitni..
Avagy, ha álmodban kérdeznek , nem válaszolsz…
De azt elmondod, hogy nem válaszolhatsz.
És ahhoz még mélyebbre kell menni, hogy miért nem és mi volt az infó.
Ám azt hiszem engem már nem érdekel.
Előbb hiszek annak, amit az éjszaki utazásaim alatt láttam, mint annak, amit az emberek
a szemembe hazudnak, mert ezt kell tenniük.

Megint sötéten látom a holnapot. Egyetlen oka van a sötétségemnek, hogy nincs elég pénz a számlámon. Mert bár örömöt nem okoz kitérhetnék azok elől, akik boldogsághormont termelnek miközben belém taposnak… Mindegy miért teszik… Nem változtat a tényen, hogy jelenleg nem tudom kezelni ezt a helyzetet.

Lehet egy kérdésem? (5)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. katimamma szerint:

  Tücsim, te ismersz!!! Tudod, hogy hatalmas szívem, lelkem van. De muszály volt ezen a gyönyörű bolygón felismernem, még ismernem a fosss embernek nevezett állatokat,és ha még a szarját is le akarja nyomkodni a torkomon, hát jobb, ha nem kerül a szemem elé mert nincs az az isten aki megvédené! Sajnos ilyenkor nem nézem mi veszteni valóm van, mert az életemet adnám, ha tudom, hogy igazam van. Namármost ha engem kérdezel, én biztos meg magyaráztam volna neki, hogy kit nézzen le vagy kit alázzon meg!!!! Az elején az autóst a föld úton meg biztos elküldtem volna a……. ( tudom, ez én vagyok, azt is hogy a te nem nyithatod ki a szád, és mélyen meg is értem…)❤️❤️❤️

  Kedvelik 3 ember

 2. soulleadertucsi szerint:

  Elküldtem én a halál f@szára a böhő dögöket, csak utána jöttem rá, hogy le van húzva az ablak a kocsin 😀 Wáháháháháháháááááá

  Kedvelik 3 ember

 3. ÉVA szerint:

  Sajnalom , hogy mindeg akad valaki vagy valami szar ! Tudnek pofazni n is , sajnos nem erdemlik meg , hogy lesulyedj az ok szintjukre ! Ne engedd meg senkinek és semminnek , hogy megalazva erezd magad !!!! Rohadekok , szemetek ! Te mas kategoriaban vagy és tudom nehez ! Ma en is szereztem par ugymond gyuloletet mivel megmondtam par

  Kedvelés

 4. ÉVA szerint:

  igazsagot !

  Kedvelés

 5. ÉVA szerint:

  Legy eros és ne hagyd magad ! Szard le oket ! ❤️❤️❤️

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: