soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Sok minden mondanivalóm van, “sokfélefajta” irányból, ez azért izgalmas (nekem) mert reggel úgy ébredtem, hogy nem is vagyok már élő…De az első korty citromos tea , igazi vegyszerezett citrommal és igazi káros hófehér kristálycukorral beszivárgott az ereimbe, s onnan a gyógyszeresen szinten tartott véráramlásom lassan bejuttatta az agyam legsötétebb és legmélyebb bugyraiban, ahol elbújtam az Fény elől…

Tegnap dolgoztam először az önkormányzati választások óta és soha ilyen nyomorultul nem éreztem magam, mint most. Ennek egyetlen oka van és ezért búcsúztam tegnap attól  várostól, amiben felnőttem és a munkám helyszíne (van még) volt. A várostól magától köszöntem el (és nem a munkámtól, de fáradt vagyok megmagyarázni), mert tervben volt, hogy “hazaköltözöm”, de nekem ott nincs haza, ahol nem tudok együtt rezegni a “közzel”…. Az évek folyamán volt szerencsém belekukkantani többféle nézőpontból bizonyos emberek munkásságába , mint spirituális létező van szerencsém érzékelni az emberek programjait és elme/egó egyensúlyát … Mint ember van szerencsém rendelkezni egyfajta értékrenddel és ez az értékrend vasárnap megbukott.
Szó nincs itt színekről… sem a zöld, sem a piros, sem a narancs szín nem érdekel. AZ EMBERRŐL van szó, az emberi értékrendekről, ami majd meghatároz egyfajta közrezgést. Ez a közrezgés épp a béka kloákája alatt van és most jól be lett tartósítva a következő 5 évre… Hozzáteszem, hogy az én értékrendem szerint….

És ha már értékrend….

Utalnék a címre- azért írtam ki angolul a címet, mert kíváncsi vagyok, hogy ez a cím is vonz-e 80 rányitást a megszokott 10+1 (a plusz 1 a céges kémrendszer, bár nem tudom, hogy a újrégi cégem is vadászik-e rám majd, mint a régiúj … 😛 ) helyett, mint az, amikor épp a buklásomra utalt a cím) hogy mennyire komolyan veszik egyesek a “madarat tolláról….” közmondást, mert azért mert az én barátom utálja, akkor engem is… 🙂 Ez számomra némi intelligencia hiányt feltételez.
Azért mert Te hülye vagy, én nem utálom a férjed meg a gyereked, max sajnálom.
Attól, hogy én hülye vagyok, attól, hogy én csak egy buszvezető vagyok a köztudatban, attól, hogy jelenleg egy lelki nyomorék vagyok, nekem van egy nagyon erős családom, egy igazi harcos férjem, s s fiam, egy nagyon okos lányom… Talán annyiban mind hasonlítunk, hogy mindannyian realisták vagyunk és jó a lelkünk… Segítünk embereken a magunk egyszerű módján, és nehezen viseljük, ha ezért azok, akik nem képesek erre megtaposnak bennünket, de attól még hogy engem utálsz, ne utáld a gyerekem, a párom, az anyám….. Mert Ők nem én vagyok…

Vajon ha Te nem szereted az én barátaim, mert nem állnak be a Te sorodba, akkor ugyan jogosan feltételezed, hogy én sem leszek a cinkosod, de miért vagyok én ezért diszkriminálva? Nyilván nehezen viselem, hogy nem szereted a barátaimat, de nem utállak csak félek tőled. Nem azért, mert személyesen sértesz, hanem, mert így viselkedsz más emberekkel. Hogy kihasználsz mindenkit magad körül és akit nem tudsz, azt bántod a magad módján.

beautiful-multi-colored-gouldian-finch-260nw-760749433Elgondolkodtam azon, hogy madarat tolláról és rájöttem, hogy én vagyok a világ legszínesebb tollú madara… (most tekintsünk el attól a ténytől, hogy van azért amiben csak egy veréb vagyok.. 😛 ) Ugyanis nekem mindenféle barátom van… Van aki diplomás, van akinek alig van 8 általánosa… Van aki férfi, nő vagy aki hetero és van aki valami más… Van gyerek és öreg… Van, aki alkalmazott, vállalkozó, munkanélküli , nyugdíjas… van, aki széltoló, van aki büszke, van gazdag és van szegény… van Fideszes, és van ellenzéki, van, aki nem nem politizál… van hűséges, hűtlen igaz és hazug….egészséges és beteg, élő és már nem élő, vagy sosem élt…
Én vagyok a világ leggazdagabb embere, mert az én értékrendben mindenki belefér… Mert mindenki itt lakik bennem és mindenkivel képes vagyok együtt rezegni, de egyetlen dolgot nem viselek el, az pedig az, ha olyan dologért vádolnak vagy bántanak engem vagy az itt felsorolt összes barátom, amit nem követtek el…

Tegnap néztem egy interjút, amiben egy embernek kellett valamit véleményeznie és megdöbbentem azon, hogy ezt képes volt leadni a tévé. Az egy dolog, hogy nagyon is jól tudom, hogy egy interjúban, amit nyilván leadásra szántak, nem lehet mindenfélét nyilatkozni, mert mi kérem szépen még annak a rendszernek a rezgésmaradványaiban élünk, ahol nem mondhatod el azt, ami a valóság. Undorítónak tartom, hogy nem elég, hogy megmondják, hogy mit kell mondani, ahogy elnéztem pont azt az embert választották ki, aki sem meggyőző nem volt, sem pedig beszélni nem tud. Vagy ha ő volt a legértelmesebb akkor milyen a többi? És itt jutott eszembe az a szakszpichológus, aki a legutolsó pályaalkalmassági tesztemre rányomta a pöcsétet, hogy ” mégis mit keres maga itt?”

És tényleg… mit keresek én itt?

Attól függetlenül, hogy tollaim ezer színben pompáznak, az emberek nem fogadják el azt ami még azon kívül vagyok, hogy “jó reggelt kívánok, legyen szíves ráírni a bérletre az igazolványszámot”. S nem elég, hogy  nem fogadják el azt, hogy ezen felül még lehet vagyok más is..például hobbifotós, vagy blogger, a realizmus megrögzött képviselője, egy soknézőpontú világ emberi létezője, még el is hitetik velem, hogy bunkó vagyok, mert nem állok önző célok mellé, hogy nem vagyok segítőkész és barátságos, mert nem hazudok a kamerába , vagy csak lehet egyszerűen agyhalott vagyok, mert nem tudok betanulni egy hazug szöveget?!

Végül , de nem utolsó sorban
A választások  kapcsán (is) az ember azt reméli, hogy egy szakértő csapat jön létre, ami magával vonzza a különböző területek szakértőit.  Ha a szakértők csak a pénzt szakértik, akkor minden olyan változás történik csak meg, amiből ki lehet emelni azt… Ha a szakértők között van például EMBER is, aki az embert is szakértik.. akkor előkerülhetnek az EMBERek, az embereket kiszolgáló egységek körüli változások…  Eszembe jut erről egy nagyon jó idézet, ami már várta körülményt, hogy ide kerülhessen egy amcsi maffiatagtól:

_ead18afabc0633ed6a9df43ac1a82c74u

Lehet ebben is van valami?

“Birds of a feather, flock together”” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  😘❤️nem tudom mi lesz de nem ok az tuti ?

  Kedvelik 1 személy

 2. pipibebi szerint:

  Kedvelik 1 személy

 3. soulleadertucsi szerint:

  MInden ok meg semmi sem az…
  A feladataink soha nem szűnnek meg!

  Kedvelés

 4. soulleadertucsi szerint:

  Drága Pipikeeeeee ❤

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: