soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

 

73151301_2547824732002937_5735647443320569856_n

Messenger által mókolt kép 😀 Most ilyen vagyok belül.. hehe

És szabad a gép előtt a főnöki szék, gondoltam belehelyezkedem, hogy a napi agyhalálnak eleget tegyek.

Nos éppen az ingerült és antiszociális fázisomat élem. Meg is nézem, hogy a drága jó Hold, mint jelerősítő és kódtovábbító rendszer, milyen pozícióban áll… Elvileg fogy, elhagytuk az első negyedet és az oroszlán jegyében van… lehet azért vagyok kicsit agresszív, bár én ezt az agressziót inkább cenzúramentes kinyilatkoztatásnak hívom.

Nem voltam soha részeg- nem is vágyom az lenni- így nem tudom, hogy miféle módon jönnek a bódult emberekből a visszavonhatatlan (az ő megélésük szerint) igaz szavak, de sejtem, hogy azért mondanak mindig “igazat” mert nem tudnak gondolkodni azon, hogy ez nem jó ötlet. Nos a gyerekek sem tudják, míg a drága édesanyjuk, édesapjuk, a nagymamik, nagypapik (nagypapikra amúgy nem jellemző) óvónénik, tantnénik, gyűjtőnéven a FELNŐTTEK , meg nem tanítják nekik, hogy az igazság az relatív, mindig annak van igaza, aki nem te vagy.
Szóval vagy a HOLD vagy a korral jár (klimaxos hülye picsa) vagy egyszerűen csak kurvára elegem van a sok mutatványozásból, de néha elpattan valami az agyamban és kegyetlen módon dől belőlem a valóságábrázolás, illetve a kéretlen kioktatások, számonkérések, amikor nem tudom befogni a mocskos pofám és nekimegyek mindenkinek, aki nem egy valóságban él velem.

Itt kellene annak a sornak jönnie, hogy mennyire sajnálom…
De nem sajnálom.
Annyit tudok tenni, hogy lekapcsolom az internetet és ki a privát telefonom a számat meg leragasztom szigetelőszalaggal…. És akkor nem bántok meg senkit. De nem kérek elnézést azért, mert én másképp látok egy helyzetet.

Arra tanít a mai világ, hogy csak akkor legyen véleményünk, ha az jó, az dicsér, csak azt osszuk meg, ami szép, ami  nem okoz fájdalmat. Én sem támogatom az olyan megosztásokat, amelyek fájdalmat okoznak, kivéve, ha az SAJÁT megosztás, az emberke SAJÁT megélése.. Nem pedig egy tovább osztott fos, amivel lassan kivégzik a másik ember lelkében lakó jóérzést. Mert hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz a “rossz” is, és egy saját megtapasztalás nagy tanítás mindenkinek, akihez eljut a forrásból.

Ma megtanultam valami nagyon fontosat…Mindenkit úgy kell kezelek, ahogy előadja magát…, Ha dolgom van vele oda helyezem, ahol valójában van, mert átkot tett rám a Teremtő és valóságában látom a világot. Csak elb@szom mindig, mert amikor jön túlzott realizmus, akkor nekimegyek az embereknek, mert nem tudom a helyén kezelni ha mást mond, mást mutat, másképp viselkedik és még a valóság is más.
Igaza van Fonyódi Tibor írónak, mert a realisták nehezen viselik a változásokat. Nehezen fogadják, ha egy ember vagy helyzet folyamatosan más arcát mutatja és a realizmusra hivatkozva távol maradnak ezen változások megélésétől. Tisztában vagyok azzal, hogy enyhítenem kell a valóságtudatom, illetve a helyén kell kezeljem, ez is egy feladat és úgy hiszem, hogy ebben sikerül majd jól teljesítenem.
Ilyen lennék fufruval
..erről jut eszembe, hogy a realizmusomban újra helyet kapott egy kis fantázia.
Meg is lepődtem és kíváncsian figyeltem, hogy mi volt az akadálya az álmodozásnak egy mondjuk irreális jövőről eddig. Nagyon nevetséges, hogy azért nem mertem álmondni egy jobb életet magamnak ( a jobb szó most relatív, mert nekem pont olyan az életem, amilyen én.. nincs benne hiba.. ) mert “ha nem jön be, akkor karma lesz belőle”... és “ mert tök ciki, ha tévedsz” … Nos.. karma nem lesz.. azonnal visszakapok mindent, amit adok.. A fantáziavilágom meg inkább segítség a tudatosság tanulásában és az egy irányba való koncentráció gyakorlásában, ami az információáramlás gyorsulása és sűrűsödése miatt egyre nehezebb. A ” tök ciki” meg.. nos… HEHE.. ha a jövőt látom, az eddig mindig bejött. Ha nem jött volna be, az azért történik, mert nem engedjük létrejönni. Ciki akkor lenne, ha mások jövőjét nézegetném, de egy ideje nem érint mások jövője, mert mindenkinek a saját felelőssége, hogy mibe lép bele.

Két napja esőt jeleznek a csontjaim, bolydult a lelkem, feszült az idegrendszerem pedig tolom neki a B vitamint komplexen… Majd elmúlik, ez is… de megmondom őszintén, nem bánnám, ha maradnék inkább bunkó realista mint az az állandóan hajlongó nyomult senki, aki majd ha elhalkul bennem ez az erő , akkor elkezd fosni, hogy egyedül marad.
Pedig soha nincs egyedül… nem lehet egyedül bármennyire is megoldás jelentene a csendre.

A változások kapcsán jött a felismerés és egy kérdés az Őrzőktől, hogy “úgy kell-e történnie, ahogy mások mondják?  Tényleg úgy kell , vagy Te más szeretnél?  Miért nem teremtesz Te mást? Félsz attól, hogy nem jön be? Mit veszítesz ezzel a megtapasztalással?”

Hmmm… Vajon ha az én “logikai alapon felállított téziseim” jönnek be, akkor azok, akik ebben sérülnek a saját döntésük miatt fognak sérülni a naivitásuk miatt, ha mégsem az én elméletem jön be, akkor az az én naivitásom tükrözi, ugyanis egyetlen dologgal soha nem számolok, az pedig egy emberi tényező. És ebben a jelenlegi országban semmi sem a logika alapján, hanem az emberi tényezők szerint változik.  Ki hitte volna, hogy a vas országából a futball országává leszünk. Ki hitte volna, hogy valaki kitalál valami őrültséget arra képesek akár céget is alapítani, ami ki hitte volna, hogy egy ideig működik is, de az senkinek nem tűnik fel, hogy nincs mögötte semmi.
Ez a Teremtés új játéka, amikor egy másik “elmerendszerrel” szerelt egységet helyez döntéshozó szintre… Teljesen megbolondul a világ… Az önmegsemmisítés elindult…

Szóval legyen szép napunk!
Én maradok kicsit agresszív, meg bunkó… Ha nem tetszik, akkor marad az a 3-4 “nyitás” a blogon (plusz a megfigyelők..üdv, üdv..remélem szép napod van 😉 ) de ettől még nem változnak a tények.. 😀 Csak nekem lesz könnyebb és könnyebb 😉

 

…realizmus te átkozott!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  😉 👍

  Kedvelik 2 ember

 2. ÉVA szerint:

  😘❤️

  Kedvelik 1 személy

 3. katimamma szerint:

  Ennyi😉❤️👍

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: