soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

a1_4202_1_fish-crow_alejandra_lewandowski_kkItthon nem Tücsöknek becéznek, hanem általában “varjúnak”. Na nem a halált reklámozom, bár lehetne azt is mondani arra, aki állandóan károg valamin, mert elveszi a hallgatósága életkedvét.
Apa szerint mindig morgok- igaza van, de nem egy nézőpontból nézzük , nyilván van miért- de becsületemre (ami valójában sehol sincs) váljék (csak a szöveg kedvéért, mert jól mutat a mondatban) egyre kevesebbet “károgok”, nem azért mert megoldódnak a dolgaim, hanem mert meguntam. Feladtam… ja nem..szépen mondva “elengedtem” gyarló emberi vágyaim, s bár önző lényem vágyja a rendet ( az én rendem 😉 ) és vágyja a harmóniát, a szépséget , az esztétikus környezetet egyedül sajnos nem tudom megteremteni addig, míg másoknak a szépség nem opció, ám sokra megyek a nagy rendemmel, az esztétikus világommal, ha csak a macska dörgöli magát hozzám a konzerves doboz iránti szeretetéből, és nincs kivel naponta vitatkozni, hogy “mikor csinálod már meg”, hiszen mindenkinek kilóg a bele attól, hogy beleteszi magát egy rendszerbe és minden erejével azon dolgozik, hogy a mások által megálmodott világ működjön.
Szóval itt Lúzeréknél lakom én a VARNYÚ, aki minden sz@ron károg….illetve “-gott”…károgott. De nem csak a feladás miatt marad el eme nemes cselekedet, hanem mert rájöttem, hogy minden baj gyökere ez a negatív hozzáállás a világhoz.

Nem megoldás mások nyomorához viszonyítani egy életet. Mert viszonyíthatnám Dr Manipula Latív bácsiéhoz is, aki vellával forgatja a padláson az euróját, nehogy megegye a penész, én meg még a szart se tudod forgatni, mert annak a gyártását is ( urak, urak? Dehogy! Nyulak! ) leépítette az idő. A SAJÁT ÉLETEMHEZ viszonyíthatok és bizony gáz, de azt kell mondjam, hogy nekem jobb minden perccel, mint ezelőtt.

Tegnap a buszon ért minket a novemberi áztatós eső és mivel nekem csak kedves utasaim vannak arról beszélgettünk az indulásra várva, hogy milyen szép napunk is van ma. De esik… igen, de nem fagy…de esik, igen de nem hó legalább. Ma már kibújt a Nap a felhők mögül és határozottan “meleg” van az évszakhoz képest… Igen, de lesz ennek még böjtje mondá a jó Pesta bátyó!

Szóval… A testet és a lelket az tartja egész-ségben, ha az ember harmóniában él elsősorban önmagával, s ha ez megy, akkor a környezetével is.  De hogy a francba lehet harmóniában élni, ha minden mondatunkban benne van a DE szócska? A DE szócska feltételezi, hogy a szó előtt lévő rész nem igaz… Csak ami utána jön.. a DE után mindig hülyeség jön… Úgy tűnik, hogy tilos jól lenni. Nem szabad a mostban örülni semminek, mert !!!! mert az aminek épp most örülsz, az holnap tragédia. Valóban az… Mert ma megszülettél, egy holnapi napon meg meghalsz… de közben nehogy jól érzed magad.

Olyan kár, hogy nem tudok rajzolni, nem tudok semmit, ami művészet, mert animációt csinálnék abból, ahogy tették ezt már mások is, hogy miképp nyírjuk ki egymást a szavainkkal és szomorú, de ezt teszem, tettem én is..

Ma szép napunk van! Meleg van…  és nedves, sáros, és november 21… de nélkül…, hogy minek árt ez? Valaminek biztosan, de nekem MOST JÓ, mert szép napunk van. Meleg is van és nedves, sáros…koszos is a kocsi, a busz tőle, de ésakkormivan? Majd lemossuk, majd lesz hideg, majd lesz fagy meg nyár…de most november van és csodaszép.
És tudjuk, hogy nyilván neked most rossz, és mivel látod, hogy másoknak nem, akkor menni kell és jól ráborítani a sok szart, had legyen neki is szar! Ugye?
De mi lenne egyszer, ha odaülnél, odaállnál egy csodát látó mellé? Nem szellemet lát! Nem jövendő életet vagy múltat olvas…nem idézetekkel bombáz, nem Istennel akarja megmentetni ezt az emberistenek által elb@szott világot! Egyszerűen csak élvezi a pillanatban a csodát. A napfényt, azt, hogy nem nő dér az orrszőrein a kilélegzett meleg levegő és a téli mínuszok frigyéből; azt, hogy látja a színesből kopaszba változó fák csodavilágát…Olyan rossz ez, hogy meg kell menteni belőle minden pillanatban valakit?

Ezért jó a gyerekeknek.. ők nem tudják még, hogy ami most jó, az tuti holnap rossz lesz, mert így rendelkezett a jó dolgok felett a világ. Nekik holnap is jó..míg nem akarnak olyanok lenni mint a felnőttek. Míg nem keresik mindenben a rosszat. Míg látnak színeket és nem csak a szürke tucatnyi árnyalatát…
75474235_572501003517675_2343513995568218112_n

“Varnyú” világ” bejegyzéshez ozzászólás

 1. katimamma szerint:

  Hű de nagyon együtt érzek veled, át éltem minden egyes szavad…❤️

  Kedvelés

 2. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  ❤ 😉

  Kedvelik 1 személy

 3. ÉVA szerint:

  Tucsim ebben nem vagy egyedül ! Tökéletesen fogalmazol ! Ez is művészet ! Minden betud igaz , meg poenos annak ellenére , hogy tragi komédia ez az élet ! 😘❤️❤️❤️

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: