soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Másodszor,de sokkal erősebben élem meg a következő párbeszéd igazságát:

“-Honnan fogom tudni,hogy már nincs valamire szükségem? Honnan tudom,hogy mikor kell elmenjek,ahol már nincs dolgom? “ – kérdeztem sokszor az Őrzőt.

”- Onnan,hogy már nem használod, hogy már nem vagy ott! Nem gondolkodni fogsz ezen, hanem egyszerűen cselekvéssé válsz benne! “ – válaszolta az Őrző.

82090358_651141238958051_7559167338885414912_n

Kis Tücsök –  1978 Ajka

Emlékszel hogy tanultál bicajozni? Partvisnyél vagy mankókerék? Észre sem vetted, hogy az apu a fapapucsban nem lohol mögötted! Vagy nem csörömpöl az a ronda mankókerék ahogy rádőlsz véletlen.. Mert már száguldottál a bicajoddal 😉

Emlékszem, egyszer szóba került még a ”de én nem vagyok egoista” avagy a ”helló én vagyok a te egód,ismerj meg engem” időszakomba, hogy onnantól nem leszek egoista ,csak partner, szimbiózisos testtársbérlője az elme/egó éntudat programnak,ha nem ez tölti ki a napom,hogy mindenkivel tudassam, hogy de én már nem vagyok egoista… hanem teszem a dolgom anélkül,hogy megmagyarázzam egóval vagy anélkül teljesen mindegy.

Most a Telihold napjának reggelére időzítette a testem az öntisztulás folyamatát, és létfenntartó,illetve volán üzemmódon kívül semmilyen funkció nem futott a rendszeremben. Az energiaszintem zérón, a tartalék energia dolgozott, ha spirituálisan ”menő” lennék azt mondanám,hogy közvetlen az Univerzumból kaptam az energiát csak arra,amire a helyzet kívánta…Azóta valami megváltozott.

Nem nagyon tudom megfogalmazni,hogy mi… Nem tudatosan maradok távol dolgoktól, nem tudatosan,de minden lelkiismeretfurdalás nélkül vagyok spontán én. Eddig is tisztán láttam az emberek ”gondolatait”, de eddig zavart, ha mondjuk bennünk voltam és hazudtak. Ma nem zavar. Eddig is volt véleményem, de ma kimondom,eddig féltem a holnaptól, ma nem jut eszembe a holnap. Eddig nem találtam a helyem a virtuális világban,ma nem gondolkozom ezen, akkor nyitom, ha átvezet rajta az utam.

Mindig változás van, hiszen ez az egyetlen állandó,de most brutális. És mindig féltem a változásoktól, de ma nem gondolkodom ezen. Azt hiszem a teliholdas “pihenőm” alatt a Felsőbb Én programot cserélt.

Tudod mi a tuti? Hogy semmi közöm hozzá…Fektettek,altattak…felébredtem,ez vagyok… Nem terveztem én ilyet, hogy majd megdöglök minden  látható ok nélkül. Egyszerűen kivettek a sorból, mert elég volt… Elég lehetett már látni, hogy mekkora lúzer vagyok, mennyire hagyom, hogy hülyének nézzenek, kihasználjanak. Mennyire nem becsülik meg a “jó munkám” mennyire nem segítik azok, akik lefölözik rólam a hasznot… Meddig is kellett volna még mártírkodom? Ha rajtam múlik szerintem a dimenzió átlépéséig.
De valami történt.. tudom, mert más vagyok.  Új programokat tesztelek.
Kell harcolni ez ellen? Vagy próbáljuk ki mit is tud ez az új oprendszer soulleadertucsi2020.0 verziója? Van más választásom?  Eddig volt.. most nem lesz. Munka van!

Ez van.. Nem, tudom mit vált ki, nem emlékszem arra, hogy holnap milyen voltam,… Majd megtudjuk.. Lehet nem fog tetszeni se neked, se nekem, de azt már megtapasztaltam, hogy azok, akik eddig is velem tartottak még nem menekültek el, lehet, hogy jó is kisülhet ezekből a változásokból:
( csak jó…üzeni az Őrzők, de senki nem mondta, hogy könnyű lesz 😉

soulleadertucsi

ui: 10 évet könyörögtem hogy iktassak ki belőlem a “tartozni akarok valakihez ” programot… Köszönöm b@szodjatok meg odafent,hogy ennyi idő után azért sikerült. Mert mióta nem fut (2020.01.10) azóta latom,hogy milyen sok hely vár(na) szeretettel Ha tartozni akarnék….👌🎆, de nem akarok…

 

 

másodszor,de sokkal erősebben” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Nagyon klasszul megfogalmaztad Tücsim,köszönöm! Ügyes vagy hogy így meg tudod élni,gratulálok ❤

  Kedvelik 1 személy

 2. Amon Ra szerint:

  Megérkezett levelesládámba e bejegyzés, és azon kaptam magam, hogy nem nyitottam meg, hanem ott, “együltőhelyben” olvastam végig. Nem szoktam ilyent csinálni. Nem, mert szeretem ott, azon a helyen elolvasni írásod, ahonnan az értesítés érkezik… De most nem volt hiányérzetem.
  Csak képeim. Mindenről.
  A leírtakról és le nem írtakról egyaránt… Mert bizony, ott van a sorok közt az is…

  Kedvelik 1 személy

 3. soulleadertucsi szerint:

  Nem mindig tudatosul a változás azonnal…

  Kedvelik 1 személy

 4. soulleadertucsi szerint:

  valóban! ott vannak a sorok között ❤️

  Kedvelik 1 személy

 5. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: