Tücsimami

ego kontra lélek blog

f7db2f5580fddaa0619c7afe211e12cb

Pinterest kèp

Úgy képzelem el a világot,mint egy nagy kirakóst,amiben a színes darabkák illeszkednek egymáshoz,így alkotják a Nagy Egészet. Azonban a Nagy Bumm idején ezek a darabok szétszóródtak a Világmindenségben, és mivel azt tartjuk,hogy ami kint,az bent,ami lent,az fent, ami nagyban az kicsiben, így mint a Világmindenség darabjai keresik egymást s kapcsolódnak úgy mi apró részei is kapcsolódunk egymáshoz,s alkotjuk majd az egyre nagyobb egységeket,melyek kapcsolódnak további egységekhez.

A család, a baráti társaságok, egyéb elvek,vágyak, teremtések köré gyülekezők szintén apró puzzle darabkák. A nagy ébredések korát éljük,melyben hangsúlyozzuk,hogy mindenki legyen önmaga,hogy vállalja azt a mintát , amit ideérkezése előtt kódoltatott, s ez a minta majd kapcsolódik azokhoz a mintákhoz melyekkel egységet képes alkotni , vagy egységet kell alkosson.

Visszatekintek a közelmúltra és felidézek több olyan szituációt,amiben a mi családi egységünkbe egy új minta érkezett… Elkövettünk egy nagy hibát. A feltételezett béke érdekében elkezdtük megváltoztatni a mintáink,hogy az új minta tudjon hozzànk kapcsolódni,holott mi már egy egységet képeztünk… Hiába változtattunk a minőségünkön, az új darabka mégsem volt képes a kapcsolódásra. Akkor tudatosult,hogy vannak teremtésszintű szabályai a kapcsolódásnak…Csak olyan elemek, puzzle darabok képesek kapcsolódni,melyeknek nem kell változtatni ehhez a minőségükön. Nem célszerű önmagunkra mindig mások kedvéért erőltetni olyan mintákat melyek nem illenek a világunkba csak azért,hogy megfeleljünk és nem várhatjuk el ezt másoktól. Van aki tud kapcsolódni hozzánk és van aki nem. Amit erőltetünk az nem lesz soha minőségi kapcsolat. Tudom,hogy ahová tartozunk ott érezzük majd,mert voltam már ilyen helyen, ahol nem éreztem úgy,hogy idegen vagyok.

Egyszerű emberi nyelvre fordítva,nem a házigazdának kell igazodnia a vendéghez, hanem vendégnek a ház rendjéhez! És ha nem tetszik az a rend, amit ott talál, nem megváltoztatnia kell,hanem lelepnie…Ha tetszik,akkor ezt érezni fogják a háziak is, és bármikor szívesen látják. 😏

/ a munkahelyen pl jól működik ez (még) mert mindig a beváltók igazodnak a fixek  által kialakított szokásokhoz pl az eszközkezelésben, nem is értem,hogy a privát életemben hogy tudtam átadni az irányítást a vendégnek annó, lehet azért mert nincs privát életem…🤔/

 

kirakós a kirakósban” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Amon Ra szerint:

    Alap igazság!

    Kedvelik 1 személy

  2. soulleadertucsi szerint:

    most már bennem is

    Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

ego kontra lélek blog

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: