Tücsimami

ego kontra lélek blog

Kaptam ma egy üzenetet a Lánykámtól, hogy : “Te vagy Cassandra”.

 

c4872cb510846c72feb2e2445a8285eaMeglepett az üzenete, s miután javasolta keressek rá a neten, megpillantottam a poszt címében szerepelő mondatot.

“mindent előre meglátott, mégsem hitt szavaiban senki”

Bizonyára nem a szépségem miatt asszociált rám, hanem mert minden spontán jövő a jövőre vonatkozó képem valósággá emelkedik előtte. Meghatott,hogy felismerte bennem ezt a kicsit sem előnyös képességet és a környezetem hitetlenségét.

Érdekes,hogy pont most,mikor virágzásba borulnak lassan a déli határon akadálytalanul besétáló koronavírusok 👑.

Tegnap volt egy gondolatom,mely azt mondatta ki velem, hogy három napja belépett és itt van közöttünk. A hordozó nem beteg. A vírus intelligens, sokkal intelligensebb mint aki létrehozta. Nekem tűnt csak fel,hogy milyen büszkén hirdette a média,hogy (végre) megvan az első magyar pozitív a japán hajón? 😏

-Nekem tűnt csak fel,hogy nagyban hőkapuzzuk a reptereket , itt meg karneválozók , síelők térnek haza a fertőzött olasz északról? 😏

-Nekem tűnik csak fel,hogy egyik nap azzal szembesülünk,hogy gyógyszereket viszünk be a beteg hozzátartozóinknak,mert nincs a kórházban készlet, a másik nap meg azt szajkózza a tévé,hogy fel vagyunk készülve a vírus átvonulására? Ja…mint a télre… Nem gondoltuk,hogy hó is esik majd.

-Nem tudom mit gondoljak. Nem a vírustól kell tartani,hanem az emberektől.🤫 Az emberektől,akik minden törvény felett állnak. Akiknek senki nem mondhatja meg mit tegyenek…Ők lesznek a gócpontok.. Meg azok,akik a javaslat ellenére mégis mozgolódnak a viharzónákból ide-oda… 🙃

És amitől tartani kell az pont a média s az,kinek szavát tolmácsolja… Mert aki eddig hazudott,az miért mondana pont most igazat? Tudni kell realistának maradni, s nem merülni olyan dolgokba,amihez nem értünk.

Lassan beindulnak a pánikszerűen vásárlók…tudjátok,mint háború idején, legyen otthon só, liszt, cukor, gyufa… ha netán nálunk is karantént rendelnek el úgyis beindul a pokol… Nekem azonban nincsenek rosszabb érzéseim, mint annó a H1N1 idején, akkor sem oltattunk, mert a Belső Hang azt mondta NE! Most a Belső Hang annyit üzent, hogy figyeljünk oda arra, hogy ne sok időt töltsünk rosszul szellőző helyen…ahogy Saint Germain mondta a Vörös Oroszlánban, ügyeljünk rá,hogy ne fázzunk meg!!!

A vírusok köztünk élnek…Van aki megbetegszik tőlük, van aki nem.  f43d297d1e032774805623b2a1b2dc63Vigyázz a gondolataidra, ne pánikolj s ha mégis megbetegszel hívd Rafael energiáját, a smaragdzöld csodát, és át fog segíteni a nehezén legyen bármi is a baj.

Nem kell hinni a képeimnek… nem vágyom figyelemre ezen a téren sem már. Elég,ha az felismeri  akinek szüksége van rá a pillanatban. Amit meg kell élnünk úgyis megfogjuk, a jövőbe látás arra jó, hogy nem csak megélni fogjuk, hanem meg is értjük miért következett be.

Okosan! Egészség!❤️

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: