soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Természetesen nem tudok elmenni a téma felett, mert minden mindennel összefügg, és mivel épp időm és a körülményeim engedik, gondoltam lejegyzetelem a gondolataim  a napi aktualitásról…
– itt jegyezném meg, hogy mint emberszerű , tök átlagos intelligenciával szerelt, enyhe realizmusban szenvedő, kicsit összeesküvéselméletes lény vagyok, nem szakember. Tehát amit leírok inkább csak “szórakoztatásra” szánom, mint elgondolkodtatni 😉
/ Ne gondolj a piros kiselefántra! / 😉

Ma reggel a boltban miközben azzal küzdöttem, hogy a kedves idős néni által a seggembe tolt bevásárlókocsi tanga üzemmódját megszüntessem fel sem tűnt, hogy az előttem vásárló nőci rejtett pánikvásárló… diszkréten meg volt rakva a szalag egy karton hypoval (anya, napi egy kartont vegyél mindenből, nem tűnik fel, hogy fosunk) egy karton liszttel, egy pár csomag száraztésztával, nem is tudom….de hiányoltam a sót és a gyufát, mert az apu mindig arra tanított, hogy só és gyufa alap egy háztartásban (háború idején is )…. A Lányomnak feltűnt, én nem csináltam ügyet belőle, mert nem akartam pánikolni….

Igen én is pánikolok... csak én nem a COVID-19-től hanem a pánikoló emberektől. Attól tartok ugyanis, hogy döntéshozó joggal rendelkezőknél, akiknek már amúgy is látványosan elmentek otthonról, olyan intézkedéseket hoznak, mellyel nagyobb bajt okoznak az emberek tudatában, mintha hallgattak volna.
Pánikolok , mert arra mindenképp jó ez az egész, hogy megmutassa az emberek tudatszintjét, és bár azt hiszem nem csalódtam még , mert nincs az ismerőseim között aki lassan őrjöngő “fosóvá” válik, azért aggaszt, hogy a 2022-es választások előtt likvidálnom kell a szívemből pár embert “rezgésösszeférhetetlenség” és tudatszintbeli lényeges különbség miatt….
Miközben szépen csendesen halogatunk meg más bajoktól, olyan látványos figyelmet szenteltünk szerencsétlen vírusnak, hogy lassan az számít cikinek aki nem hordozza, vagy nem zárta magát vagy zárták be karanténba valahova…

A COVID-19 már nem is vírus, hanem eszköz. Számító emberek tönkreteszik vele a világgazdaságot. Megetetik a néppel a boltokban fekvő eladhatatlan termékeket, meggátolják a szabad mozgásukat, elveszik a munkájukat a kényszer megoldásokkal, mentálisan összeomlasztják a rendszert.

Amikor égett Ausztrália, amikor reng a Föld, amikor valódi a katasztrófa senki sem ( illetve intelligens emberek , és én) nem poénkodunk… Hallgatunk, vagy teszünk valamit ha módunkban áll, de nem röhögünk vinnyogva a már lassan rekeszizom görcsöt okozó poénokon. Nem tűnik fel azoknak, akik annyira “nyomják, és tolják át saját félelmeiket másokba” hogy a nagytöbbség szórakozik ezen?
És azok, akik szándékosan túldramatizálták a médiában, az álhírekben vagy csak megvastagítva emeltek ki sorokat tudva, hogy az embereknek NINCS szövegértésük(!) és bazi módon vezethetők jól egymás mögé rakott szavakkal, hogy  akik hajlamosak a pánikbetegségre azok ebbe bele is fognak halni?

Jót derültem egy ideig, de szabályosan hányingerem lett a témától.  Rettegni kezdtem az emberek realitásának hiányától. Nem vagyok szakember, egy átlagosan gondolkodó lény vagyok bakker, akinek feltűnik ha valami túlzott vagy ferdített… Másoknak miért nem?

Amikor beoltattuk a gyerekeinket a kötelező oltásokkal, miért nem pánikoltunk attól, hogy a miénk lesz az csekély százalék, aki ebbe majd belehal? Amikor beoltottak minket mindenféle szarral az egészségügy közelében végzett munka miatt, akkor miért nem mentünk szembe a “paranccsal” pedig ott is volt megbetegedési kockázat!

Most ott tartunk, hogy a házikedvenceken is keresik a vírust, és nyilván hordozni fogja, mert ott van a gazdin, a levegőben…Holnap lelövetik a kutyákat melyek együtt élnek velünk? Mert ez lesz ezen a tudatszinten a megoldás?

Én értem a “karantén” lényegét.. nincs baj vele… de mint realista úgy fordítanám le, hogy áldozzuk fel a keveset a többért… Mert ha engem összekényszerítenek egy fertőzöttel, akkor halálra vagyok ítélve… Jogos.. ennek ellenére, hogy teljesen logikus döntésnek tűnik, úgy gondolom, hogy csak lassítja azt, ami meg van írva..és ha meg van írva. Ha úgy rendelkezik a Sors, holnap megszűnik a szél és a fagyos reggel után felmelegszik a levegő… a COVID-19 visszaadja a stafétát a nedves egységhez szokott influenza törzseknek de nem leszel menő, ha abba halsz bele, mert most csak a koronás a divat.

Annyira fárasztó már nekem, hogy agyhalott döntések miatt kell folyamatosan pánikolnunk… Szórakozik mindenki mindenkivel mindenhol… A szakemberek hiába szónokolnak, senkit nem érdekel. Abban nem pezseg az adrenalin. Az az élvezetes, ha látod, hogy a döntéseiddel hány embernek teszed tönkre az életét… micsoda világ ez?

Hát Kedvesem, eddig azon aggódtam, hogy nem lesz munkám a kiszervezés miatt, most azon, hogy nem lesz utasom, ha mindenkit elvisz a járvány !  Nemsokára fizetés. Gondoltam indítványozom, hogy lehessen bejelentkezni a boltokba , ahol kis csoportos vásárlásokat ejthetünk meg napi 5 percben…Hogy ne kelljen tolongani a hypoért és a lisztért.,.. ( amúgy ezt melyik receptkönyvben olvasták? Mert megsütném én is, hátha…) ja és óvszert vegyetek gyerekek!!! HA jön a karantén ne adjatok esélyt az új COVID-19-es generációnak 2020 végén, 2021 elején… Vegyetek társasjátékot , könyvet inkább és internet, az legyen, mert különben nem lesznek helyükön a stresszhormonok.
JA míg el nem felejtem, ha karantén gyanú áll fent, akkor ha házas vagy , lehet elvált leszel, egy jó ügyvéd legyen a képzelt rácsok mögött.  Nem minden kapcsolatnak tesz jót, ha sok időt töltenek együtt a felek 😀 😀 😀

Ha megbetegszem, mert megátkoznak azok, akik most sértve érzik magukat, fogok írni.. hogy milyen megélni belülről és mit mesél nekem a vírus arról, hogy honnan származik, mert ugye, ha bent van akkor jobban hallani a hangját 😉 , bár szerintem sokan azt sem tudják majd, hogy átvonult rajtuk..nem olyan ez mint a vörös hadsereg, nem hagy szemmel látható nyomot.. de ha netán meghalnék benne akkor én leszek az a csekély százalék, sose bánjátok…

/ amúgy azért elég izgalmas, hogy azon kívül, hogy kelteni kell a pánikot, csak a felszínen vannak intézkedések… egy haldokló egészségügy , ahol van, hogy az ápoló maga veszi meg a saját védelmi eszközeit, miről beszélünk?  Jobb lenne, ha mindenki tisztelné a másikat annyira, hogy nem köpi szemközt amikor tüsszent, mint engem tegnap a LIDLben, amire csak annyit mondott magasan intelligens anyuci, hogy ” hapcika”….és mindenki megfelelően tisztálkodna, nem lenne baj, ahogy nincs is…/

Prevenció…Megelőzés…
Egészségesebb életmód /ami ugye kivitelezhetetlen ilyen nyomás alatt/
Egészségesebb étkezés /ami ugye nem mindenhol kivitelezhető/
Egészséges munkakörnyezet / nyilván mindenhol az /
Hit, mert anélkül nem élhetünk, nem vagyunk egyedül és hinni kell abban, hogy megerősítik a szervezetünk a mindenkori támadásokkal szemben…
Egy kis odafigyelés magunkra és másokra…
Nyitott tudat a valóságra….na, ez nem biztos, hogy elérhető….
ÉS HUMOR!!! ÁTSEGÍT MINDENEN…

No, mivel téma témát vonz….” bejegyzéshez ozzászólás

 1. nagyany szerint:

  Örülök, hogy vagy, gondolkozol,írsz,és én olvashatom.ÖLELLEK.

  Kedvelik 2 ember

 2. soulleadertucsi szerint:

  Tudod, hogy nagyon szeretlek ❤

  Kedvelés

 3. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelés

 4. Simon Ági szerint:

  Már ezért érdemes volt ma felkelnem!! 😀 ❤

  Kedvelik 1 személy

 5. soulleadertucsi szerint:

  Kedves vagy Ágikám❤️

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: