soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

… ahogy jött, úgy megy is ez a koronavírus…de semmi nem lesz már olyan, mint amilyen az érkezése előtt volt. Így van ez minden “nagy” változás, esemény, megélés után és így a jó.

Éreztem,amikor belépett Magyarhonba, most úgy érzem ennyi volt. Eddig kommunikált velem, most nem hallom, nem érzem a jelenlétét. Biztosan felüti itt ott még a fejét,  a politika még igyekszik életben tartani, nyerészkedni általa,de a teremtésbeli feladatát bevégezte. Nagyon sok kérdést és még több felkiáltást hagyott maga mögött!

Aki élt a lehetőséggel megismerhette általa önmagát, a megérzései erősségét,a tudásanyagot,amit birtokol, a hitét önmagában, másokban. Megismerhette a saját és mások nézőpontját. Megismerhette a társadalom nézőpontját. Megtudhatta,hogy kik éreznek,látnak,tudnak hozzá hasonlatosan. Megtudhatta, hogy mire képes a felsővezetés, hogy mi a média szerepe a politikában.

A vírus rég nem lesz itt, de még mi itt tartjuk majd, mert egy réteg felfedezte ennek előnyeit önmaga számára. A vírus holnap már csak egy lesz azok közül a vírusok közül, amelyek szövődményként lesznek jelen egy legyengült szervezetben okozva ezzel egy újabb strigulát a halottak számában, s ha számunkra nem volt fontos a személye ennek az embernek, nem lesz ő sem több az utókor számára, mint egy statisztikai adat.

Személy szerint számomra a következő megélést hozta ez a vírusmizéria, megjegyzem a legrosszabbkor, mert pont egy másfajta megélésbe cseppent, pont most volt annak is az ideje,hogy megélhettem, hogy a férfiemberek világa sem különb a nőkétől, sőt…ilyen fokú önzéssel amit egymással szemben tanúsítottak a munkahelyen, a 24 évem alatt nem találkoztam….szóval ebbe a rezgésbe csapott bele a koronavírus.

Szerintem laboratóriumi körülmények között létrehozott ”élőlény”, ami Frankenstein módjára kiszabadult és bevégzi a feladatát. Megtudhattuk, illetve igazolást nyert,hogy nincs becsület a felsőbb vezetők világában,titkolták majd terv szerint a világra szabadították a keleti népek ezt a kis prüntyikét. A vírus intelligens,de nem “rosszindulatú” avagy csak a kijelölt sejtekhez kapcsolódik… Ez a vírus nem halálos… halált nem főbetegségként okoz, hanem katalizátor… Valószínűleg azért ”érzem” mert én is katalizátor vagyok.

Erős a hitem, tudom,hogy kik tartoznak a világomhoz, megérintett sz emberek lelke a virusmizéria kapcsán.

Megöl a kiszolgáltatottság tudata, nem szabályellenes vagyok, hanem a hülyék által hozott szabályok ellenes! Megdöbbentem azon, hogy az emberek mennyire képesek a saját érdekeik szerint ferdíteni a valóságot. Megdöbbentem azon, hogy mekkora az önzőség (boltok kirablása) mekkora a tudatlanság,a realitás hiánya, megdöbbentő,hogy ha holnap bemondja a tévé, hogy mindenki meghal, valaki már ma megteszi ijedtében.

Minden negatívum ellenére meglepő,hogy milyen magas a humorszint, mennyire realista a humorunk, és boldoggá tesz, hogy bennem feloldotta a hétköznapi témák felé zárt ajtóim, mert nehezen viselte eddig a nagy egóm, ha valaki megtámadott a nézőpontom miatt,most viszont örömömre szolgál, hogy elfogadom az egyet nem értést, és nem tör meg, mivel senkiben nem maradt érdekem ebben a baszott világban. Hiszem,hogy kellő humorral,egy csésze kiváló kávé mellett mindent meg tudunk oldani. És hiszem, hogy mindig lesznek akik nem megvezethetők, nem megvesztegethetők, akik realisták, akik nem fogják be, akik legyen szó bármiről mindig a világ elé tárják majd a valóságot!

Én sem fogok hallgatni. Már úgyis veszett minden amit a múlt tanított…. újak a megélések innen indulunk tovább! Humort és egészséget mindannyiunknak!!!

photostudio_1584115814808

…ahogy jött, úgy megy is….de…” bejegyzéshez ozzászólás

  1. katimamma szerint:

    ❤️🍈🙃🤗

    Kedvelés

  2. ÉVA szerint:

    ❤️❤️❤️😜

    Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: