soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Nehezen éltem meg,hogy visszautasították az emberek a valóságot. Hogy mi a valóság, már nem fontos. Hogy mi is ez a koronavírus, már nem fontos… Ha nem betegít meg, akkor megteszik helyette az emberek,hogy megbetegítenek,hogy megmenthessenek. Mi történik a világgal?

Változásra vágynak az emberek, s jó túlélő programjaik által mindegy milyen áron hősök akarnak lenni. Összefogás van, ez jó dolog… Kisebb közösségekben, nagyobbakban segíteni egymást jó dolog. Pánikot kelteni ez is jó dolog. Elhinni mindent,ami közelebb visz minket az érdekeinkhez jó dolog.

Hibát követtem el. Nem szabadott volna elmondani az igazat. Hagyni kell az embereket félni, hagyni kell,hogy fontosak legyenek egymás számára, hagyni kell elhinni,hogy úgy a jó,ahogy ők hiszik. Hagyni kell,hogy megtapasztalják önmaguktól mi is az igazság, hiszen én is csak most jöttem rá, hogy mi az igazsàguk.

A szerep,amit nekem szántak számomra nem kedvező. Ami nem kedvező,azt nem teszem.

A változás jó. A régi már elavult, újra van szükség. A változás megérett. Minden ami most van lehetőség lenne valami újra, de nem mondom el,hogy amint levonul a dagály, nem marad más a helyén, csak a hordalék. Amit beledobáltunk a vízbe, az ott díszlik majd, és nem lesz aki összeszedje a szemetet. Mert ha elmúlik a pánik, elmúlik majd a rend iránti vágy is.

Azt mondják rám,hogy a törvény ellen voltam. Szomorú,ha egy Belső Hangos ember törvényellenesnek tűnik. Tegnap elhagytuk a lakóhelyünk,de nem szálltunk buszra, kettesben utaztunk autóval. Kerültük a zsúfolt helyeket, sehol nem voltak zsúfolt helyek…volt ugyan pláza, nagy tesco az útvonalban, de nem volt benne tömeg, valahol pisilni kell,ha még nem bújt elő a kukorica, hogy elrejtse a nagy fehér bálnát guggolás közben, de volt patak,hegyek-völgyek, Balaton, hattyúk…emberekmentesen. Nem mondta senki,hogy nem hagyhatjuk el az otthonunk, hogy nem sétálhatunk erdőben, vízparton, de azt igen,hogy ezért felelőtlenek vagyunk.

Azt sem mondta senki,hogy holnap ne menjek be dolgozni. Én nem pánikolok attól,hogy holnaptól nem lesz munkahelyem,mert így sem lesz. Attól sem,hogy nem lesz mit adnom a gyerekemnek enni, majd megoldja más… Én nem pánikoltam, és ez is baj volt, jelentem már én is pánikolok….hogy mitől?

Attól,hogy nekem itt a vége. Nincs értelme az igazmondásnak,a valósàglátásnak ott,ahol a közösség érdeke mást diktál. Beállni olyan sorba, ahol túlreagáljuk egymást nem tudok. A vicc,a poén sok, kioktat,leolt mert próbàlok önmagam lenni. Én is ezt tettem, mert nem tudtam feldolgozni, hogy aki eddig làtta a valósàgot, hogy nem làtja most. Nem az iskola bezárással volt a probléma,azzal, hogy nem látunk tovább a saját helyzetünknèl. Hogy hány gyerek kevereg majd az utcát róva. Nem látjàtok, mert nem Ti vagytok közöttük,nem látjàtok hányszor jön a mentő a kábszereshez, hogy tombolnak, randalíroznak bántják egymást,másokat unalmukban. Én vagyok beszűkült látószögű, mert nem csak a Ti intelligens gyerekeitek jó helyzetét látom,hanem azokét is,akik nem fogják fel a lázadásuk veszélyeit. Én vagyok a szabályellenes,aki mások szarát pucolom a buszon,fertőtlenítem a kapaszkodókat, hogy azok,akik nem tudnak a seggükön megmaradni piacra vigyem? Miért van piac? Enni csak kell? A boltosok, àpolók,rendőrök,villanygyárosok mind védettek a vírus ellen,csak az egész nap zsinatoló öregek nem, akik kifogásolják a buszon, hogy büdös van a fertőtlenítőtől,és miért nem állsz meg a kocsma előtt,hogy a papa  beugorhasson egy sörre.

Én vagyok a szar,mert nem veszek részt abban,hogy túlreagáljam azt,amit mindenki.  Jelentem szar maradok. Itt egy kupacban…az is jó valamire. Az Úr majd úgyis erre vezet egy kósza gondolatot,aminek jó táptalaj a szar. De jó lenne,ha új lelket is adna hozzá,mert a mostani már életképtelen.

Bazi nagyot hibáztam megint. Azt hiszem nincs visszaút innen. Bocsánatot nem kérek,ami méreggel telt,az már sosem lesz iható…

Vigyázzatok egymásra!

(ha realista lennék megkérdezném mi változott a tanítás beszüntetésén kívül? semmi….de nem baj,ebből mi csak nyerünk. 😏)

IMG_4948

nincs cím” bejegyzéshez ozzászólás

  1. ÉVA szerint:

    ❤️❤️❤️

    Kedvelés

  2. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

    ❤ ❤

    Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: