soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

90145480_620481725171362_2461106480691019776_nUrunk, de nem királyunk a nagy szerencse napjának estélyén feldobott “iskolabezárása” új időszámítást indított bennem… Szeretnék az utókornak pár gondolatot itt hagyni a megéléseim jegyében. Megint ÉN, megint RÓLAM szól a történet, mert nem tudhatom, illetve nagyjából érzem, de annyira sok az érzelem körülöttem, hogy nagyon elfáradok, így le kellett védenem magam mások gondolataitól.

Nem írhatok arról, hogy az emberek (közül sokan) nem értik, hogy mi történik körülöttük.
Nem írhatok arról, hogy nem hisznek senkinek, nem tudják mit jelent az a szó, hogy #maradjotthon .
Csak ide, meg csak oda ugranak el…
Nem írhatok arról, hogy látványos mennyire nincs értelmező agyunk.
Hogy az idősek arról háborognak a buszon, hogy gyerek megy az anyjával a boltba,
aki lehet,hogy az idős szüleinek veszi (vagy próbálja venni) a szükséges élelmiszereket, sokan úgy értelmezték az iskolabezárást, hogy a gyerek a vírushordozó… NEM…. A gyereket másképp nem lehet otthon tartani…
Most csak azok vannak az utcán a “gyerekek” közül is, akik amúgy is lógtak az iskolákból, de ahogy én láttam, hazaküldi őket a hatóság…!!! Sétálnak kisgyerekek, de csak a szülővel, mindenkitől távol…
Az időseket nem lehet hazaküldeni…
Nekem is van idős ismerősöm, igaz egyre kevesebb… Sajnos a megfeszített idegrendszerem a pánikkeltőket és az orbánviktorozókat törli, és azokat is, akik belekötnek a humoromba kortól függetlenül, mert a HUMOROM ÉN VAGYOK, BELÉM NEM KELL KÖTNI, lehet vélemény, lehet ellenvélemény, nem kell nyalni a nagy seggem, szeretni sem, mert egyiket sem viselem el, de aki nem érti a vicc mögött a küzdelmet és a túlélést annak nem tudom visszaadni a figyelmet, amit tőle kapok, így inkább távozom.
Nem írhatok arról,90037956_354548748803717_1189014876459106304_n hogy a kihelyezett kézfertőtlenítőt egyes kollégák egyszerűen elviszik, így másoknak nem marad. Azok, az emberek, akik ezt azt elvisznek, elvesznek másoktól most sem állnak meg.
Nem írhatok arról, hogy mennyire megdöbbentem, amikor hallottam, hogy az egyik vállalkozó egyszerre vált meg minden dolgozójától, mert semmi közöm ehhez,  és arról sem írhatok,  hogy felém sem kommunikálja senki, hogy mi történik velünk, ha… csak azt, hogy kinek mire van joga, de nincs emberi segítség..
Nem írhatok arról, hogy megtámadják a kamionos kollégákat az emberek (itt agyhalottfalván főleg), mert félnek, hogy hazahoznak valamit, de azt elfelejtik, hogy kamion hozza a kibaszott zabálnivalójukat…
Nem írhatok arról, hogy a megválasztott politikusaink annyira magas értelmi képességgel rendelkeznek, hogy utazgatnak például Olaszországba az olasz járvány fellángolásának pont a legközepén, majd bemennek dolgozni…Önhatalmúlag megállapítják, hogy ők nem lehetnek hordozók, mert nem ott voltak, ahol már földelik a halottakat… Én is lehetek hordozó, mert olyan városban dolgozom, ahol a város megválasztotta magának ezt a tudatszintet a vezetőségbe..  😉 hehe…na… hát na… pszt. Az egyik így hülye , a  másik meg home officeben lop tovább..ez ilyen 😀 😀 😀  ( kuss mán)

Amiről írhatok az én vagyok…

Decemberben néztem utána először, hogy a kínai horoszkóp szerint milyen év közeledik 2020-ban. Amikor megláttam a Patkány évét, akkor egyetlen gondolat jutott eszembe:
“A “patkány” terjeszti a fertőzést”
Ezt a gondolatot lelőttem azzal, hogy a kínaiaknál más az értelmezés, ne legyek  már hülye, semmi köze ehhez. Na. Ennek ellenére akárhány kínai horoszkópra néztem rá, mindig megszólalt a Hang, hogy “A patkány terjeszti a betegséget! ” ami azt jelenit ember nyelven, hogy a Patkány évében végigsöpör egy járvány a bolygón…. Akkor amikor másodszor szálltam szembe a Belső Hang megjegyzésével, tudat alatt új költségvetési módszert dolgoztam ki (a 375. verziót, az ugyanannyi elosztására) és elkezdtem dolgokból egynél többet tartani itthon. pl mindig 4 kiló  liszt és mindig van 2 liter olaj ami bontatlan… Nem tudtam miért teszek így…Igaz, hogy ez a mennyiség nem havi, de minden hétfőn ellenőrizve lett.. Nem tudatosan..
Aztán először bejött a “patkány, aki terjeszti a fertőzést” mint a 2020-as év “tragédiája a Patkány Éve jegyében,  majd a készletfeltöltés akadályozottsága után megállapítottam, hogy azon kívül, hogy fasz vagyok, mert még mindig nem lépek, ha megszólal a Belső hang:
ANYUKÁM NEKED MINDIG IGAZAD VAN!
Nem is olyan régen nevettem azon, hogy az Anyu mindenből tart otthon “eleget”… mondtam is neki, hogy minek, hiszen a mai világban minden bolt jól ellátott… Erre tessék… Az anyunak valóban nem kell elhagynia az otthonát, és ha kellene sem kellene, mert majd mi elhagyjuk, ha nekik kellene (hallod MAMIKÁM?? Még csak ide a Pennybe sem!!!!! ) mert neki van készlete és igaza volt.. mint mindig!
Mikor a munkavégzésem után bementem a boltba, sírva fakadtam… Nem pánikolok a vírustól, tudom, hogy mit jelent ez az egész.. Nem megyek bele újra a véleményembe, nem írom le, mert” összeesküvéselméletes” vagyok és meg vagyok róla győződve, hogy ez a kis kobold egy vegyi fegyver, ami jól teljesített…de van családom, van gyerekem, aki nem buszozik velem ahogy szokott “szervezett szünidőben”, mert 16 éves létére felfogja, hogy most ez a feladat, hogy itthon van, és ha kell majd úgyis hazahozza a vírust neki a három dolgozó felnőtt, de azért nekem nem sikerült felhalmozni egy esetleges karanténra való élelmiszert, mert ugye azt látni, hogy Kínában is, ahol a leszarabb volt a helyzet a boltok ellátják az embereket. A magyar boltok nem fogják tudni ellátni az embereket 30 nap múlva… Mert nem lesz feltöltés… Ha kiürülnek a depók, akkor szarban lesz a magyar… Mert ugyebár nincs magyar gazdaság, sem termékek, sem kertek…sem konzervipar… A jó kis paksi konzervgyár… ugye… a gyárak megszűnésével megszűnt a termelés..  Ami meg van, az meg mind módosított..
Most megvettük a lisztet, az olajat… akkor közölte valaki, hogy szarni is fogok héééé, akkor megvettük a budipapírt (vagy lopkodják a cégtől mint a fertőtlenítőket, ésatöbbi) akkor valaki közölte, hogy hééé nem fertőtlenítitek a lakást? Akkor elhordták a mosogatószereket, fertőtlenítőket…nem egyet…sokat…mindet…
Mivel minden nap megpróbáltam venni valamit, megfigyeltem, hogy mi fogy… jelenleg ami van, az a fagyasztott hal… na ha majd azt kell ennem, akkor jöhet a halál, mert semmilyen körülmények között nem eszem meg a halat.. akkor legalább jó lesz a BMI indexem, és mikor megyek az üzemorvoshoz, nem lesz a nevem mellett ott a piros x… hogy “lőhető”….

Az elmúlt napokban sikerült megismerni egymást. Hogy ki milyen tudatszinten lakozik.
Megtudtam, hogy vannak még bőven problémák a tudatosságomban. Még nem vagyok én sem az “első” lépcsőn ;), de értem, látom, tudom , csinálom, de türelmetlen vagyok az emberekkel olykor. Nem nézem le, de nem is fogadom el a tudatlanságot.. ez hiba, hiszen nem tehetnek róla. Tanulok én is…

Az emberek változást remélnek… Mi, akik más oldalról nézzük, akik a spirituális emelkedést is várják, akik azt hisszük, hogy majd tanulunk ebből az esetből, szeretnénk, hogy elmúljon a pazarlás, mert bizony mi is pazarlunk. Nem szórjuk, de nem is tartunk mértéket. Nem véletlen vagyunk túlsúlyosak  mindannyian a házban, ezek tények.. ezt nem lehet eltakarni, nem is kell.  Most, hogy be kell osztani még jobban, most hogy előre kellett kicsit gondolkodni, főleg az állatok, akváriumi halak miatt, akiknek nincs más opció az étkeztetésükben, akik ránk vannak szorulva, meg fogunk tanulni még jobban spórolni!

De vajon mi lesz ha lemegy az dagály, mit hagy a parton? Minden árvíz után ott marad a szemét a meder körül… össze fogjuk-e szedni, tanulunk belőle?
A Belső Hang azt mondja, hogy a tragédia a vírus levonulása után lesz inkább!!!
Mert én tanulok belőle…de aki még most is azon feszeng, hogy neki meglegyen mások meg le vannak szarva, aki mások elől képes spájzolni- tartalék készlet feltöltés az háborúmentes időben folyamatos,a régit használjuk újjal töltünk,( csak a gyengébbek kedvéért), ez kispénzűeknél azt jelenti, egy havi nadrágszíjrántás és utána már csak pótolni kell… az mit tanul ebből majd?
Új világ nem épül, mert nem háború van (itt) hanem új tudatnak kellene épülnie.. Másfélének… Most, hogy be vagyunk zárva ( ne kelljen idáig eljutni emberek) most mindenki takarítson! A saját háza tájékán…és ne az ablakból nézze, hogy ki mit hogyan nem csinál az ő elképzelése szerint…

Én mindenkinek elmondtam aki felszállt a buszra, hogy vigyázzon magára… szépen mondtam a nénikéknek, hogy otthon maradni jobb lenne… a következő válaszok születtek:
“- Tündikém, mondta a lányom, hogy maradjak otthon,de csak a temetőbe mentem..”
“- Magán miért nincs szájkosár?”
“- Úgyis meg fogok halni, mert már öreg vagyok.”
“- Csak a Pennybe megyek, mert ott van szénhidrát csökkentett kenyér”
“- Jó utat…maga minek ül itt, nem tudja, hogy otthon kell maradni?” ( kocsmáról kocsmára egész nap, de most menetrendet módosított, mert 3-kor bezárnak az egységek )
“- Maga nekem ne mondja meg, hogy mikor hova menjek! “

Én én a vírus..
Én nem tartok tőle… attól igen, hogy kórházba kell menni ismerve az egészségügy állapotát.
Nem a vírustól kell tartani, hanem az emberektől…és tartok az emberektől, mert nem tudnak fejlődni, nem akarnak…

Eddig mély depresszióba kerültem attól a tudattól, hogy elveszíthetem a munkám. Ez a dolog nem tudatosan üt be nálam, ha meg kell állnunk és ez lesz a törvény, félő lesz, hogy befordulok és ez ellen nem lesz senki aki tenni tud. A tudatossági szintem sürgősen fel kellene ahhoz emelni, hogy legalább a gondolata meglegyen annak, hogy valahol még szükség lesz a munkámra. A vírusos invázió levonulása után így is úgy is veszélybe kerül a munkám hacsak meg nem világosodnak addig az Önkormányzatnál és nem engedik el ezt az amúgy is halálra ítélt vállalkozást. De a pénzéhes fajra nem jellemző a világosság. Tehát nekem a vírusos időszak egy “átállás” annak a lehetőségére, hogy teljesen meg fog változni az életem, és akarjak életben maradni akkor is, ha nem lesz rám már sehol szükség.
Nem tudom.
Mindegy mi lesz, mert meg van írva a vázlat… onnan lehet tupírozni jobbra , balra, lehet öltöztetni szép ruhákba, vagy megpróbálni elvenni mindenét, a váz marad… a Sors könyvét nem mi írjuk, csak a megélésén és a nézőpontokon és az időn tudunk változtatni, eddig terjed a szabad akarat!

90009922_2865647273545362_2162787638677864448_n

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(1)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Nagyon igaz gondolatok,mint mindig! ❤

  Kedvelik 2 ember

 2. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

  Kedvelik 1 személy

 3. neftis76 szerint:

  Arra a belső hangra nagyon oda kellene figyelni. Nem megy nekem sem… Talán most az elcsendesedés alatt kellene fejleszteni, mert most majd még jobban szükség lesz rá. És ezt az áldást használni kellene. 🤗❤️

  Kedvelik 1 személy

 4. soulleadertucsi szerint:

  Igen….szerintem is. Igazad van!❤️

  Kedvelik 1 személy

 5. soulleadertucsi szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 6. soulleadertucsi szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelés

 7. katimamma szerint:

  Mamim❤️👍

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: