soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

“…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(1)”

Eltelt egy hét az ”önként visszavonulós, iskolabezárós” rendelkezés óta. A kezdeti felvásárlóláz kicsit visszább esett. Vagy felteltek a kamrák , vagy elfogyott a pénz. Tegnap már láttam húst is az Aldiban, de nem vettem meg az utolsó darabot,mert közben megoldottuk másképp szorult helyzetünket húsügyileg.

Mindenkinek mást tanít, illetve mindenkinek mást kellene megtanulnia ebben az időszakban, de nem nagyon tanulunk. Én sem… Odáig eljutottam,hogy milyen hiányosságok vannak az életemben fizikai szinten a lelki fejlődésem rovására.

 Pazarlás megy minden szinten….nem látványosan, de amikor megszorítások lettek az élelmiszerkészleteink végessége miatt, az eddig is kemény ”mi  a francot főzzek” kérdés mellé párnak állt az ”és mi a     p🙃csából” kérdés is… Mert mondjuk hiába van pénzed,ha a boltban nincs liszt, vagy beteges, fekélyes a krumpli, nincs hús …

De pazaroljuk az időnket, a figyelmünket is olyan dolgokra,emberekre akiktől gyarapodást várunk, elvéve az időt és figyelmet azokról, vagy azoktól akinek szükségük lenne ránk.

Nekem az önzőséggel kellett szembenéznem. Van az életemben egy pont,amit nem tudok elengedni, pedig itt az ideje, mert beleült gondolat formájában az agyamba és tönkrenteszi a pillanatot, felülírja a jó megéléseket, felerősíti a rosszat, megfojt, mozgásképtelenné tesz.

Ez az időszak kitűnő ahhoz, hogy mindazok mellett, hogy megtapasztaljuk egymás tudatszintjét, lélekrezdülését a “bajban” megtapasztaljuk önmagunkat is azokban a helyzetekben,amikor nem tudjuk mi fog történni holnap. Hihetetlen, de sokkal nagyobb szabadságot biztosít a bizonytalan,mint a biztos. Ebben benne van minden lehetséges és még a nem lehetséges lehetőség is,míg a biztos, a kiszámítható holnap gúzsba köti a fejlődést.

Akiknek nincs megírva jelenleg a távozás a dimenzióból most újratervezhetik az életüket. Nehezen mondom ki,de akinek most megmozdult a lába alatt talaj (nem  földrengésügyileg) az mindenképpen gondolja át, hogy holnap ott fogja-e  majd folytatni ahol most abbahagyatták vele, vagy él a az “újatkezdés” lehetőségével  és más, új útra lép.

Miközben siratom a jelen helyzethez képest unalmasnak tűnő elmúlt életem, belül jelzi a rendszer annak a lehetőségét, hogy változtathatunk a jövőnkön most úgy,hogy a lépés felelősségének terhét levette a vállunkról a vírus nevében mindent leigázó hatalom.

Most veszek egy nagy levegőt, mert még megtehetem….és mire kifújom, kieresztem magamból az utolsó fix pontot,ami a tegnaphoz köt. Jöjjön hát,aminek jönnie kell.  A fizikai lényem elengedi az irányítás feletti vágyát,azonban a lelkem soha nem lesz rabszolga semmilyen hatalom alatt és be fogja végezni a feladatát,amit a Földre jövetele előtt magához vett!

Itt a város, Paks jól vizsgázik otthonmaradásból…Le a kalappal az emberek előtt! A Facebook világ viszont lassan kerülendő lesz,mert pánikot pánikra kelt…Büntetném! Ne öljük meg egymást,ha a vírus sem teszi!

🍎Egèszsèg🍎!

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(2)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelés

 2. neftis76 szerint:

  ❤️

  Kedvelés

 3. katimamma szerint:

  ❤️🍏🌸

  Kedvelés

 4. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  ❤ ❤ ❤

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: