soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Mai megélések, gondolatok, érzelmek…

Talán kezdjem ott,hogy bocsánatot kell kérjek azért,mert nem pánikolok🤔. Nem tudom megmagyarázni, de semmilyen érzelem nincs bennem az “invázió” óta, attól a pillanattól kezdve,hogy el tudtam engedni azt a pontot,ami az utolsó években személyes kis belső harcot okozott.

Ne haragudjatok rám,hogy én nem félek. Most tanulom elfogadni,hogy ti esetleg igen, és most tanulom elfogadni,ha ezért megharagudtok rám, és tanulok nem megharagudni rátok.

Mindenki a maga eszközével próbál segíteni másoknak. Én a nem félésemet teszem hozzá. Jobban féltem attól,hogy munkavesztett leszek,mint attól, hogy vírusos…De ahogy megyünk bele az invázióba,mert ezt várják el tőlünk,hogy belemenjünk, féljünk, fájjunk benne, addig sem látjuk amit kevesen és ők sem érthetik, egyre kevésbé ragaszkodom ahhoz, hogy bármilyen irányítást is a kezemben tartsak. Dolgozom még, de nem vagyok hős, akkor sem lennék az, ha boltos vagy ápoló, mentős lennék,mert nem érzem a veszélyt…nem lehet hős az,aki csak részt vesz benne, de nem kell legyőzze ezáltal önmagát.

Ma többféle érzelem ért… amikor láttam az időseket magányosan ballagni a nekik kijelölt időpontban a boltba, olyan borzasztóan szomorú lettem. Vajon mit élhetnek át? Olyan sokfélék vagyunk, és olyan sokféleképpen palástoljuk a félelmet. Van aki sír, van aki vihog, van aki látszólag beleszarik, van aki másokat bánt, van aki segítségbe menekül, de kevesen vannak,akik nem fogják összekakkantani magukat,ha ők vagy valakijük a levegőért küzd. Én nem félek a haláltól, elfogadom, de nehezen dolgozom fel a “nem félek” okát… Nem tudom, hogy mi áll mögötte. Nem értem miért nem reagálok empata mivoltom ellenére úgy, ahogy azok akiket érzek? Talán nem bírnám el a terhét? Lehet…

Ma fájt,még akkor is, ha védelem a célja, különválasztva látni egy generációt. Pont annyira fájt,mint nem látni  gyerekeket az utcán. Sokan nem értik az idősek közül, hogy értük, a védelmük érdekében történnek a rendelkezések, ahogy azt sem, hogy nem kötelező élni ezekkel az engedményekkel. Olyan káosz kezdete rezgés van a levegőben..😔

Ma igyekeztem nem feleslegesnek érezni a munkám…Pedig az…😔😞

Ma találkoztam egy olyan cikkel, amiben az amcsikra kenik ezt a ”nem is vírust” ami egy gáz,nincs ellenszer, de minden intézkedés klappol ellene. Bár nagyon nagyon szélsőséges és összeesküvéselméletes ez a verzió, megmagyarázná,hogy miért érzem úgy,hogy valami csípi a szemem. Ez a teória ha megállja a helyét, akkor április végéig huss, eltűnik a vircsi,mint ha itt sem lett volna. Viszont nagyobb bajban lennénk,mintha tényleg egy mutáns influenza vírussal harcolnánk,mert ez katonai fegyver,ami szerintem jobban teljesített a vártnál. Az én érzéseim ez a teóriát elvetik. Az ember keze benne van,az biztos,de nem érzek szándékosságot a terjesztés mögött… bár sorsszerű volt, mivel nagyon sokat könyörögtek az emberek a változásért… szerintem nem feltétlenül ilyenre gondoltak. Mi is változásra vágytunk, mondjuk olyanra,ahol az ember a képességei és tudása alapján van elismerve…Azt hiszem erre jó sokat kell várni még…S mint tudjuk a várakozás időpocsékolás, így elengedjük a vágyaink és visszaadjuk az irányítást a Sorsnak, a többiben meg majd hiszünk.

d33c132b1aa789fe5042ae39c0abb74bAz agyam amúgy még mindig nem hiszi el,hogy nem lesz soha többé olyan,mint a vírus előtt..még mindig azt hiszi,hogy ez egy rossz álom, de én-mint tudat- tudom,hogy nem. Megindult a változás, azok akik hajlandóak szembe nézni ömagukkal biztosan képesek lesznek egy sokkal élhetőbb világot építeni magukban,ami kihat majd a környezetükre…De számolni kell azokkal,akik ragaszkodnak a régi énjükhöz, a régi életükhöz, a pozíciójukhoz benne. Nekik lesz a legnehezebb…Mert aki most felnyitja a szemét, többé nem lesz egy gályának sem a rabja…Akkor húz csak, ha érzi az értelmét…

Túl kell élnünk és feljebb kell emelkedünk a régi önmagunknál. A Belső Hang vezet! Figyeld a Fény(ed), halld meg a Hangot(d)!

1/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(1)
2/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(2)
3/.…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(3)
4/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(4)
5/.…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(5)
6/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(6)

 

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből (7)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. neftis76 szerint:

  “Nem értem miért nem reagálok empata mivoltom ellenére úgy, ahogy azok akiket érzek? ” Szerintem azért van ez, mert MI mások által már átéltük ezt, nekünk nem ismeretlen ez az érzés. Elfogadtuk.

  Kedvelik 2 ember

 2. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Drága Tücsim!Bevallom őszintén,legelső nap azaz 16-án betojtam,és elfogott a pánik.A rengeteg ember reggel a boltban,és nem volt kenyér ami az én lételemem. 😦 na meg a páromé.De megoldottam másként,sőt feltornáztam magam agyilag is.A depi kisérőm már nagyon régóta,de igyekszek nem venni tudomást róla 🙂 Köszönöm az írásaidat,mint mindegyik, ez is nagyon igaz!! Vigyázz magadra Te is, mindig! ❤

  Kedvelik 2 ember

 3. soulleadertucsi szerint:

  Igen, ez felmerült bennem is. 💞

  Kedvelik 2 ember

 4. soulleadertucsi szerint:

  Az üres boltban én is ríttam már… De az az emberek miatt volt.

  Köszönöm hogy itt vagy mindig velem 💞

  Kedvelik 2 ember

 5. Amon Ra szerint:

  “…aki most felnyitja a szemét, többé nem lesz egy gályának sem a rabja…Akkor húz csak, ha érzi az értelmét…”
  Az utóbbi időkben nagyon oda kell figyeljek a részletekre, hogy legalább azok közt megtaláljam az értelmet, amiért még érdemesnem tartom a gályázást… És nem csak a munkában, de az élet egyéb területein is. Hál’ a Tervezőknek, mindig találok valamit… Még ha már-már sokáig is tart az megtalálni.
  Nem tehetünk mást -hacsak nem akarunk mi is elmerülni-, mint kisit magasabbra emelni fejünk, picivel messzebbre tekintenünk és haladni tovább.

  Kedvelik 4 ember

 6. ÉVA szerint:

  Nagyon jol fogalmaztal ! Igaz minden betud! Es alairom , ez nem virus , gaz -gaz -gaz ! De nem felek az tuti !!!!😘❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 7. soulleadertucsi szerint:

  Pontosan Sanyim!!! FEL FEL FEL!!!!

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: