soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

photostudio_1586080018848

…próbálom, minden energiám arra megy el, hogy próbálom elfogadni azt, hogy mindenkinek más a programja, beállítottság, hite… Mindenki egy, de az éntudatnak “hála” az EGY sok kis “Énből” tevődik össze, és minden sok kis Én bevállalt egy programot, egy szintet, egy tudásanyagot és elvileg ebből a bevállalt kódtömegből indulva kell(ene) kihoznia a legtöbbet..

Nyilván ez az én teóriám…Én ebben hiszek és ebből a szemszögből nézem az embereket, de  N E E E M tudom elfogadni azt, hogy nemhogy nem teljesítik a vállalásaik (hivatkozva arra, hogy “nem emlékszem rá ki vagyok és mi a feladatom) hanem nem is élnek a gondolkodás szabadsága által nyújtott önálló nézőpont kialakításának lehetőségével. Vagy lustaságból, vagy  a beleszarokságból vagy tényleg gyári oktalanságból (mert ilyennek teremtettél Uram) nem engedik meg maguknak azt a luxust, hogy meghallják a belülről jövő üzeneteket, hogy önálló véleményt alkothassanak a saját fejlődésük javára. Vannak akiknek vannak önálló gondolataik, de elnyomják azokat azzal a gondolattal, hogy “mi van ha a másik embernek van igaza?”

Ember, a Te fejlődésed szempontjából csak egyes egyedül a Belső Hangodnak, a Felsőbb, mindent tudó isteni énednek van igaza. Akkor is, ha teljesen irreális amit mond! A Te belső hangod soha nem mond olyat, hogy ” – Te ennek a sofőrcsajnak igaza van! ” Olyat fog mondani max, hogy “Hmm… gondolkodjunk, az én szemszögem hogy néz ki, amit ez a nő mondott? Mit éreztem amikor mondta? Ha nem éreztem kételyt a gondolatai megismerése után, akkor LEHET én is hasonlóképpen gondolom, meg kell figyeljem az érzéseim ebben a témában. “

De nem ez zajlik.. Baromi jó teszt ez a kis “világjárvány” minden szempontból.
December közepén(arra az időre datálják egyes források) elindult egy “élőlény” ami köszönhető a modern technikának (légiközlekedés) körülbelül január végéig mindenhová eljutott… (!)

Január közepe tájékán már tudott róla a világ, de innentől kezdve március közepéig gondolkodtak azon, hogy kinek válhat ez hasznára?
Mert nem történt semmi….
… az ismerős ismerősei között van olyan “nem tudták megállapítani miért nem kap levegőt” ember , akinek nagy valószínűséggel már januárban ilyen élőlény okozhatta a tüneteit, de simán a tüdő osztályon kezelték pontosan annyi ideig sima tüdőgyulladással és annak szövődményeivel. Nem tesztelhették az új barátunkra, mert akkor még hivatalosan nem volt elismert a létezése…
Ebben az időszakban több elhúzódó száraz köhögéssel és  lázzal járó “sima” influenzát könyveltek el…És ez nem hivatalos adat, egyszerű nyitott szemmel és füllel járás utáni eredmény.
Aztán jöttek az olaszok és beindult egy látszólagos a Pokol..  Senki nem törődött azzal hogy az olaszok mennyivel másképp élnek, hogy milyen az egészségügy feléjük, mit esznek, kapnak- e oltásokat, nem beszéltünk arról hogy kik lettek betegek, hogy milyen úton jutottak hozzá… Az emberek mindenből csak annyit hallanak meg amennyit az érdekük diktál… Senki sem önmagától kérdezte meg, hogy most mit érzek?
Jöttek infók Vuhanban élő magyaroktól, akik  nem fertőződtek meg…jöttek infók olaszból magyaroktól akik nem fertőződtek meg.. ( nyilván nem azért, mert a magyar nép az valami különleges faj, hanem azért nem mert mindegyik magyar magyarnak született Magyarországon és van egyfajta egészségügyi előélete, étkezési és egyéb szokása, ami által az immunrendszere több megterhelést is elbírhat, mind azok, aki más éghajlaton és egészségügyi kultúrába születtek. )
Ennek megállapításhoz elég volt egy jó kávé két járat között egy szintén az agyát gondolkodásra használó hasonlóképp látó és megélő Emberrel.. Ehhez sem diploma, sem doktorátus nem kellett…

Március közepén a politika többoldali nyomásra beszüntette az iskolát és ezzel együtt megbénította a gazdaság és szolgáltatások egy részét… Innentől kezdve egy jó nagy társadalmi teszt részei lettünk..

Az emberekről kiderült, hogy kik is valójában. Hogy mekkora a hitük, hogy milyen programmal szereltek, hogy van-e kapcsolat a bennük lakó lélek -felsőbb én és a fizikai elme/egó rendszer között… Kiderült, hogy mennyi közöttük a pap, hányan prédikálják a vizet és gurul le közben a gigájukon a bor…
Három nap alatt kifosztották a boltokat.
Tesztelgettek embereket… Karanténba zárták magukat többen- ezekből fele poénból- keveseket meg a hatóság emelt ki a sorból, de erre van a legkevesebb példa.
A boltok kifosztása után két hétig csend volt… A gyerekek otthon gubbasztanak az internet előtt, ahol nincs ott sincs utcán gyerek.. reggelente azok akiknek még van pénzük tovább fosztogatják az üzleteket, vannak akik bezárt szüleik ajtajánál strázsálnak, hogy örökmozgó szeretteiket otthon maradásra bírják..
De nincs látványos mozgás..
Az interneten a lelkesebbje folyamatosan sokkolja az ismerettségi  körét a halottak számával, ha nem elég a halott, akkor hoznak Olaszból… Ha az sem elég, akkor tesznek hozzá kínait… Féljetek…féljetek…
Azok, akinek nincs munkájuk, vagy épp otthon őrülnek meg a sok gyerekük sok feladatától elkezdik osztani , hogy mindenki maradjon otthon.. Senki se dolgozzon, más is szenvedjen velük együtt, ja de legyen bolt! Ne menj ki te paraszt, te szemét, te önző dög, ne menj ki, de legyen bolt! Miért nincs feltöltve? Miért nincs életsztő? Miért jött haza a szomszédba a kamionos, most mind meghalunk!
Te dolgozz baszdmeg kereskedő, ezt vállaltad… majd tapsolunk neked este 8-kor…AHA!!

Két hét után, hogy mindenki otthon dekkolt, azt mondta King Victor I, hogy korlátozzunk már…és erre feloldotta a nagy önkéntes “maradjotthonokat” és ezzel útnak indultak a háziőrizetben lévő őseink is hivatkozva a törvényre! Két hét után elindult a nép… megint elkezdtek szállingózni az emberek az addig csak a maradék dolgozót fuvarozó buszokra és szarva a törvénybe már megint elkezdődött a bandázás a kábszeresek gyülekezése, az amúgy is csaló réteg mozgása…ellenőrzés és kontroll nélkül.
Miközben lesik a szennyláda és a nem független média által szórt szemetet és számolják a halottakat az emberek járkálnak a boltba, és most, hogy nem csesztethetik egymást a zsinatolás miatt, hogy maradj otthon, mert jönnek a jogaikkal, elkezdték a csesztetést a szájmaszkokkal és a kesztyűkkel..
Mert milyen ember vagyok én, hogy nem veszem fel?
Ilyen…minden sejtem tiltakozik ellene…
Milyen ember az aki beleáll a picsámba a boltban? Kulturáltabb helyeken vírusok és egyéb fenyegetésektől mentes időszakban sem állnak egymás seggében az emberek a boltban, nem mennek egymás aurájába az utcán és nem köpködnek rágót az előttük ülő hajába, mint itt nálunk… Nem fogom felvenni a maszkot, mert azt mondta a Dr Akárki Jenő, mert nem kapok benne levegőt..És nem nem veszek fel kesztyűt, mert nem lehet benne “dolgozni”.. nem arra való… Míg van aki sok ésszel a kesztyűben nyúkál a pékáruhoz, azzal a kesztyűvel, amivel előtte a kocsit fogta, nekem van olyanom, hogy vírusölő kézfertőtlenítő, vagy ha nincs akkor csak sima szappan, és én ha gondolom azzal zacskóval nyúlok  a zsemléhez, amibe egyből  bele is teszem, de nem gondolom..
Én nem szólok meg senkit a maszkja miatt,és nem érdekel a kesztyűje… Ha úgy érzi, akkor tőlem vehet fel szkafandert is.. DE CSAK HA ÚGY ÉRZI, hogy szerinte ez a helyes és nem azért, mert megszólják mások! Én semmi mást nem tudok elfogadni ezen a nyomorék világon, mint azt amikor az ember a saját érzései ellen tesz, vagy dönt helyzetekben, mert azzal foglalkozik hogy más mit szól!
(Igen RÁD IS vonatkozik ez, az E betűk harcosa)
Mert azokra, akik önmagukkal szembe fordulva tesznek meg dolgokat nem lehet számítani…és nem csak számítani nem lehet rájuk, hanem sem hinni nekik, sem bízni bennük nem lehet, mert félnek . És aki fél, az beáll a sorba legyen az bármilyen sor…
És aki beáll a sorba gondolkodás nélkül az soha nem lesz több, csak a rendszer tápláléka…
Hát én nem leszek…
Inkább maradok egyedül..
Vagy halok meg, mint legyek élőnek látszó, önálló gondolatokkal nem rendelkező bábja egy kizsákmányoló világnak!

Hol tartunk most? Ti tudjátok…ti számoljátok a halottakat majd mentek a bótba a nektek kijelölt időben, hogy megszólhassátok azokat, akik felelőtlenül nyomatják az életüket és veszélyeztetik a soraitokat.

Ébredjünk? Ébredjetek… Legyetek Önmagatok… Nem könnyű…sőt, mondhatni elég fájdalmas rádöbbenni, hogy mennyi mindent nem tudunk még, de a szabadság és az az érzés, amikor a belső hang utasítására, de inkább kérésére először cselekedsz önmagadért, és rádöbbensz arra, hogy ezzel adtad a legtöbbet a világnak, nos ez felbecsülhetetlen…
Ne higgy nekem…
Higgy neked…

Vajon hol lesz az a pillanat, amikor majd “visszaindul” az, ami tönkre ment? Ki meri majd kimondani? És mit teremt még magának az engem negatívnak kikiáltó, kizárólag a halált tartó valóságnak optimista tömeg? Hol van a MOST? Koporsókban? Akkor hol van benne az “sima snassz” betegségeire orvoslást nem kapó jelen? Hol vagyok én, akinek kiütései vannak már egyre több helyen az immunrendszerünket támadó fertőtlenítőszerektől? JA, hogy én nem számítok mi?
Tényleg maradjatok otthon.. mert ha kimennétek látnátok, hogy nem az a valóság, amit elétek tesznek…
f4f636632fe6dc274d58a359b501656f

1/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(1)
2/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(2)
3/.…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(3)
4/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(4)
5/.…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(5)
6/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(6)
7/ ….nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből (7)
8/ .…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből…(8)

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből (9)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Telitalálat Tücsim,mint mindig 😉

  Kedvelik 2 ember

 2. Gertrud szerint:

  Na. Meg van!
  Nagyon jó írás. Én se bírom a maszkot, fulladok benne.
  Nem bízzák az emberre a védekezést, mert sokan fegyelmezetlenek.
  Említetted te is, az egymás nyakára állás, az áru tapizása stb. Van bőven.

  Kedvelik 4 ember

 3. soulleadertucsi szerint:

  Örülök, hogy megvan… és hogy itt vagy….
  Baromi magányos vagyok… feladni készülök…
  Ugy gondolom tudok vigyázni másokra de ők a maszkjaik mögül sem vigyáznak rám.. 😣😣😣

  Kedvelik 2 ember

 4. soulleadertucsi szerint:

  Köszönöm, hogy itt vagy Juditom💓🙏🙏🙏🙏

  Kedvelik 1 személy

 5. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Kedvelik 2 ember

 6. soulleadertucsi szerint:

  😂😂😂💓😂😂😂

  Kedvelik 2 ember

 7. Gertrud szerint:

  Ne add fel, én is mindig feladom, de mindig vissza érzek…

  Kedvelik 2 ember

 8. soulleadertucsi szerint:

  ❤️

  Kedvelik 1 személy

 9. Vadóc-Judit wordpress blogja szerint:

  Tudod drága Tücsim,sokszor érzem én is hogy feladom,de a lófaszt!(bocs) mások miatt soha!! 🙂

  Kedvelik 1 személy

 10. soulleadertucsi szerint:

  Igen… senki nem ér ennyit hogy miatta adjuk fel…

  Kedvelik 2 ember

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: