soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

15867044342961749881421Nálunk idén elmaradt a Húsvét… Számomra az ünnepek addig/akkor léteznek, ameddig a szüleimhez el tudok menni, mert ők meg tudják teremteni a hangulatot minden ünnephez. Én sokszor próbálkoztam ( minden évben, amióta külön lakom) de mindig hiányzik belőle valami, ami csak Apuban meg Anyuban van meg…talán az, hogy, nálunk mindkettejüknek fontos, míg nálunk csak nekem. És én magamért nem nagyon teszek semmit 🙂 ( bár ha közöm van a járványhoz a változást vágyó gondolataimmal, akkor azt asszem csak magamért tettem 😛 )
Idén megnézem a messengeren amit küldött fotókat az Anyu, örvendeztem, hogy náluk csodaszép, bár nélkülünk biztosan csendes az ünnep. Mert nyilván nem megyünk oda családostól, pedig ők nem bánták volna, mert körülbelül annyira pánikolnak, mint mi… Pedig ők túl vannak a 70-en Hála Istennek, hogy azért az kiderült, hogy a genetikai vonalam nem pánikol vírusokon , csak a munkahely témában. Ezt az anyutól örököltem. 😀 😀 😀 
Én most még a húsvéti dekoros dobozt sem húztam elő. Minek hazudjak magamnak ünnepet? Nincs kedvem ünnepelni…

Pár napja kis híján kivégzett egy spirituálisan magasan vagy inkább most nem magasan rezgő ember, mert nem hajtottam meg a fejem a jövőképe előtt, nem vagyok hajlandó pánikolni senkivel, sem meghalni senki kedvéért csakis a magaméért. Baromira szeretnék segíteni mindenkinek aki fél, de nem tudok. Amikor próbálom elmondani a nézőpontom, akkor torkomnak esve mélyesztik energiaszívó szervük a testemben és szívják ki a földi létet biztosító energiát, de nem azért, hogy bátorságot építsenek belőle, hanem azt is arra használják fel, hogy a Sors ellen fordulva rettegjenek. Pedig egyszerűbb lenne azt mondani, hogy “jöjjön, aminek jönnie kell, de ha lehet akkor mi ússzuk már meg, mert annyi dolgunk akad még a Földön”

Tanuljuk meg, hogy mások helyett nem dönthetünk… Másoknak kell az életükért dönteni, a szeretteinket sem tudjuk megvédeni, ha ők nem akarják, még a ránk bízott gyermekeink is rendelkeznek szabad akarattal, a döntés s Felsőbb Én szintjén már rég megszületett az időtlenségben, mi meg annyit tehetünk, hogy felülírhatjuk a sajátunk, de csak akkor, ha hozzáférünk az eredetihez.. 😉 Nehogy valami szart teremtsünk egy lehetséges szuper követező pillanat helyett..

Megdöbbentőnek tartom, hogy mennyire hiánycikk lett az utóbbi időben a realizmus. Azt mondják rám is, hogy nem vagyok realista… mert nem látom mekkora a baj!
Én ne látnám? Bazi nagy a baj tényleg..mert a világjárvány megtámadta az emberek mentális világát. Hol jobbra lépünk hol balra… Mindig amit mondanak. Mellesleg mindenki annyit hall meg, amennyit meg akar a szabályokból…Amennyi az érdeke. Én aki baromira nem vagyok sorpárti és nem vagyok szabálykövető nem konfrontálódom azokkal, akik épp szabályokat átformázva kijátsszák azokat, hanem szépen ülök a seggemen a házam előtt a fűben száradt kutyaszarban és hallgatom a madarak énekét…
(és igen könnyű nekem, mert családi házam van.. nos egy negyed panel áráért lehet ilyen romot kapni, más is megteheti,hogy feladja a kényelmét, akkor a karantént kint töltheti a saját levegőjén, a saját vírusaival, annak idején ezért hagytam el a panelt, mert felhívta a figyelmem a belső hang arra, hogy  mennyire kiszolgáltatott a tömbházban az ember…ennek 22 éve, és nem bántam meg akkor sem, ha holnap rámdől a teteje.. majd azt mondják, hogy a sok ráülő koronavírus súlya alatt omlott össze….igaz, hogy agyon nyomta a gerenda, no de a tesztje pozitív volt)
Egymás hóhérai lettünk, fegyverünk az arroganciánkkal töltött szó…3/3-as ügynökként lessük, hogy ki merre csavarog, merre fut, teker,sétál vagy sétáltat, miközben teljes rabságért vágyakoznak szavaink, és megesz a rossebb, hogy mások kint levegőznek a napon… Maszkot húzunk, hogy fulladhassunk benne az amúgy is meleg levegőn és könyékig gumikesztyűt, hogy legyen miért privát menni kenőcsöt íratni az előbukkanó ekcémánkra.HA LESZ ORVOS akit érdekel… és elmondhatjuk mindenkinek, hogy mi másokat védünk ezzel… HAHAHAHAHA…. milyen önzetlen lett az ember hirtelen. Le vagyok nyűgözve!

Másokat védünk? Mitől is? Elfelejtettem valamit… nem mondta senki, hogy nem vonul át mindenkin a vírus, amíg nincs “ellenszer” addig csak a nem létező egészségügy leterheltsége miatt hordunk lassan szkafandert… illetve hordanak azok akik . saját egészségük ellen dolgoznak(illetve akinek előírják és épp látják…)
Amikor a H1N1-es járvány volt az Apukám több mint 7 napot feküdt magas lázzal! Megjárta lázálmában az egész Univerzumot… Felkelni sem bírt!Az orvos akkor sem jött ki…. 😉

Mi lesz holnap? Mikor találja ki az “opera törzs”- ahogy egy kiabáló írta – hogy kezdjünk el szervezetten megbetegedni, mert mindenki tudja, hogy addig nem csillapodik ez a kis Huncirimunciri  made in China, ameddig nem lesz ellenállóbb vele szemben a világ… Holnap majd sorszámot kapunk és majd akit nem vesz le a lábáról ez az idő közben már formát módosító Frankenstein vírus, apucik pici renitens fia, aki kijátszotta a biztonsági rendszereket és csak úgy magától kilebegett a laboratórium ajtaján majd elment az élőállat piacra, ahol szexre kényszerített egy denevért meg egy tobzoskát (ami ugyan egyéb forrásokból patkányból való aminósav.. de nem vagyok szaki )

Apropó China… Amúgy a világ mikor vesz revansot a vírus legyártókon? Vagy most fejlesztik halálosabbá?  Ezek a cikkek valahogy elkerülnek, hogy mikor lesz fejbelőve a többnyire idős beteg embereket megszüntető vírust kikísérletező “törzs”? Vagy ez is az isteni terv része? Mert sokféle teória látott napvilágot és számomra az a verzió hihető, amit több forrásból is próbáltak fényre hozni, hogy a SARS járvány idején kezdték el a manipulációt a corona vírussal, de azt, hogy minek..nos erre senki nem tér ki… “vakcina” gyártás… Mi ellen? Az élet ellen?

Mikor a számokra hivatkozunk, a statisztikára, akkor kinek hiszünk ?

A vezetők által összehazudott adatokra?
Maradjunk annyiban, hogy nem kell senkinek hinni, aki benne van úgyis tudja az igazat, de nem beszélhet.
Tudnék mesélni hétköznapi sztorit az élet más területéről arról, hogy mennyi pénzt kitudnak fizetni egy terelő hadműveletre csak ne derüljön ki a csalás…Megdöbbentő színjáték megélője voltam, el sem hinném, ha nem lettem volna ott… Ez kicsiben is , nagyban is működik…
Sok rákos, egyéb betegségben elhunyt embertől búcsúzhatnánk naponta.
Mégsem tesszük, pedig nincs ellene védőoltás, és bárkit elérhet…
Mindenki úgy van vele hogy legyen a család baja…
Most is aggódjon mindenki a sajátjaiért ha úgy érzi, hogy világvége közeleg, de ne másokat rendezzen.
Aki teljes karantén parti, az üljön bent húzza be jól a függönyt de csukja is be jól az ablakot, mert a vírusok szél szárnyán lebegve az ablaka előtt várják hogy rájuk röppenhessenek… aki meg menni akar, had menjen… a beteg embereket védeni kell, a beteg ember védje magát…
A beteg ne menjen tömegbe, a beteghez érkező húzzon maszkot, de megölni mindenkit az egy légtérben tartással nem tudom mire jó ez.
De nekem úgy tűnik, hogy ebben a nagy fejetlenségben az irányítás tudja mit akar.. csak az nem nekünk lesz jó. 😉

Valamire azonban jó ez az egész hercehurca.
Előbukkant benne az emberek valósága. Nekem különösen jót tett.
Jelenleg, hogy majdnem mindenki pánikol, szarásig gyártja az unalmassá való vírusos mémeket nem érdekel senkit, ha a másik ember-
így én-egózik, így nincs értelme játszani ha nincs nézője az önsajnálatnak 😀 😀 :D.
Arra is rájöttem éppen ma, hogy baromira  nincs már arra szükségem hogy bárki megerősítsen a hitemben.
Sőt tovább megyek, feltűnt hogy elfogadom mások hitét (
ha nem akar megmenteni )  és feltűnt az is, hogy azokkal érzem jól magam akik elfogadnak, nem erősködnek… én sem teszem… vagyunk… elférünk egymás mellett. De a kiabálóktól elbúcsúzom, mert ha tényleg háború jönne, rájuk nem lehet számítani…Az ember, ha tényleg menekülni kell, nem fog egy olyat vinni a hátán, aki egyfolytában sikítozik meg kiabál…

Most mi van bennem?
Nehezen viselem a kiszolgáltatottságot, mindig harcoltam az ellen,
hogy nem szakemberek ülnek a bőrfotelekben, illetve kevés a szakember…
A bármilyen szakmában hozzáértőket is a politikai érdeke vezeti, vagy fenyegeti… Mindig a hatalom vágya a vezetésnek, mindig az a döntő.
Nagy hibám, hogy foglalkozom a sorral… pedig anélkül is el tudom végezni a munkám, hogy egyáltalán véleményt alkotnék arról amit látok, megélek…

Van egy bazi nagy tanítás számom rá amit a napokban éltem megint csak meg:695a668072f729ed9a6361a12ec3a89f
Így szólt a kérdés az Őrzőkhöz  hogy de mégis mit kellene tennem azért, hogy szeressenek akkor is, ha valaki “jobb” nálam?
A válasz tök egyszerű volt:

“-kell tenned?”….miféle szeretet sz aminek oka van? Miért vágysz olyan szeretetre, ami tettekért, pénzért, véleményért, szavazatért megvehető?

Ugyan már… tegyük a dolgunk… ti pánikoljatok… én meg majd lemondok számotokra, a lélegeztető gépemről… ebben a világban amiben ennyire nem számít a valóság, nem számít a realizmus, nem számít az igazság, csak a megvezetés, a manipuláció, az érdekek egyáltalán nem érdemes a maga fajtának élni.

 

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

 

 

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből (11) Húsvéti kiadás… 😂” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️💐💐💐

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  🐇🌷💓🌷🐇

  Kedvelik 2 ember

 3. katimamma szerint:

  ❤️🌿🦋🌿🕊️🌿🌈

  Kedvelés

 4. Szin Judit szerint:

  Köszönöm ❤ 🌷 ☀

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: