soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Eh…
Valahogy sejtettem, hogy a 13-as szám alatt nem lesz viccesre váltható a téma…
Nem figyelem már az eseményeket közvetlenül, nem érdekelnek a számadatok.
502f409df9c27751c6207bd1c1aac8d9Az agyhalott agyam logikátlan logikája szerint a nemtomkik nem elégedettek a vírusok hatékonyságával, így mindent bevetnek, hogy meglegyen a statisztika szerint várt betegmennyiség, mert nem tudunk megfelelni a Világhatalom elvárásainak…
Tegnap eszembe jutott a holokauszt szó, majd mikor láttam egy villanásnyit valamilyen posztban vagy tévében adhatták,nem tudom, hogy milyen körülmények közé dobják ki az embereket a gondozási helyekről, kórházakból elkezdtem párhuzamot vonni az események között…
Nyilván ( 😛 ) nincs párhuzam… Hogy lenne. Hiszen a beteg (többnyire idős, mert alig akad akinek ne lenne baja ahogy megy az idő) emberekre “specializálódott” (vagyis specializált) vírus munkálkodik körülöttünk, illetve a környező országokban biztosan… Nálunk oparatív törzs és egyéb hatalom vette át az irányítást a vírusoktól és a lehetséges betegek kedvéért megszabadult pár tényleges betegétől.  Hát erre nincs mit mondani..
Lehetne több oldalról közelíteni a témát, de azt  hiszem elég a tényszerűség…
Ezek alapján háború van… és nem elég ha azok szenvednek akik vírussal harcolnak a szervezetükben, szenvedjen egy szélesebb réteg.
Hallottam a “hangot” ami azt súgta, hogy ” de miért probléma valakinek ellátni a családtagját…” Biztos olyan súgta, akinek nincs kit már ellátnia… Ne a család oldaláról közelítsük akkor , hanem a betegéből… Vajon hogy élik meg a betegek azt, hogy mindenki lemondott róluk? Igaz kit érdekel? Pont azon a szinten vagyunk, ahol mindenkinek van feladata a saját világában, mert fent kell majd valahogy tartania azt.

Feladatunk van most a mindennapi korlátozások tudatos elfogadása mellett nagyon kell összpontosítani arra, hogy most van annak az ideje, hogy nem lehetünk betegek. Mert nincs ellátás… Telefonos orvosi segítség van… vagy nincs… Valahol beépül a tudatunkba, hogy magunkra maradtuk.  Magunkra, egymás ellen.. Pedig most nem ennek lenne az ideje. A Belső Hang szerint a probléma nem most a legnagyobb az emberek egymáshoz való viszonyában, hanem onnan kezdődik az igazi pokol, amikor megszüntetik a szükségállapotot… Mert a szükségállapotban vannak korlátok, amelyekre rá lehet támaszkodni …A korlátok tartják a felelősséget… Hivatkozni lehet rájuk… De ha nem lesznek korlátok ott lesz egy magára hagyott tömeg, akik nem tudnak majd mit kezdeni a szabadságukkal…
Muszáj mentálisan épnek maradnunk, muszáj látni a fényt, a fény vezet minket ki ebből a sötétségből…

Nekem jó, mert én már tudom milyen a Pokol.. Tudom, hogy van kiút (bár most én sem hiszem el, de ez nem jelenti azt, hogy mindig lefelé megyünk majd), mert mindenhonnan vezet egy, de ahhoz nagyon topon kell majd lenni agyilag, hogy sikerüljön megtalálni és úgy kijönni ebből a mélységből, hogy ne öljenek meg azok, akik úgy döntenek, hogy mégis jobb lent.

Szóval nem elég, hogy koronavírus van …van? Amúgy van még? Vagy már csak az intézkedések vannak helyette amik pusztítanak? Ja , hogy most várjuk a tetőzést? Van aki mára várja, van aki májusra, van aki a nyárra…nyáron majd őszre várjuk és ha jön a tél tényleg itt lesz, mert már olyan gyenge lesz mindenki immunrendszere, hogy a sima nátha is szövődménnyel érkezik. Nem nem… ezt nem szabad hagyni.  Muszáj agyban eldönteni, hogy minden rendben van! Muszáj mást hinni, akkor is ha a szemünk előtt omlik össze az egész világ, akkor is hinni kell valami mást…Jobbat…és amíg látni akarjuk a Fényt, azt ott lesz!

Gondolkodtam azon is, hogy amikor ez a kis kísérleti fegyver ez a kis korcsi útjára indult, akkor azért előtte lemodellezték, hogy mit akarnak tőle? Bizonyára akinek kellett megkapta a védőoltást ellene, mert érdekes módon nagyon magasan ülve nem lehet elkapni a végzetes verzióját… ( az angol trón nem magas... 😉 csak díszlet ) .

Számomra elég “vicces” ahogy kommunikálják ezt a vírust az emberek. Hogy azért “küldték” hogy “észhez” térjünk… hogy megváltozzon az ember és a Föld bolygó kapcsolata.. Akkor rosszul programozták, mert nem az idősek és a betegek teszik tönkre, hanem a fogyasztásra programozott társadalmak… 😉  Én egyáltalán nem látok ebbe a vírusba semmi megváltást hozó változást, inkább egy mentálisan széthullott, bizalmatlan és irányításra betört embertömeget. A többség újra oda fogja tenni az x-et 2 év múlva , ahova “kell”… mert nem lesz másképp munkája. A többség kiveti majd magából azokat, akik gondolkodnak.. bujdosni, hallgatni kell majd… mert aki kiabál, bizony sajnálattal tudatjuk, de elhunyt covid-19-ben( 20-ban,21-ben)

Az ember pár kezdeményezése, harca bebukott most… Az egyszer használatos termékek

863ce61668b1b3512c60827854af0894

Pinterest kép

már fellelhetőek mifelénk is az utca porában.. kesztyűk, maszkok, fertőtlenítős flakonok.
Az alkoholfogyasztás megnövekedésével megnőtt az üres üvegek száma, mivel nem ürítik a konténereket, már a törött szanaszéjjel heverő üvegek száma is megnőtt…
Nem ürítik sűrűbben a szelektív hulladékot tartalmazó kukákat, de rínak, hogy nem válogatnak a Home Officben ülők… Válogatnak biztosan, de minek, ha nincs aki elvigye?
Szinte önkívületben rángatják a dohányboltok ajtaját esténként a nikotinéhes vevők, telefont nyomkodnak éjjel- nappal felnőttek és gyerekek… A ne mobilozzból mobilozz lett… ezerrel susog a fejünk felett a sok adat… aki nem hallja legyen hálás, vannak akik igen…
A ne ülj a Facebookon egész napból, egész napos ott ülés és pánikolnivaló keresés folyik..
Sportolj de nem menj ki… Kirándulj, de lezárták az erdőket… Ne menj közel másokhoz, mert mindenki fertőző… Mert azt papolták eddig, hogy az internetes barátság nem barátság, meg szükség van az érintésre, a személyen kontaktra, erre most lassan a szex is a kamerán keresztül zajlik ( mondjuk régi iparág…egyidős a kamera megjelenésével 😛 )
Eszünk (én -zabálok-hízom mint a disznó, nyilván alulműködöm, de kit érdekel) iszunk (én nem iszom, annyit sem mint kéne) szívunk ( ki mit) …döglünk, meg sétálunk másfél méterre…futunk 15 méterre és kerékpározunk 25-re… maszkban jobb…hátha megfulladsz..

Ha nem lenne mindegy amúgy is, hogy mit pofáznak nekünk mások, akkor már régen megbolondultunk volna. Elgondolkodtál már azon, hogy a mi gyerekeink, akik szarnak ránk, mikor valamit papolunk nekik, mekkora túlélők? Hogy ők pont azt hallják meg, amire szükségük van, így nem lehet őket tönkre tenni ! Nekem szerencsém lehet… mert én sem hallok valami jól, ha a bársonyfotel felől jön a ész… lehet, hogy ez a túlélés kulcsa? Hogy nem kell mindent meghallani?
Azt Én döntöm el, hogy mit akarok… pánikolni vagy túlélni, vagy élni. Hidd el, nálam jobban senki sem tud fosni olyan dolgoktól amiket a holnap tartogat, de most nem tehetem, mert mások élete múlik rajta.. HA meg nem tehetem, akkor az energiám abba fektetem, hogy új útvonalat tudjak tervezni, ha bedől a régi…és újratervez és újratervez.

Egyvalamit ne adj fel soha…tudj nevetni.. Ha máson nem, hát nevessünk a nyomorunkon, de sosem szabad csüggedni sokáig, mert olyan erővel húz lefelé csüggedés, amivel nagyon nehéz szembeszállni!

Egyébként az a tudat, hogy magamra maradtam erősít abban, hogy meg kell oldanom. Az a tudat, hogy nem lesz segítség erősít abban, hogy ne legyen rá szükség! Minden fejben dől el! Muszáj fejben erősnek lenni, most ennek van az ideje!

Jó egészséget, tiszta szívet, tiszta lelket Mindenkinek!🌷

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből (13)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  Csakis erosnek kell maradnunk es minden fejem dol el ! ❤️😘❤️🌺🌺🌺

  Kedvelik 2 ember

 2. soulleadertucsi szerint:

  👌💚💛🧡

  Kedvelik 1 személy

 3. neftis76 szerint:

  Köszönöm. 😘 Neked is minden jót, amit szeretnél! 🤗❤️

  Kedvelik 2 ember

 4. Amon Ra szerint:

  “…tudj nevetni.. ”

  Igen… !!!
  Hogy is fogalmaztuk meg?

  “Úgy döntöttem: nevetek… Mert sírni túl egyszerű.”

  Kedvelik 2 ember

 5. ÉVA szerint:

  Fejben !😢🤣😃

  Kedvelés

 6. soulleadertucsi szerint:

  ez jó….
  Tegnapelőtt akartam sírni… de már nem tudok…falhoz csaptam a tabletem…. de nem volt benne elég düh….
  Akkor nevetek… mert van min…

  Kedvelik 1 személy

 7. katimamma szerint:

  Jahh hát ez ismerős, én már egy hete nem tudok menni. Tegnap kellett vissza szólni telón, hogy, hogy érzem magam. Persze semmi javulás. Dr. Nő tanácsa: – szedje továbra is a porc élítőt, ami tudjuk, hogy már nem épít semmit, meg a fájdalom csillapítót. Mert hogy most a reumatológiára kellene küldenie, de nincs semmilyen ellátás.
  Még szerencse, hogy vettem magamnak vérhigítót, mert hát azt sem kaptam, és egyéb gyógyszereket,különben már
  trombózissal szállítottak volna a covisok közé. Na mindegy. Valószínűleg a ts. hám is rossz mert én is hízok a koplalásom ellenére. Vissza térve a dr. Nővel folytatott telefonos beszélgetésünkre, el nevettem magam, és csak annyit mondtam neki, hogy még oldom. Innét kezdve az egészségüggyel való kapcsolatom lezárult, ha csak nem a mentő visz, de már a tepsibe.😂😂😂👍
  Sírni nem szabad… ❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 8. soulleadertucsi szerint:

  Hàt itt tartok én is…
  Ríva ülök az ülésben, de ez van… leszarom… engem a. mentő se vigyen…remélem annyi erőm lesz, mint az àllatoknak, hogy el tudjak bújni, ha közel a vég.

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: