soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Ez a “vírus mizéria” baromi nagy szolgálatot tett nekem. Megtanultam végre nem csak beszélni az elengedés fontosságáról, hanem a gyakorlatát is. Nagyon sok energiát, időt vett el az életemből a ragaszkodás emberekhez, tevékenységekhez, berögződőtt gondolatokhoz.  Az embernek tisztában kell lennie a saját képességeivel, a hitével, ismernie kell a saját határait, korlátait.

Olyan fogalom érkezett erre bennem, hogy mindenkinek van egy received_698218357606872belső kertje, lehet ez a lelkét szimbolizálja, de az embernek ezt a Belső kertet kell folyamatosan gondoznia, ápolnia. Ez a kert a “minden és mindenki” kertjének része, igazából ezek a kis kertecskék a “magasból” egy tökéletes egységet alkotnak, rimusosan ismétlődő motívumokkal, egy az agyunkkal felfoghatatlan sok dimenziós térben. Mindenkinek az lenne a feladata, hogy a saját kis kertecskéjét gondozza. Amilyen a lelkünk, a belső kertünk, olyan lesz a környezetünk, olyan lesz a baráti körünk.

A fizikai világunkban ezeknek a Belső kerteknek a jelentősége háttérbe szorult. Egyre kevésbé fontos, hogy megismerjük önmagunkat, egyre kevésbé fontos a Belső Rend.  Nem a lelkünk keresi a társait, hanem az egónk keresi azokat, akik fölé emelkedhet, akiket kiszipolyozhat, akikre ráterhelheti a felelősséget a sajàt döntései felett. Azok az emberek, akik nem tudnak visszatérni a Belső Kertjükbe, nem tudják megteremteni a harmóniát : áldozatok lesznek. Mind az elszívó, mind pedig az energiájában megcsonkított ember áldozat. Mindegyiknek haldoklik a kertje… satnyul a világa..hiába lesz temérdek pénze, nem érinti meg soha a hála elsöprő érzése, nem fog kikerülni az ördögi körből, s lelke végül koldus lesz a dimenziók közti térben, soha meg nem lelve az egységben önmagát.

Most annak az idejét éljük, hogy ismerkedhetünk a saját kertünkkel. Ez belső utazásnak is hívhatjuk. Jó ideje Belső utazom és pokoli érzés amikor megpillantod a Belső Kerteden eluralkodó káoszt.. Gaz, szemét, mindenféle magára hagyott rom…Az ember hajlamos hátat fordítani, legyint… leszarom, majd meglesz… Vannak akik megpróbálják másokkal kitakaríttatni a “szemetet”, csakhogy ha nem tudják meg, hogy miképp tarthatnak rendet, akkor újra ugyanolyan lesz…. ez lehet, hogy valakinek ismerős szitu… hiába rak rendet, mindig ugyanazokat a cuccokat pakolja vissza, nem szelektál. Pedig kellene… Ez a munka ránk vàr. A segítők nem takarítanak helyetted, hanem megtanítanak takarítani! Nem mondják meg számodra mi a fontos, megmutatják hogyan tudod megismerni önmagad és te tudni fogod, hogy számodra mi a fontos.

Most van az ideje annak, hogy rendet rakj belül… és ahogy belül alakul a rend – ami először saját magát szaporító káosznak tűnik-, úgy alakul a viszonyod a téged körülvevő világhoz és vesznek majd körül olyan emberek, akiknek ugyanolyan fontos a saját rendjük, mint neked a tiéd… és nem egymás kertjében fogtok magokat vetegetni kérés nélkül, hanem ha megtetszik valami, ami neked nincs kérni fogsz és kapni is…. ez a lényege a társas létezésnek.

Most nem térünk ki rá, hogy az egyház vagy egyéb rendszerek kisajátítani vágyják a kerted, televettetik veled a saját magjukkal, le is arattatják veled és szépen el is veszik a termést..

Szóval megvan a kerted… pucolgatod, egyre szebb… van hova visszavonulnod egy fáradt nap után.. . Ám minél szebb a kerted, annál kevésbé fáradsz el a kinti világban.

***

Az emberekről.

Meguntam félni… Meguntam fájni…

A “vírus mizéria ” miatt kár egózni, mert mindenki egózik, így a kutyát nem érdekli, hogy nekem személy szerint mi a fájdalmam, ki nem működik az elképzeléseim szerint. Ebből következik, hogy nézőpontot kellett váltanom. Most azt játszom, hogy megpróbálom megérteni a megérthetetlent. Az emberek gondolatmenetét, viselkedését, az érzéseiket amiket a tettek, cselekedetek közben éreznek, hogy ki miért úgy viselkedik ahogy. Mit érez, amikor elárul, mit érez amikor szeretetet ad, vagy például a xx mit érez, amikor vihogva szökdell végig a peronon és belehuppan egy vén bakter ölébe, és pl mit érez a xy (xx főnöke)  aki szerint ez a normális viselkedés egy multinacionális cégnél… ez jó játék.. megérteni az agyhalottak működését, és mondjuk büszkének lenni rá, hogy egyiket sem basztad még nyakon…, de legalább nem azonosulni velük, csak érteni…érteni és elengedni…

Szóval elengedtem mindent…és főleg mindenkit… jó ez az időszak erre IS.

Kb ennyi…mára….

Legyetek jók, ha tudtok…

Ui…. vannak és lesznek is köztünk olyanok, aki nem “jó” szándékkal van jelen… Üdvözlöm Őket is… Csak az igazság az amit mindig megpróbálnak elhallgattatni. Fenyegetőznek, zsarolnak, megfélemlítenek… Mindig megmentett az egyenes tiszta szó   megmentett a visszavonulás képessége a munkahelyem, most pedig saját magam mentem meg a politika seggdugaszaitól, a fasszopóktól azzal, hogy kivonulok a kicsinyes közük kukiszipka világából. .. Hányingerem van mindtől. Az én életem, világom, kicsiny belső kertem egyetlen mikromilliméternyi területének langy fingrezgése többet ér ennek a tróger világnak zsoldosaitól! 

 

Engedem had menjen…avagy a legfontosabb, amit megtanított ez az időszak.” bejegyzéshez ozzászólás

 1. neftis76 szerint:

  Vigyázz a kertedre. 🤗❤️🌺

  Kedvelik 3 ember

 2. ÉVA szerint:

  Imadtam minden betudet olvasni 😘❤️❤️❤️❤️❤️Jo kertesznek kell lennunk ❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 3. Köszönöm a gondolataidat,nagyon jók.Vigyázz a kertedre,én is azt teszem Tücsim… ❤ 🙂

  Kedvelik 2 ember

 4. Amon Ra szerint:

  Átemelte Amon Ra és hozzászólt:
  Ha belegondolok, mennyi mindent engedtem saját kertem érzékeny talajába ültetni, csak mert a régi, belém égetett programok parancsainak engedelmeskedtem…

  Kedvelik 1 személy

 5. Amon Ra szerint:

  Köszönöm Tücsim!
  Csodálatos összefüggésre világítottál rá úgy, és olyan nyelven, ami mindenki számára azonnal érthető! Semmi sallang, semmi felesleges szóvirág, csak a “tanítás”.
  Ha belegondolok, mennyi mindent engedtem saját kertem érzékeny talajába ültetni, csak mert a régi, belém égetett programok parancsainak engedelmeskedtem… Tombolni tudnék a felismerés dühével, de “csak” annyi értelme lenne, hogy a felesleges gőzt kiengeve rombolnék magam körül. Ezt az energiát máshol, máshogyan kell levezetnem.

  Kedvelik 1 személy

 6. soulleadertucsi szerint:

  Csak le kellett volna vennem róla az utóiratot!
  Töröljem🤫… elcsúfítja… 😂😂😂

  Kedvelik 1 személy

 7. katimamma szerint:

  Csak megköszönni tudom, minden egyes szavad. Hálával tartozom, mert rengeteget tanultam tőled. Köszönöm. Tudom s hiszem, hogy aprócska kertjeink majd meg hozzák gyümölcsüket! Van egy régi, de igaz mondás ( türelem, rózsát terem..) vigyázz magadra Mámi. ❤️

  Kedvelik 2 ember

 8. soulleadertucsi szerint:

  Igen… Minden elmúlik… ez is.. csak foltok maradnak.

  Kedvelik 1 személy

 9. Amon Ra szerint:

  Szerintem az is oda való. Így a jó.

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: