soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Maszkmizéria…  avagy érzések a maszk alá, mögé kényszerítés megélése közben, illetve egy aprócska érdekesség lesz a mai témám itt nem tudom hány nappal az iskolák bezárása után.

Elöljáróban annyit, hogy a blogomba fektettem némi pénzmagot, mondhatni alig pár forintot annak ellenére, hogy a megszüntetését tervezgettem. A befektetés célja valószínűleg az volt, a számomra megfelelő arculaton kívül, hogy ne szüntessem meg az egózásom miatt, így az arculata mellett megajándékoztam egy Facebook oldallal is. Volt már, volt vele probléma, az emberek maguktól nem kerestek rá, fel még nem dobja a FB csak ha fizetek. Nem fizetek ennyi. Most ez az út a járható, ha nehezen is. A régi profilom megszűnik, új aktívan nem lesz elérhető a nyilvánosság számára csak az oldalam. Ez kell ahhoz, hogy távol tudjam tartani magam a közélettől.

received_310380106636969Az érdekesség… a kép szerkesztő programom a választható új stickersei között szerepelnek olyan elemek, amik az invázió végét (a korlátozások lazítását) jelzik. Amikor maradjotthonoztak arra is volt megfelelő kis ábra csapat, most “vissza az iskolába”, “vége a játéknak”, “indulás” ábrákat rakta be újként 😏

Elég nehéz elhinni, hogy mindenki, aki hasonló véleményen van, mint én, erről az egész vírusos szarról, hogy hülye lenne… Az, hogy én az vagyok, az egy dolog, de a többiek is? Nem csak az én, hanem a szüleim korosztályának tagjai között is sokan vannak, akik inkább azt a nézőpontot támogatják, amik ezt az egész hadműveletet egy gazdaságpolitikai húzásnak tartják, mert mindent lehet mondani csak azt nem, hogy ebben az országban számít valamit az ember maga. Nulla. Értéktelen senkik vagyunk. Itt fetrengek naphosszat a fájdalomtól gyulladt izülettel, nincs segítség… este veszek be gyógyszert, mert ha vezetek nem szedhetem. Szerencse, hogy akkor nem fájhat, mert megtanultam “választani” a munka vagy a fájdalomra való koncentrálás között… Vakarózom a fertőtlenítőszer kiváltotta ekcéma miatt… Senkit nem érdekel… Nem panasz.. tény… Nem most van baj… felgyűlik, lesznek olyan májfunkciós értékek… ja az sem érdekel senkit…

Most meg kitalálja az agyhalott törzs, és hatalomfitogtató kutyái, hogy viselj maszkot. Az oxigén hiánya agykárosodást okoz…ájulást, pânikot, cselekvésképtelenséget. A nem jól kialakított maszk zavarja a térlátást… de sebaj..

Elmondom, nem az zavar, hogy szkafandert kell viselni, ha háború van. Hanem az zavar, hogy nem szakemberek áldozzák fel az életünket, pedig nincs háború. Az összes sejtem lázad és nem a szabályok ellen, hanem a módja ellen, ahogy közlik.  Az ember a zsigereiben érzi, hogy kibaszottul semmit nem ér az élete, mert sablonba húzva belekényszerítik abba a helyzetbe, hogy engedelmeskedjen olyan emberek parancsainak, akik számára nem többek mint kizsákmányolható, kiszipolyozható táplálék.

Isten óvjon ember az embertől!

Amúgy meg… most hétköznap 2 óra az “öregeknek” hétvégén meg “saját felelősségre”?  Ne mondja senki, hogy védik az időseket! Minden intézkedéssel azt érzik, hogy útban vannak! Mocskos banda vagytok Ti mind odafent! … azokat pusztítjátok, akik a világra hoztak benneteket és mosták a szart a seggetekről… Azokat véditek a nekik kifejlesztett vírusoktól úgy, hogy elzárjátok őket a fénytől, családtól, orvostól? Novemberben már tudtátok! Ti közületek miért nem vitt el senkit a kór?  Mocskos világ ez… Mindenki feláldozható… 😵😵😵😵

Nem a maszk a baj… hanem az, hogy aki ezt parancsolta nem értünk tette… és ezt mindenki érzi!

😵😵😵😵😵😵😵😵

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből (14)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. katimamma szerint:

  Minden egyes szavaddal egyet értek…..!!!! 😢❤️

  Kedvelik 2 ember

 2. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 3. Drága Tücsim!Minden szavad igaz,,egyetértek Veled.Ugyanez a véleményem, te leírtad és én köszönöm ❤

  Kedvelik 2 ember

 4. Névtelen szerint:

  Nekem is feltűnt, hogy pl Károly herceg megbetegedett,meg más pl nagykövet belehel, itt meg mindenki egészséges , mint a makk!Hm, hm.Hogy is lehet ez?

  Kedvelik 1 személy

 5. soulleadertucsi szerint:

  Hát ez az.. 🤔🤔🤔

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: