soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

48 nappal az iskolák bezárásának bejelentése után…

Gondolatok…

1 … aki pánikol, az ezután is pánikolni fog…
-> nem fog soha megnyugodni, esetleg, ha védőoltásban részesítik, feltéve, ha nem jut olyan információhoz, hogy az oltás csak üzlet és nem jó…vagy mi van, ha belesik abba a kis százalékban, akikre az oltás (ami többnyire élő gyengített vírus) halálos kimenetelű…
-> azon, most már úgy tűnik volt ismerőseim kedvéért adja ki Kína az ellenszert… Nyilván van. Először mindig az készül el.. vagy esetleg ez a kis szerzemény Frankenstein apu gyermeke, aki öntudatra ébredt? ( állítólag a vírus nem élőlény… Ez kicsit szíven ütött.. szerintem itt a Földön mindennek van lelke (vagy rezgése).. még egy kőnek is… a vírusnak is)

2… Nem nagyon tárgyaljuk, hogy végülis miért nem vallja be Kína, hogy ez az új nyugdíjreform, amit már több évtizede tervezget… És vajon még mit tervezgetnek a politikai nagyhatalmak… Akarjuk tudni? Nem…
-> Magyarország nem politikai nagyhatalom, csak ezt mindig elfelejti…
-> Továbbra is fennáll a kérdés, hogy vezető emberek miért nem betegszenek meg?  Károly herceg továbbra sem vezető ember, csak angol díszlet az angol színpadon.. Nyilán ( 😛 ) senki nem kívánja a Tisztelt Háznak a betegséget, de furcsa, hogy mindenkinek van ideje nyilatkozni a televízióban és egyéb népbutító felületen…
( erről jut eszembe, hogy a helyi “független média” kezdi elég nehezen kezelni az emberek igazságérzetét… miután beleolvastam egy újabb törlés előtt álló kommentsorozatba megvilágosodtam, és likvidáltam a hírportált a felületemről… Egyrészt nem akarok több emberben csalódni, igyekszem mindenkit elfogadni a maga pánikszintjén… és megtartani immár a 3 lépés távolságot minden szinten.)

3… A koronavírus miatt sok embert vesztettem…
Nem miattuk… miattam… Nem az elfogadásommal van baj, (illetve van azért azzal is) hanem azzal, hogy úgy gondolom, hogy ha ezen a szinten nem látjuk ugyanazt, akkor a többin sem. Ennyi. Nem a véleménykülönbséggel van probléma, hanem azzal, hogy ha más akkor ” helló, legyen szép estéd, megyek aludni” majd 3 órán keresztül pocskondiázza azokat, akik nem maszkban fuldokolnak az utcán…
Magányügy…

95393087_1135888250136928_2700384520409972736_n4… maszk…
Bolt, utazás…
Ha ez a törvény elfogadjuk.. ha vezetek nem utazom.. Amíg én vezetek én döntöm el, hogy mikor ájulok el a visszaszívott meleg levegőtől… De ha ezen múlik, hogy visszatérjünk az első ajtós felszállításra, akkor eskü felveszem… Addig nem. És ameddig nem elől szállítunk fel és nem adunk jegyet, leszarom, hogy ki mit visel a fején.. MERT semmi közöm az utastérhez.. azon kívül, hogy ekcémásra fertőtlenítem magam a felületek fertőtlenítése közben minden nap 2x mikor dolgozom..
A boltban felkötöm a kendőm.. igaz, hogy fele cuccot nem veszem meg amiért indultam, mert menekülök kifelé, mégis többet fizetek mint amit dupla ennyinél szoktam..
Ezzel foglalkozzatok inkább, hogy miért csesztek át minket a boltokban az áremeléssel, mint azzal, hogy a Juliska 65 elmúlt és 7kor ment be a boltba…

5…időkorlát…
Egyetértek az időkorláttat…DE! Legyen időkorlát 2 db óra …amikor CSAK A 65 felettiek mehessenek, de a 65 feletti mehessen bármikor is.. egyszerűen azoknak kell biztosítani a 2 órát akik félnek és nem szeretnének vegyülni a munkásokkal meg a home officeosokkal… had menjenek magukban.. DE had menjenek máskor is.. így is úgy is saját felelősségre él… Mert azért nem “javítják garanciában” mert ” nem rendeltetésszerűen használta a Földi létet”….

6… tesztelés…
Nehezményezik a városiak, hogy csak 140 embert tesztelnek…
Tisztelt Vezetőség, akkor teszteljenek mindenkit ,aki erre vágyik, és utána mi lesz? 🙂  Mi a következő forgatókönyv? Mert tudjuk, hogy a gyógyszerek amikkel kísérleteznek fele megöli a pácienseket… Bezárjuk a pozitívakat és mindenkit aki hozzájuk kapcsolódik? Vagy terv szerint fertőzzük le a többit meghatározott ritmusban? Mi a cél?
Mert előbb vagy utóbb így vagy úgy mindenki megfertőződik, miért nem hagyjuk már békén a természetet, hogy végezze a dolgát?
Vagy tudtok valamit vagy nagyon nem…
Én például nem szeretném, hogy ezek közül az emberek közül, akik a tesztelést végzik egy is megközelítsen… 3 méter!  Nem bízom bennük. Nem hiszek a tesztjeiknek… Mi van ha ebben is hazudnak? Statisztika… Mennyi a terv elvtárs? Kiket kell kiiktatni a rendszerből? Honnan lehetünk biztosak benne, hogy a teszt eredménye igaz?  Hogy lehet hinni itt bárkinek is?
Főleg így, hogy orvos nélkül hagytak minket?

Állandóan azt látom magam előtt, hogy a nácik kísérleteztek az emberekkel… Azt mondják, hogy áldozzuk fel magunkat másokért? Szóval az aki egészséggel bír áldozza fel magát az idős betegekért? Kegyetlenül hangzik a kérdésem, de nem hangzik kegyetlenül, hogy az idős betegek védelme nevében teszi tönkre magát az egész világ, miközben pont őket irtják a rendelkezéseik többségével?

7Kezdem amúgy elengedni ezt a témát..
Felmerült, hogy vajon miről fogunk témázni itt, ha levonul az “ár”..persze nem hagyják levonulni, mert ha hagynák, akkor nem kapna több figyelmet. De kap, mert mögötte teljesen más folyamatok zajlanak.
A politika és a választás 2022-es témakörét már most lezárom. Addigra vagy nem élek vagy remete leszek valahol Tücsökfalva árnyas lombjai alatt….

8… Nem néztem, hogy hol áll a Hold, de biztos nem jól 😀 😀 😀

index

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

…nézőpont,megélés az utókornak az “invázió” idejéből …(17)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Judit blogja szerint:

  Tesztelni én sem engedném magam,ezt még akkor eldöntöttem mikor kihirdették a “vírust”!A boltban napi szinten kiakadok a titkos áremelés miatt,mert lassan el kell dönteni hogy eszünk vagy csekket fizetünk a kettőnk alig 130 ezréből. 😦 🙂 ❤

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  Ez borzasztó…
  Pofátlan módon megemelkedtek az árak…
  A tesztelésről annyit, hogy, hogy DNS mintavétel 🙂 😉 😀 😀 😀 …azt is így veszik… Persze nyilván ez nem az… nem hát….

  Kedvelik 1 személy

 3. ÉVA szerint:

  As egesz egy nagy sz@r mossak az emberek agyat es minden megy terv szerint ahogyan a big brother megszerveszte! Nem a virus 🦠 a gond , sajnos ! Csak sokan nem ertik ! Puszim ❤️

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: