soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Nem tudom illő módon felvezetni, hogy milyen oldal az az oldal, ahonnan fizikai és szellemi segítség egyszerre érkezik, ha elakadok. Nagyon sok éve , amikor a gyerekágyból maradt depresszióm magam vettem kézbe ( nem akarom leírni, hogy hagyott magamra a “nagyonmegtapsolt” egészségügy akkor IS ) rengeteget olvastam. Pont olyan munkám is volt, amibe belefért egy-két óra intenzív olvasás… 30-40 könyvön rágtam át magam bő másfél év alatt, nem mondom, hogy azért tettem volna, hogy mások útját járjam, inkább a szókincsem bővült, sokféle nézőponton át ismertem meg a spirituális világot, amibe akkor nagyon szerettem volna tartozni, most viszont nagyon nem. ( nem akarom leírni, hogy az általam nagyra becsült magasan rezgőnek tartott és sokféle tudással rendelkező embernek látszók miképpen csináltak belőlem hülyét, hiszen kellemetlen lenne számomra beismerni azt a tévedésem, hogy hittem mások szavának annak ellenére, hogy tisztában vagyok a határaimmal, a képességeimmel…mindegy már, sikerült elhagynom a meg nem érdemelt tudást érdekből osztók hajóját )
A könyvevés közben jutottam el OSHO tanításai közé, és által- illetve az OSHO ZEN TAROT kártyaáltal- a LÓTUSZVIRÁG PAGODÁBA, amit én csak az oldal gazdijának neve után DUDUSNAK hívok… ( Bocsi.. de nekem így maradt a lelkemben  ❤ ) Nekem kezemben volt a kártyacsomag, megvásároltuk annak idején, de itt az interneten is választható volt számos másik csodálatos kártyacsomaggal együtt az utat keresőknek.

Leszögezem, hogy nem vagyok “jóskártya” hívő…Az emberek karaterét ismerve lehetnék akár “áljós” is, de nem vagyok, és hiszem, hogy vannak akik látják a “jövőt” , én inkább az okot és az okozatot. Azt tudom, hogy az igazi “jósok” nem jósolnak… Az utat csak a Belső Hang mutathatja meg, viszont olykor jól esik egy kis támogatás, játékos útmutatás és erre tökéletesen jók ezek a misztikus lapok. Igazi “szakemberek” kezében képesek a varázslatra, útmutatást vágyó Léleknek lámpások. A hitetleneknek teljesen mindegy mit mondok, mert elzárkóznak az efféle csodától, de inkább az egójuk fél, hogy rávilágítanak a hibákra, a korlátokra, a magunk köré épített falakra, melyek korlátozzák a tovább haladást a cél felé.

A Pagoda Facebook oldalán meg szokott jelenni egy-egy pakli, és én (mi) lelkesen húzom is egyet mindig. Érdekes (vagy nem is érdekes?) hogy ha egózom olyan paklit dob elém a gép, ami nem simogatós, hanem ütős lapokat oszt… OSHO Zen tarotja is üt… Egóra megy.. Nem kínálnak halál utáni csodát a lapok. A MOSTBAN dolgoztat, sok más lappal együtt…Nekem OSHO lapjai lámpások voltak és büszkén mondhatom, hogy a nehezén már akkor átsegítettek. Munka rajtam, bennem azonban még bőven akad.

Most, ebben a “vírusos” időszakban- amit nem igazán tudok felfogni, hogy a francba dőlhettünk ebbe a kardba bele, nem nagyon értem…mindegy is , sikerült elengedni pár dolgot a fizikai világban. Elsősorban az emberekhez való ragaszkodásomnak lett vége, mert eltűntek a fizikai világomból az emberek. Csak a kollégáimmal vagyok kapcsolatban, velük is szembe integetve. A maszkos, bezárkózós, magunka fordítós időszak nem tesz jót a depresszióra hajlamos, vagy épp gyógyuló félben lévő emberre, nagyon visszaveti ezt a harcot, mondhatni majdnem elölről kellene kezdeni visszaépíteni az élethez való pozitív hozzáállást.
Mindenki gyanús, éppen azon keseregtem, hogy lehet megint “rosszul szóltam”, megint valakinek nem tetszhetnek a szavaim, pedig senkit nem “húztam le”, sőt az én olvasatomban inkább pozitív a megfigyelői oldal megítélése is… Vagyis annak kellene, hogy lássa…és itt értünk el ahhoz a ponthoz, amiért leültem most írni.

Tegnap húztam egy lapot egy számomra még ismeretlen pakliból. Nagyon találó a pakli neve, mert olyan “ÉN”…azt hiszem ez a pakli lesz, ami tovább fog vinni az úton.

A rejtett birodalmak bölcsessége

Nos húztam tegnap egy lapot…
31
Nagyon gáz… 😀
Tényleg ilyen vagyok… Önpusztító… Tök égő…
A lap jelentését idemásolom

Szövetséges
A Bebörtönzött árva az Ellentmondásos Szándékok Törvényére hívja fel a figyelmedet.
Önpusztító gondolataid és titkos meggyőződéseid valójában a boldogságod útjában állnak.
Te valószínűleg azt hiszed, hogy mindent megteszel saját érdekedben, ám valószínűleg túlságosan sokat gondolsz ilyeneket:
 • Erre nem vagyok képes
 • Értéktelen vagyok.
 • Úgysem sükerül, akkor minek megpróbálni?
 • Nem érdemlem meg a jót
 • Engem nem lehet szeretni.
Valójában börtönbe zártad saját magad. Ez azért jó hír, mert akkor a szabadulás kulcsa is a te kezedben van. Ez a lap arra szólít, hogy vizsgáld meg a haladásodat gátló negatív gondolatokat. Meg tudod változtatni őket, ha akarod. Ugye nem akarsz örökké börtönben kuksolni?
Kihívó
Az aggódás, bizalmatlanság, cinizmus és félelem börtönében raboskodsz?
Állandóan azt hajtogatod magadnak, hogy ez sem, meg az sem lesz elég? Vagy esetleg mindenütt szegénységet és nélkülözést látsz, amerre nézel?
Ezek a negatív kilátások, káros gondolatok fogva tartanak téged. Úgy érzed, hogy nem lehetsz sikeres? A Bebörtönzött árva azt próbálja tudatosíttatni veled, hogy a mostani sikertelenségérzésed saját negatív, romboló gondolataid eredménye.
Ha nem tetszik, amit látsz, változtass a szemléleteden. Ha boldogtalan vagy, változtasd meg a gondolataidat: csak így változtathatsz az életeden. A nehézségek a tanulási folyamat részei. De ne feledd, hogy már nem sokáig kell börtönben maradnod. Tanulj a hibáidból, és ezek a leckék később még nagy hasznodra lesznek.

Először úgy gondoltam, hogy megmagyarázom a magyarázatot, de sajnos nincs mit.
Aztán arra gondoltam, hogy felsorolom, hogy kinek köszönhetem azt, hogy ilyen nyomorék lett a lelkem.
De csak egy nevet tudok ideírni:
AZ ENYÉMET!
Mert tény, hogy az elmúlt 24 évben nagyon sok mindenen keresztül mentem, de ha visszatekintek az elejére és ránézek a jelenre, akkor azt kell mondjam, hogy rengeteget változtam, előnyömre is, de hátrányomra is.
Amikor tegnap megláttam az inváziós poszt után a blog statisztikáját felmerült bennem, hogy valaki(k) megint fogást keresnek rajtam.
Nyilván oka van annak, ha figyelnek, bár egy bizonyos pillanat óta igyekszem úgy fogalmazni, hogy ne sértsek meg senkit, azért véleményem lehet, és itt tenném fel a kérdést, és kapcsolódnék a kártya által bemutatott énhez, hogy nem lehetne engem inkább támogatni, mint a hibát keresni bennem?
Csak egy okból.
Én hűséges,  sem a közvetlen környezetében, sem a tágabb ismeretségi körben, sem a munkahelyen szándékosan rosszat nem akaró, nem cselekvő, becsületes, tisztességes ember vagyok, akinek nem célja másokat lejáratni, bántani, vagy kritizálni.
DE ettől függetlenül magas igazságérzettel és realizmussal vagyok programozva.
A realizmusom elsősorban a tisztán látásomból és az empátiámból fakad.
Átérzem és tudom mindenki nézőpontját.
Ettől függetlenül a tények, tények maradnak.

Ha kilépek az önsanyargatásból, akkor nem menekülhetek tovább, hanem fel kell vállaljam, hogy én ilyen vagyok.
Arra kérlek, hogy vállalj fel Te is, ha tudod, hogy igazam van. És tudod, hogy igazam van.
Továbbra sem célom lázadni.
De nem támogatom azt, amivel nem értek egyet, ami nem tiszta.
Elég sok területtől távol tartom magam éppen ezért.
Nekem nem ez a feladatom a Földön.
Amúgy tisztában vagyok az értékeimmel.
Vannak.
Köszönöm, hogy itt vagy/voltál ma is velem.
Boldog napot Nekünk!

/ Az utóbbi időben többször éreztem úgy és most megfogalmazásra is érett, hogy minden esemény (mint a vírusos cucc is) egy a múltban kimondott gondolat eredménye. Olyan, mintha valóban magunk teremtenénk a holnapot. Nagyon sok olyan dolgot mondunk ki, amibe nem is gondolunk bele a pillanatában, hogy mekkora pofon lenne, ha bekövetkezne. Nyilván ( 😛 ) MI nem terveztünk vírusokat, de igen vágytunk egy változásra, ami kizökkent bennünket a megszokásainkból. Egy helyzetre, ami relatív tőlünk független, amire rá lehet terhelni a felelősséget és mögé bújva lehet változni szépen legálisan… elég sok “réteg” teremtette ezt a jelent… Megbecsülésre vágyott szakmák, pénzt tovább halmozó egyéb szintek… Mindenkinek benne van a gondolata. És bizony ilyen, amikor nem tudatosan engedünk magunkhoz olyan gondolatokat, amelyek nem is biztos, hogy a mieink…
Ha ebből indulok ki, nagy bajban vagyok… De remélem, hogy odaát ahol nem működik az idő a felsőbb én és az Őrzők nagyon is jól látják, hogy csak eljött nekem is ez a kicsit megvilágosító pillanat. /

Lehet, hogy tényleg agyban dől el?” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 2. Judit blogja szerint:

  Tudom hogy igazad van ❤

  Kedvelik 1 személy

 3. soulleadertucsi szerint:

  🤗😂

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: