soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

99062610_2984237604956374_3496826810350436352_n
“-Vissza szoktad olvasni az egy témához íródott posztokat, nehogy üsse egymást két megélés?”

“-Nem.”

“-Mi van, ha ellentétbe kerülsz saját magaddal?
Nem gondolod, hogy ez ront a hitelességeden?”

“- Egyrészt… nem érdekel senki véleménye rólam, mert
1. Aki kereső, ébredező az tudja, hogy végtelen nézőpontból lehet nézni egy eseményt és sok külső illetve belső körülmény van hatással a pillanat megélésére. Tehát akár változhat is a véleményem…DE :
2. Nem nagyon fordul elő, hogy egy esemény vagy jelen esetbe szerintem fikciója ( vélemény, nem állítás..) megélése gyökeres változáson menne bennem keresztül… Esetleg megpróbálom ehetővé tenni magamban a sz@rt, de ettől még nem lesz finom.

Tehát…
A mai témá(i)nk az inváziós témakörben az utolsó poszttól eltelt idő alatti érzések, megélések…
Ha nagyon erőltetem vissza tudok tekinteni az “invázió” terv szerinti megindulása pillanatára és az ez idő alatt eltelt időre, akkor látom, hogy sokan (köztük én is) hatalmas változáson mentünk át.
Bizonyára mások is észrevették magukon, hogy sokkal szókimondóbb, sokkal -nem jó szó, de rezgésileg– agresszívebb, de inkább határozottabb, céltudatosabb emberekké váltak.
Észrevettem, hogy sokkal jobban tudunk örülni apró dolgoknak és ennek nem hiszem, hogy köze lenne a “karantén” állapothoz, mert mi nem voltunk benne, inkább csak “karámosítás” folyt és villanypásztorokat húzogattak az energiaterünk köré, hogy megfékezzék bennünk az indulatokat az irreális világkép teremtési próbálkozásuk közben.
Tehát…– ne “kanyargálj” már el a témától, mert na…– szóval.
Magam megfigyelve- nem önzőség, csak nem figyellek meg Téged, és nem beszélhetek helyetted, így csak magam megfigyelve– azt vettem észre, hogy nekem, az én fejlődési utamnak piszkos jót tett ez az egész
Ha egoistább lennék annál, mint ami vagyok (és már írtam az előző posztok valamelyikében is) néha úgy érzem, hogy baromi jól teremtettük mi ezt a kis “inváziót”, mi akik változást akartunk, önző módon elsősorban a saját tyúkszaros életünkben.
Egy bizonyos önismereti szint felett az ember nem pénzért könyörög (azért is, csak nem az első hullócsillagnál, hanem kb a harmadiknál, mert nem illik rögtön elsőre gazdagnak lenni anyagilag, először lelki gazdagságot kérünk, aztán a fizikai biztonságot.. 😛 ezért van, hogy egész éjjel az eget kémleljük, majd egy idő után megunjuk és megfogadjuk, legközelebb elsőre a zseton, megvilágosodni majd ráérünk a padláson, ahol a vasvellával forgatjuk a pénz.) hanem a számára terhes kódok felülírásáért.
Nem akar félni, lelki-fájni.
Érteni , látni, segíteni akar… nem ártana ehhez a fizikai háttérben pár lelki-béke stabilizáló forint is, de nem ez a cél.
Itt már nem.
Tehát változást akartunk és megkaptuk.
Én nem néztem Operatív törzset…
Ezt a sorozatot is kihagytam, ahogy a többit; amit “tudok” a HOMOKOZÓBÓL (Facebook) , akik ott játszogatnak néha feldobnak egy-két infót, illetve ha még kidobnak a boltból, amikor bambán ballagnék befelé 9-12 között, akkor rájövök, hogy ez még mindig ugyanaz az álom, és fel kellene végre ébredni.

Tehát…szókimondás,határozottság, a nekünk szánt út látszólagos elfogadása mellett határozott útkeresés folytatása.
Tiszta szavak…
Türelem, az idő kitágulásának érzésvillanása, az időtlenség megélésének apró pillanatai.
Félelemnélküliség felé hajlás (itt még gyakorlati oktatás folyik)
Irodalmi képességeink fejlődtek, új nyelvből, a virágnyelvből fogunk nyelvvizsgázni a következő időszakban, vagy másfél méterre fekszünk majd a cellákban a vaságyakon..(nem fekszem felülre, mert ha rád esem össze foglak nyomni)

Az “invázió” körülbelül ott kezdődött, amikor Kína elkezdett “pánikolni”.
Bár irreális elképzelés, fikció részemről (nem tényközlés), néha úgy érzem, hogy körülbelül olyan ez mint a Holdra szállás…Hiába nem nézek filmeket, mégis láttam mind. Ezzel szoktam Apát kiüldözni a világból, mikor megszólalok,(meg kell, mert ez valami belső kényszer), hogy minek nézed, ezt már láttuk… Azt ugyan nem tudom mikor, mert én nem nézek tévét..vagy mégis? Valahol? Másik dimenzióban filmeket nézek?
Szóval az összes ilyen témában készült filmet egyszerre nézve látom, hogy milyen szépen meg lehet vezetni az embereket a médiával…
A tévében folyamatosan inváziós filmekkel alapoznak, majd kapunk egy-két illuzionistát figyelmeztetésül, hogy akik esetleg fogékonyak tudják, hogy valami zajlik a háttérben, majd egy-két még be nem tiltott dokumentum film arról, hogy amióta embereket figyelnek meg ebben a Föld címkével ellátott Univerzális terráriumban, azóta nincs más csak butítás, butítás és szex …
A szexualitás az alsó csakrákhoz kapcsolódó energia, a legostobább és legfogyatékosabb embernek is működik a szexualitása, a hormonrendszer jóvoltából.
Csakhogy a tudatosság ezt átírja és a mai modern világban valahogy nem működik az emberek közötti kapcsolódás testi szinten, egyre több az egyedülálló ember, és nem nagyon akar szaporodni míg az alsóbb szférák túlszaporodnak.
Ez ugyan nem tudom miért probléma, hiszen a Világ Urai számára nem opció az emberi faj tudásának kiszélesedése a bolygón túlra, inkább egyfajta ostobasági szinten tartás, és ezért fizetnek is.
Drog, szex, alkohol kábszer… csakhogy ez nem minden szinten működik, itt jönnek a “vírusok”… azok működnek.
Az ember és minden élőlény alapprogramja az ÉLET program.
Mindenki törekszik arra, hogy ne most “haljon meg” és ezen az egy ponton meg lehet fogni.

Egy betegség terjesztése olyan szinten irányíthatóvá teszi az alattvalókat, hogy jóformán bármit meg lehet csinálni velük.
Ha ezt a bármit akarod látni, akarod érzékelni és itt leledzel magyar honban, akkor menj be most( 9.12-van) a(z élelmiszer)boltba, ha nem múltál el 65…
Nem tudsz? Miért nem? Kidobott a boltos vagy az őrség? 😉
Nézz oda a posta, SZTK vagy bármilyen szolgáltatási terület felé ahol sorokban állnak az utcán várakozók, szállj fel hozzám a buszra…mit látsz?
Embereket maszkok mögé bújva …van aki dühöng, van aki leszarja, van aki az állán, a homlokán,  a zsebében kicsi neki varrott mikróban sterilizált vászon szatyorkában hordja, de hordja, mert….
Nevetségessé tettek bennünket, a hitünk, a megélésünk ellenére beálltunk bohónak a cirkuszban, mert az ÉLET a legfontosabb és az ÉLETünket kezdte elkezdeni felügyelni, szabályozni a Rendszer.

Még mindig nincs ismerősöm , akinek volna ismerőse , aki beteg.
Olyan ismerősöm van,akinek van ismerőse, akit behívtak tesztre, de nem ment be.
Olyan ismerősöm is van, akinek van ismerőse, aki karanténban van, de nem azért mert beteg, hanem mert kamionos és hazajött és ezt így a nép kivívta, de olyanról a mi országunkban (nem tény, hanem megélés) nem hallottam, hogy “járvány” lenne…
Mert nincs. ( ami nem tény, csak vélemény)
És nincs visszafertőződés sem (ami nem tény, csak logika), mert ami nem ment oda, az onnan nem tud visszajönni.
És nincs második hullám sem (és nem is lesz,ami nem rémhír), mert akkor lehet második valami, ha van első…
És ha mégis lesz, akkor azért lesz (ami nem tény, hanem fikció), mert létrehoznak valami mérget, amit értékesíteni kell, hogy a pénzeket így “át tudják csoportosítani” az alsóbb értelmi szinten leledzők örüljenek, hogy kapnak valamit intracután  és mindenki szépen csendben marad.
Csakhogy mi nem szeretnénk sem intracutan, sem subcutan, sem intramuszkuláris szinten semmit…sem orálisan, sem análisan, sem vaginálisan…
Mi csak az életünket akarjuk visszakapni.
Korlátok, maszkok, chipek, megfigyelésre programozott robotok nélkül…

***

Az Inváziós állapot függetlenül annak valóságtalanságától egy igen termékeny időszakot eredményezett a bloggerek és a mémgyártók körében.
Bár szomorú mentális állapotok uralkodását figyelhetjük meg bizonyos szférákban (pénzért lehet hülye az ember, vagy a pénztől..) azért meg kell hagyni, hogy nagyon sokan, sőt azt kell mondani többen látják tisztán a helyzetet, mint ahányan nem.
Erről árulkodnak a posztok és a számtalan mém, ami az aktuális helyzet fonákját tükrözi.
Hatalmas energia van ebben, beleborzongok, ha belenézek ennek a mélységébe.
Szinte egy időben egy bejelentéssel már megjelennek a szarkasztikus megjegyzések és karikatúrák.
Mindenki nagymamija, a jó Cilinéne, akit bevallom soha nem néztem meg a szennyet sugárzó faliképben, akkor kezdett emberré válni előttem, amikor kimondta azt évszázad örökségeként fennmaradó :
NYUNYÓKA szót, amivel a kicsik alvós kendőjét illette…
Miközben a nyunyóka átalakult bennünk valóságméretű kukivá, én azért minden ilyen röhögési hullámban megölelem azt a nénit, aki képes volt ezt a szemetet bevállalni, hogy közli amit közölnie kell a néppel.
Mert legyünk realisták.. mindegy mennyiért teszi.
Azt hiszem embert próbáló feladat.
Remélem, ha ennek vége lesz (ami nem lehet, mert el sem kezdődött), akkor neki ott lesz a családja, aki szereti. Az utókorban meg csak a szó, hogy nyunyóka marad örökségül ebből az egész vírusos inváziós terv szerinti gazdasági (illetve egy részének) összeomlatásból, a nagy valódi összeomlás előtt (vagy helyett).
5b0cdce27768f2d4418d6253d16d699c

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

nézőpont,megélés az utókornak az “invázió” idejéből …(20)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Judit blogja szerint:

  Bevallom én már sokat éltem,de ezt a szót hogy nyunyóka soha nem hallottam 🙂 Remélem hogy ennyi marad ebből a ránk mért sz@rból.

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  😂😂😂 ez a Nyunyóka annyira megmarad, lehet anyakönyvezni is lehet majd.

  Kedvelik 3 ember

 3. ÉVA szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

 4. katimamma szerint:

  ❤️❤️❤️

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: