Tücsimami

ego kontra lélek blog

Eme posztban leírásra került szavak egymásutánisága nem hír, nem rémhír, nem kamuhír, egyszerű ember egyszerű -már nem is olyan egyszerű- megélése ebben az inváziós időszakban. Fikció… Mielőtt valaki esetleg más beszél bele… elég szomorú, hogy lassan szarás előtt is jelezni kell, hogy nem épp a rendszert szidjuk, csak próbálunk megszabadulni attól a sok génmódosított szarból készült élelmiszernek sem, nemhogy tápláléknak nem nevezhető mosléktól, amit megzabálunk nap mint nap….

Azt hittem nem lesz 21-es bejegyzés.
Aztán- mivel nem hagytam MÉG el a Homokozót– szembe jött velem egy cikk is, meg tegnap a bolt is, aztán a buszozás és úgy gondolom újra és újra és újra le fogom írni a megéléseimet addig, míg nem helyeződik át a figyelmünk valami sokkal rosszabb dologra, mert ugye a szarból csak a mégszarabb emelhet ki hatékonyan, ahogy a lelki fájdalmat olykor megpróbálják fizikaival oldalni (összevagdossák magukat például az emberek).

alternative-coronavirus-masks-max-siedentopf_dezeen_2364_col_3

Google

MASZK…
Hogy tenné a nyunyókáját a vacogó cápa szájába az a nyomorékagyú agyhalott, aki a szemmel látható tények ellenére, a józan paraszti ész és mindenféle tudományos alátámasztás ellenére ezt a nyomorékká tevő arceltakaró rendszert nem tudja felfüggeszteni végre…
Leéltem 45 évet… minden rohadt évben tombolt az influenza, minden évben haltak meg krónikus betegek tüdőgyulladásban a kórházban, idősotthonban, otthon, a közterületi padon fekve, mert nem mozgatta őket a kutya sem, hagyták megpusztulni, és

alternative-coronavirus-masks-max-siedentopf_dezeen_2364_col_10-852x1132

Google

nem verték nagy dobra. Nem volt lényeges, hogy mi van a “halál oka” rubrikában odabiggyesztve…  Naponta halnak meg rákos, egyéb betegségben szenvedő betegek, és soha nem húzott a kedvükért senki maszkot míg küzdöttek a betegséggel, ők hordtak ha utcára mentek, mert elvileg megvédte őket- ami ugye ezek szerint nem is igaz- a vírusoktól.

A buszon megfigyeltem, hogy csak akkor veszik fel az utasok a nekik -is- kötelező maszkot, ha van a sofőrön és utálják a sofőrt, akin van maszk.  Mint járművezető elég kellemetlen dolog esős időben, magas páratartalomnál, akárhogy az orra feszített felső drótos szélű maszkban a kilégzéskor telibe párásodó, belégzéskor letisztuló szemüvegben ülve vezetni. A vonal végén nem lehet levenni, mert már szállnak fel…így van, hogy 4 órát egyhuzamban a saját fos, meleg párás levegőm szívom vissza, és nap végére vizes a cucc az orrom előtt, ami jó táptalaj a gombáknak. Egész nap dunsztban a szánk… lassan erősebb a bajszom mint a Jóskáé, legalább megáll a mondás, hogy összeakasztjuk a bajszunk, ha vita alakulna ki valami pitiáner szar dolog felett, ami természetesen nem jellemző  ( neeeem hát…főleg mellettem)
Sem köszönni, sem utast tájékoztatni nem lehet normálisan … Borzalom… Egy idő után befordulok… elkeseredem és elkezdek belesüllyedni a kilátástalanság állapotába.
Nyilván ameddig az utasnak kötelező, addig nekem is.. itt ezen a ponton nem tudok mit tenni. Mindenki szenved…

alternative-coronavirus-masks-max-siedentopf_dezeen_2364_col_7

Google

A boltban…
A boltban kezdjük ott, hogy lépni kell, nem ülök mint a buszban.. Lefelé nem látok, tehát bizonytalan vagyok , a bizonytalan vagyok akkor dühös. Irritál minden és mindenki és egyfolytában morgok és szidom a rendszert. A boltosok közül egyre kevesebben veszik fel és ez jó érzés, mert reménykedem abban, hogy majd egyszer csak mi is egyre kevesebbet vesszük fel.  Utálok boltba menni.
Nem tudok jóízűen vásárolni, kapkodok, futok kifelé.. Gyűlölöm az egészet és egyre inkább azon vagyok, hogy minél kevesebb időt kelljen bent tölteni. Igyekszem a boltban dolgozók és a maszkos kötelezettség között nem párhuzamot vonni, ahogy teszik ezt velünk néha az utasok, mert ha rajtam múlna, akkor ez az inváziós sztori el sem érte volna az ország tudatát, de márciusban beállt a sorba a felsőbb szint és ezzel megnyomorították azok lelkét , akik nem képesek nagy ívbe beleszarni minden változásba.
Vendéglátás, kirándulás…
Voltunk a Mekiben… már jól esett egy kis szemét a szeméthez szokott belsőmnek, de ahogy láttam az egyen maszkos kiszolgáló személyzetet- tudom, hogy ez a parancs- elment a kedvem az egésztől. Asztalokon tábla, hogy ne ülj le senki mellé, mert ez a parancs… az is csoda, hogy már be lehet menni. Rideg, hideg, lelombozó az egész.
Nem hiszem, hogy bárkit érdekel az Univerzumban, de ameddig ez a maszkos szar tart én sehova nem megyek. Olyan nyomorék érzés ezt látni, hogy összeszorul a gyomrom. Azért, hogy kihányjam, amit jó pénzért beletömök miért fizessek?
Akármennyire is próbálom a fejem kint tartani ebből a mocsárból, egyre jobban húz

10d5b4d41ddb04e1af4fa3d60d5c98e1

Pinterest

lefelé a mélységében forró sötétség, butaság, ostobaság, tehetetlenség, a tudás, a szakértelem, az emberség, a realizmus hiánya.
Először bántam, aztán mégsem, hogy beleolvastam egy-két “tegye fel a kérdését” posztba és megdöbbenve látom, hogy az emberek elhiszik, hogy járvány van. Ezek szerint történelemből bukott a társaság, nem tudják, hogy milyen az “igazi” járvány.  Nyilván statisztikai adatok határozzák meg a járvány fogalmát, de ez nem az… A sima, parasztnátha időszakában van járvány, meg a hányós-fosós is járvány, amikor kivétel nélkül mindenki hány meg fosik három napig. Dehogy közeltávolban egy beteg sincs, mi meg elbúcsúztattuk a vendéglátást, és újra megöltük a halott egészségügyet, ez valami vicc lehet, vagy tényleg álmodunk, vagy tényleg új világot épít magának valaki, s bár a régiben sem voltunk többek mint darabszám, az újban meg már azok sem, csak felesleges oxigénelszívók egy bukott rendszerben.

Idősáv
A poszt megjelenése idejében még élő volt az idősek és a nem idősek idősávja.
Ennek sincs semmi értelme. Ennyi.
Ha más nem, hát a korcsoportok közötti feszültség növelésére nagyon jó van/volt.

Összességében a most megélése….
4dfde682bcad8a871a7e56a4caaa1fb1Nem csak én érzem magam agresszívebbnek. Mivel a közúton közlekedem, egyre több olyan szituációban van részem, ahol elkezd előttem leperegni az életem.  Száguldoznak az emberek. Lehetséges, hogy a korlátaikat így próbálják áttörni, de elég szomorú, hogy ezzel mások korlátait is áttörhetik.
A kezdeti türelmesség átváltott ingerültségbe.
Az embereknek elkezdett elfogyni a türelmük. Minden bejelentésből viccet gyártanak, de már nem nevetünk rajtuk.  Ha nem gyorsítja be a tisztelt ház a korlátbontást, akkor át fog billenni az alattvalók hada egy holtponton és csúnya világ veszi kezdetét.

Valaki vállalja már be, hogy egy a vírusos cucc csak részben jött be. Ne próbálkozzanak már tovább a megnyomorítással, s közben meg a háttérben érdekes dolgok kezdik magukat láthatóvá tenni. Adjátok vissza az életünk! Most!

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

nézőpont,megélés az utókornak az “invázió” idejéből …(21)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  Nincs jarvany nem is volt csak mostak az emberek agyat ! A maszkot utalom , rohanok az üzletben ! Amugy rengeteg beteg ember van , rakos stb . Ok nekik kell ovakodni barmilyen virustol ! A maszk is Big Brother aljas manipulacioja !Afrikaban ehen halnak ezrerrel a gyerekek , a papok meg orzik a vagyonukat ! Hanyigerem van es tehetetlenseg erzetem !

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  Normális érzések ezek…Tudod mi a jó?
  Hogy mind együtt maradtunk!
  Ez azért jelent valamit!
  💖😏😏😏

  Kedvelik 1 személy

 3. ÉVA szerint:

  Együtt is maradunk az tuti ! ❤️😘

  Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

ego kontra lélek blog

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: