Tücsimami

ego kontra lélek blog

545f9c18ac02aaecdeb5ec20748cdc05_copy_288x560Történt az ,hogy az Univerzum Csillagpont teremlő üzeme a Nyunyóka bolygón új tulajdonossal folytatta addigi tevékenységét és elkezdték a Csillagport termelő nyunyókák  rezgéstallérjainak rezgésszámát egy bizonyos frekvencián optimalizálni. Nyunyóka bolygó nyunyókái pont olyanok voltak mint az emberek…nem azzal foglalkoztak, hogy nekik mennyi az annyi, hanem azzal,hogy másnak miért több….

Volt a kis nyunyókák között egy kis nyunyi, aki nem foglalkozott azzal, hogy kinek mennyi a rezgéstallérja, azzal sem igazán,hogy neki mennyi. Annyira nem ,hogy nem emlékezett pontosan és véletlenül többet mondott pár Hz-el Ezen a többi nyunyóka kiakadt.

A történet lényege azonban nem a kiakadásuk, hanem  ami kis nyunyink elhitte,hogy neki többed magával valamiért több van és elkezdett magában örülni annak,hogy megbecsült munkása a Csillagport termelő üzemnek.

Ez az öröm, ez a tudat – holott nem volt valóság alapja – megemelte az önmagába vetett hitét, elkezdte elhinni,hogy fontos a létezése. Ez a hit energia nem csak a csillagpor szitálása közben töltötte meg önbizalommal és energiával, hanem észrevette, hogy mind kis nyunyi teste, mind a lelke benne, elkezdett átalakulni. Energiával töltötte, boldog lett és boldoggá tette a boldogsága vonzotta apró dolgokkal a környezetet.

Egy napon a boldog kis nyunyink úgy gondolta,hogy előkotorja a csillagporos üzenőfüzetkéjét,amiben rögzítve van a tallérok száma. Érezte, tudta ,hogy nem azt fogja ott találni, amit véletlenül mondott… Megnézte végül és valóban nem… Alig pár tallérral volt több, mint amennyit az Univerzum Csillagport Gyártó üzemének új tulajdonosa felajánlott.

-Akkor most mi lesz? Vissza kell adjam az örömöm mely annak a fikciónak a talajára épült, hogy fontos vagyok az üzemnek? -tünődött el… Vissza kellett volna adnia, de nem tette. Nyunyi tudatos volt, így tudott élni a fikciója varázslatával, és rájött, hogy bármilyen holnapot képes magának teremteni a gondolatai által.

Sokszor, de ezek szerint nem elégszer, kivesézett gondolat ez a GONDOLAT TEREMTŐ EREJE. Talán most,hogy újra emlékeznünk kell milyen is a hétköznapok varázslatos, most segítségül jött ez a kis “mese”, ami lehetne akár valóság is.

Körülnézek és megfigyelhetem másokon is, miképpen hát rájuk egy fikció, egy szándékosan túl dramatizált “fertőzés”, mert aktuális…egy téves diagnózis,amivel tönkre is lehet tenni egy, és az ahhoz az egyhez kapcsolódó számtalan életet. Van olyan ember a látómezőmben, aki elhiszi magáról, hogy nélkülözhetetlen, és hihetetlen módon mások is elhiszik. Elhiszik, mert pontosan ezen gondolat olyan helyzeteket teremt köré, hogy fontosnak látszódjék.

Vajon akkor ezek alapján létezik a valóság?

Saját magam megvizsgálva láthatom, hogy a negatív gondolatok mivé tudják változtatni az embert. De azt is tudom, mert számtalan példa van a saját életemben is, hogy a (nekem) pozitív gondolatok, a bármi áron vágyak mindig felemelkednek a megvalósulás oltárára…

Tudom, hogy programozhatóak vagyunk a félénk küldött jelek által, és így teremtünk magunknak olykor elviselhetetlen “valóságot”, de már azt is tudom, hogy a szabad akaratunk által lehetőségünk van módosítani ezeken a programokon.

Varázsolni a gondolataink által. Teremteni számunkra kedvező valóságot.

Nagyon sokszor eszembe jut újabban- tehát már létezhet- hogy miért nem írnak algoritmust a jövő lemodellezésére? Vagy arra, hogy egy adott emberi karakter a jelenlegi megélése szintjén különböző lehetséges vagy nem lehetséges helyzetekben milyen valóságot teremtene magának. Magyarul mi van jobbra lép bal helyett.

Szinte biztos vagyok benne,hogy az embert irányító kémiai vegyületek és a mindenhonnan beérkező rezgések kombinációjára lehet programot írni itt a fizikai világban is, és simán meg lehet mondani,hogy mi lesz a kiválasztott egyed következő pillanata,illetve milyen döntéseket hozhat… Valami azt súgja,hogy ez létező dolog.

Mire volna jó? Azon kívül hogy a számunkra kedvező lehetőségeink ki tudnánk választani, ez unalmassá tenné az életet, én inkább tanulásra használnám,mert mindig megélési- ,tudat-, illetve rezgés szint függő a teremtési képesség. Tudnám,hogy a vágyaim materializálásához milyen szinten kell tartózkodni…. Azért remélem odébb van ez a lehetőség is. Addig is (és azután is) a tökéletes választ az útra és annak irányaira és következményeire megadja a Belső Hang.

Azok vagyunk, aminek a képzeltünk teremt bennünket.

Van valóság?” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. ÉVA szerint:

    ❤️❤️❤️

    Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

ego kontra lélek blog

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: