soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Pontosan 15 nappal a tervezett vírusinvázió nagylelkűen beharangozandó első felvonásának vége előtt…

Úgy gondoltam, hogy nem írok több posztot…mert ugye várjuk a végét, a tervek szerinti el sem kezdődő járvány tervek szerinti ideiglenes végét, amíg az emberek kicsit megpihennek a nyomorúságban tartásukban.
De nem tudok nem írni erről…
Tegnap kint 28 C fok volt… erős déli széllel… Nem tudtam hova menekülni előle, a buszban is elérte a hőmérséklet a 30 fokot az üveg mögött… majdnem megfulladtam a kibaszott arceltakarásban.  Egy ideig harcol a szervezetem, izzadok, aztán lassan megtanulok nem lélegezni.
A szemüvegemre kötött , alul szabadon hagyott maszk részben megoldás, de az én Emberem, aki amúgy szeret meg minden, baromira szégyellt velem a boltba menni, abba a boltba, ahol attól levert a víz, hogy a hűtést igénylő félig tartós tej, nem a hűtőpultban van elhelyezve már, hanem vele szemben vágyakozón nézi a hidegben üdülő társait és ahol nem számít, hogy a hús, ami alatt amúgy is folyik a véres lé ott várja, hogy az idiótán vihogó, a vírusinváziós időszakban az égig emelet kereskedelmi dolgozók végre az amúgy sem túl hidegre állított hűtőpultba pakolják.
Ja, hogy ilyet sem szabad leírni?
Nyilván nem, mert nincs megjelenítve melyik bolt volt, így mindegyik sértve érezheti magát.. Nem a munkahelyem szerinti városban volt…legyen ennyi elég…hogy hol dolgozom? Hát csodálkoznék, ha az engem nagyon megbecsülő kémrendszer ezt ne tudná…
Tegnap volt a nagy trianoni évforduló.
A városban-ahol dolgozom- nagy ünnepi összeröffenés, kiöltözött népek egymás hegyén-hátán…ja ez nem probléma 15 nappal a nagy tervezett vírushelyzet ideiglenes megszüntetése előtt… A boltban megdöglünk a szar maszkokban, az ember agya kattog, a vérnyomása az egekben…ülünk  buszban és előírás, parancs szerint ott van valami a szánk előtt, és az az utasaink, a mi kedves utasaink mindegyike kérés nélkül felveszi és ha leül is valahogy magán tartja… ez olyan szomorú.
Igen szomorú ….annyira sajnálom őket már, hogy komolyan néha ríva fakadok belül attól, hogy mennyire nyomorék helyzetbe hozott minket e kedves Kormányunk.
Összetartozunk?
Külön posztot szántam neki, de ide fosom most a betűket, mert lényegében mindegy hova írom..
Belőlem hiányzik a birkaszellem, a közösségi szellem, az összetartozom egy “elv” egy “cél” egy “közösségi érdek” szelleme… Biztosan fogyatékos vagyok, de amit nem értek, amit nem élek, amit a Belső Hang nem erősít meg, az mellett nem tudok átszellemültem könnyeket ejtve meghatódva állni, az mellett elmegyek.
Tiszteletben tartom, hogy a nyakkendős majom, akinek tegnap ott volt a helye az ünnepségen a 8 millás szar kocsiját az út közepén hagyta a legszűkebb utcában, ahol a busszal vakon tolatva kell megfordulni egyedül , majd mikor vért izzadva kifordítottam onnan a buszt, amit a két átszellemült, az összetartozás jegyében a vasalt ingjére könnyeket hullajtó ember végignézett az helyett, hogy 3 métert előre gurult volna a kereszteződésből, a hol szabálytalanul állt, dobtak egy cinikust mosolyt , majd az egyik jelezte, hogy akinek buszjogsija van oldja meg…
Összetartozunk?
Nagyban… kell nektek a nagy Magyarország mi?
Egy kicsit sem érdemeltek!
Én akiben semmi hazafiasság, semmi kötelező elv-imádat, semmit “tradíció”, semmi múlt nem ragadt, jobban megérdemlem ezt az Országot, mint Ti páva magyarok…

Bunkó vagyok, paraszt… maszkos geci…
Igen.

101925007_256338048757774_2070049150044471296_nMert miközben 30 fokban, szélben, vagy szél nélkül a eső után a fülledt párában ülök a becsületes utasaimmal, akik velem együtt fuldokolnak a szar maszkjaimban, addig míg az idősek a bolt előtt várják a 9:10 -kor 9 órát, ahol a bunkó biztonsági őr nem engedi be őket, mert a fele, aki előtte bement még bent tologatja a nagy szegénységben szarásig megrakott kocsiját, mert a mi nagy összetartozásunkban arra kell törekedni, hogy aki még valahogy tartotta magát,azt ki kell nyírni a hülye rendelkezésekkel , a fenyegetéssel,  addig a szórakozóhelyek, a rendezvényterek meg van telve vidáman ünneplő, iszogató emberekkel, maszkok, szkafanderek nélkül.

Estére annyira megvisel a történet, hogy menetrend szerint elkezd folyni az orromból a vér.
Nyilván csak megjátszom…ezt is..Mint az egész életet.
Valahogy úgy tűnik, hogy a nagy szervezkedésben rólunk elfelejtkeztek.

***

Amúgy… amúgy tényleg nincs bennem semmi csoportszellem. Van bennem szeretet rezgés, empátia…és az élőlényeket, ezen belül az embereket egy csoportnak tekintem. Csírája sincs bennem a rasszizmusnak, ebből következik, hogy a nemzeti elkülönültségnem sincs. Nincs bennem “enyém” tudat… Nekem nincs “hazám” nekem bolygóm van a Föld… Ha jönnek az UfÓk, valószínűleg a Föld tanács tagja lennék, de már nem lennék elkülönült, mert onnantól nem ember-tudatom lenne, hanem Létező tudatom.
Tudom, hogy ezt nehéz megérteni éppen annyira nehéz lehet Neked, mint nekem azt megérteni, hogy lehet vakon hinni az elődeink által előadott múltban, hogyan tud most bármit ünnepelni az réteg, aki az én korosztályomat a nagy felszabadító szovjet hadsereget dicsőítő forradalmi dalokon nevelte hazafivá? Aztán rendszert váltottatok és történelem órán a Népszavából feleltetett  O.M? …. Levertétek a csillagokat… A felszabadítóból lettek azok, akik elfoglalták az országotokat, majd elzavartátok őket tönkretéve annyi szovjet családot akikkel itt együtt éltetek, most meg eladtátok nekik újra az országot egy Paks2-ben? Ti könnyeztetek tegnap Trianonért!
Vajon Erdély akar-e Magyarország lenni? Vagy a szlovák magyarok, akik inkább szlovákok, mint magyarok és akar-e Magyarországot az Adria?  Ilyen Magyarország, ahol mindenki összetartozik két órán át, majd hagyja a padon megdögleni a hajléktalant, kizsigereli, megnyomorítja a kisembert, nem enged orvoshoz menni, megtiltja az életet?

Elfogadom , hogy mindenki tartozik valahová… de jogot formáltam a véleményem közzétételére és arra, hogy elmondjam, csak akkor rezgek Veled, ha nem vagy a tömegben. Nem baj, ha ott vagy, az sem ha nem kedvelsz ezután, valószínűleg eddig sem tetted.. 😉 Én kedvellek, mert nekem nincs érdekem benne, hogy itt legyél, nem fizet fejpénzt a WordPress 😀
Én csak azért kedvellek, mert jó fej vagy 😀 Idejöttél, mert van egy kapcsolódási pontunk, van valamim, ami kell neked, akkor is, ha pont az taszít bennem 😉
Szívesen adom, ez a dolgom… már a tiéd…

Látszik, hogy én vagyok itt egyedül fogyatékos…de én nem tudok együtt rezegni egy mások által megmagyarázott, szándékosan feszültséget teremtő történelmet támogató rendszerrel és ennek támogatóival.
És nem csak ezzel…semmivel, amit nem érzek. És lehet, hogy szégyellenem kellene ezért magam, de azt hiszem inkább boldog vagyok, mert elmondhatom, hogy lehet, hogy bolond vagyok, vagy őrült, vagy amit akarsz rám mondani, de egyvalamiben biztos lehetsz, ha velem beszélsz : én csak a valóságot tudom mondani neked.
Az ÉN VALÓSÁGOM…

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

nézőpont,megélés az utókornak az “invázió” idejéből …(22)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Névtelen szerint:

  Köszönöm Tücsim!Minden szavad a valóság 😘

  Kedvelés

 2. Judit blogja szerint:

  Köszönöm Tücsim!A valóság minden szavad 😘

  Kedvelés

 3. neftis76 szerint:

  Nem vagy fogyatékos! 😉❤️🤗🌻

  Kedvelik 1 személy

 4. ÉVA szerint:

  Tucsim igazad van !!! Nem vagy fogyatékos ok ! Én sem állok sorban és egyedül vagyok de ez ok ! Erdélyi lány vagyok ( nincs hazám ) országából és tudom senkinek nem kell Erdély csakis politika minden és rasszizmus , mármint sok román szerint , de erről ennyit ! Nem érdekel ! Ami fontos pl itt a buszsofőrök nem hordanak maszkot , üveggel el vannak választva a többiektől és első ajtón nincs felszállás , csakis közepén és hátul ! Az utasoknak kötelező a maszk ! Nem értem miért tesznek ki téged veszély helyzetben ! Ja most úgymond vége az úgymond nemlétező vírusnak és jön majd a második felvonás ! Meg az ufók sem jönnek többe a föld bolygójára 😀🦠🦠🦠Veled érzek és örülök és szenvedek és harcolok és küzdök és sírok vagy nevetek mert tudom mit érzel és megértelek ! Ugyan ezt érzem ! 😘❤️❤️❤️❤️❤️

  Kedvelik 2 ember

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

kézzel írott sor(s)ok

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: