soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

236067_RGB-1024x664

Hát helló Kedveskéim!
Be kell vallanom, hogy amióta száműztem magam a Homokozóból ( facebukk) azóta kicsit kevesebbszer kerülök pánikhangulatba, de sokkal magányosabb is vagyok, ha az amúgy is önként vállalt kirekesztődésem nem veszem figyelembe.
Ugyan kevésbé hiszem, hogy bárkit is érdekel, azért elmondom itt a poszt alatt, hogy próbálom lemodellezni magamban, hogy miképpen tudnék kompromisszumot kötni, de még nem tudom kezelni a Facebook agresszióját.
Azok az ismerőseim, akik valami miatt mégsem fordultak el az állandó variálásom és hisztim ellenére tőlem mind a “megfigyelésem” alatt állnak. Ehhez a bloghoz tartozó Facebook oldalon megjelenő emberek itt lapulnak a szívemben és a laptop megfelelő mappájában, mivel az Facebook amúgy is csak alig 5-6- többnyire csak a friss- ismerettség működését rakja ki az applikációban a hírfalra, a számítógépen is korlátozva enged betekinteni.. pl 15 ismerős kell ahhoz, hogy fixen 5 ember frissítését kidobja.. akinek van már a limitet meghaladó számú ismerőse, annak nyilván többet, de ha valaki érdeklődik a másik ember iránt jobb ha direktbe keresi.. akkor majdnem minden megosztását láthatja.. Hát így itt vagyok Veletek, bár 90%-ban mindenki csak az “ismerőseinek” engedi látni a posztjait… Ez azért vicces, mert akinek 1237 ismerőse van abból kerül ki számára az összes rosszindulatú és alákavaró “jóbarát” míg kizárja annak a lehetőségét, hogy hozzá esetleg hasonlatos emberekkel ismerkedjen.
Nekem az ismerőseim 90% fizikai szinten idegen…
Ha nem lettek volna nyilvánosak a megosztásaim, egyikőtökkel sem lennénk most “szíveződve”…nyilván nem azért mondom el, hogy ne korlátozzátok tovább a megosztásaitokat, én sem jelölök senkit ismerősnek, mert megvagytok, ha nem is látom mit titkoltok a világ elől, itt vagytok és bármikor csatornát nyithattok az oldal üzenet funkcióján, és bármikor nyithatok én az oldalkezelő profilról is Messenger üzenetet, ami aztán utána élő marad…

Itt a lista egy része, hogy kiket igyekszem “megtartani” a látómezőmben és ahogy géphez jutok betekintek van-e valami a köznép számára is olvasható 😀 .., /
Azért nem jelölök vissza senkit egyenlőre, mert a Facebook agresszíven rátukmál az összes ismerősöm ismerősére és megint 400 jelölés lesz egy hét alatt, amit nem tudok visszautasítani, mert senkit nem akarok megbántani, de a vége megint menekülés lesz.
Instabil vagyok, nem titkolom.. de nem hiszem, hogy instabilabb mint itt bárki aki rabja lett ennek a rendszernek , aki képes szinte azonnal a nap bármely pillanatában reagálni egy hozzászólásra, vagy üzenetre, az nem kevésbé “betege” ennek a rendszernek mint én… Erről ennyit.
Névtelen

Amiért azonban billentyűzetet ragadtam nem konkrétan ez a sok betű a magyarázkodás címszava alatt, hanem a covidos mivid, aminek épp a nyári szünetét tartjuk.
Annak ellenére, hogy azért, hogy ne essek kétségbe és ne csalódjak tovább tanult és nem tanult ismerőseim végtelenbe nyúló pánikolása miatt, elhagytam a süllyedő hajót  még a patkányok előtt, képben vagyok nagyjából a vírusinváziós tervekkel, és a tervezett újabb beszaratással, és ha már képben vagyok, van nyilván véleményem is.

“-Elnézést Bíró Úr! Egy kérdés?! A véleménynyilvánítás még szabad ugye? Mert nincs klíma minden előzetesházban és nem szeretném, ha most bevinnének…..”

 

27b2470594b3da1f23038a6c6ef8329f

pinterest

A jelen állás szerint másfél méterre állunk maszkban egymástól…  Az emberek megosztottá váltak, a maszkot egyre kevesebben viselik, vidéken szinte alig. A városokban jobban betartják ezt az visszavonhatatlanná kövesedett szabályt.

Másfél méter…ilyen melegben jó az háromnak is, senki sem kíváncsi a másik kipárolgására, bár a maszk némileg megszűri a szagokat, mindent nem. Így nem hiszem, hogy probléma a távolságtartás, akkor is, ha van, akkor is ha nincs miért.

A szinten tartás végett néha bevetnek egy-két cikket… Meghal valaki, az akkor is covidos, ha frontálisan ütközött egy villanypóznával. Az SZTKba még mindig nem lehet bejutni, az orvosok még mindig telefonon rendelnek, a laborvizsgálat magasvérnyomás betegségben nem indokolt. 😉 De sokkal kevesebben beszélnek erről is, megunták az emberek. Szerintem velem együtt nyugalomra és más jellegű témákra vágynak.

Készülünk- mi nem, hanem ők ott Fent-  a “második” hullámra, ami “enyhébb lesz” mint az első… egyes számítások szerint már augusztusban hullámzunk, másképp nem lehet megvétózni az iskolakezdést, mások a szuper védőoltás megjelenése idejére taksálják, novemberre…
Corona-virus-cartoon-598
Olvastam jó pár kommentet ezzel kapcsolatban, meg megnéztem jó pár videót a régmúlt világ vakcina tesztjeiről. Hány ártatlan magzatot, embert és állatot áldoznak fel azért, ahogy a tömegeket mentsék és ennek ellenére ugye mégis ott vannak a rizikófaktorok, mert nem minden ember szervezete egyforma. Akkor működne tökéletesen egy vakcina, ha klónozott testünk lenne, mindenkinek egyforma kémiával és feltöltöttséggel… Az emberek egészségügyi előélete a telefonos orvosok számára régi elsárgult kartonokra vésett elhalványult szavakból áll, amit a kutya sem olvas el, csak nyomja a szart az ember bőre alá aztán vagy jó vagy nem. Én nem vagyok oltáspárti.. meg semmilyen párti. Nem érdekel a téma és itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, hogy azt hiszem rossz nézőpontból közelítem néha még mindig az életet. Nem kellene állandóan ordítanom és egózni és ütni a tamtamot, mert amíg kiabálok, elsuhanok a részletek felett.
107046286_145249427176783_829635245875065101_oFurcsa lehet azt olvasni egy ateistától, hogy hinni kell a legjobban, de nem is a legjobbon van a hangsúly, hanem tisztában kell lenni azzal, hogy mindig az van, ami “meg van írva”, de azzal is, hogy “mi magunk írjuk a sorsunkat.”
Amikor azt mondta nekem egy asztrológus palánta, hogy hamar meghalok, elkezdtem nem élni.  Szepes Mária egyik interjújában hallottam aztán, hogy a csillagokban valóban meg van minden írva, de nem kötelező a megírtak szerint haladnunk, szabad a választás. Ha az egyik útkereszteződésben másképp döntünk, máris új az útirány és más lesz a táj, még ha egy is a cél. Nem mindegy, hogy tartalmas 30 évem van vagy 15 vagy tartalmatlan 40 vagy 50 vissza. De lehet tartalmas 100 is a végéig vagy ha holnap meghalok is többet éltem már és tudok, mint sokan 70 évesen, mert engedem, hogy megéljem a részleteket és engedem, hogy magam döntsek a következő pillanat felől.

Az ember is, mint minden élőlény, a túlélésre van programozva. Tökéletesen működik bennünk az újrakezdés, és ha az élet tarvágással legyalulja a világunkat a Földről, akkor is képesek vagyunk újra és újra új életet teremteni , de ha a lelkünk mérgezzük a totális lélekirtó gondolatokkal, akkor nem lesz mivel megteremteni az új életünk. A lelkünkre kellene vigyázni, hiszen közvetlen Ő áll kapcsolatban az Univerzummal, az Ő ezüstfonalán át kapjuk a végtelen soha ki nem fogyó energiáját és képesek vagyunk millió bukás után millió egyszer is felállni!

Nézz körül a világban és érezd, hogy Te itt mennyire jó helyre születtél. Lehet nem tökéletes minden, de olyan szabad tudatszint van kis országunk és Európa felett, ami képessé tesz arra, hogy szabad emberként létezz, némi elmeháborodott elme által hozott korlát ellenére is.  Vannak olyan népek, ahol például egy nőnek esélye sincs az “életre”… De ezeken a helyeken kevés nőnek van olyan elmeszintje, hogy ezt felfogja. Ha igen, akkor képes meghalni a szabadságért… Az emberi élet csak egy illúzió és a nagy Univerzumban nem számít egy ciklus, az egészet “látják” egyben… Csak nekünk számít az életünk egy ciklusa egynek és a mindennek, mert a túlélési program nem működne ezen tudat nélkül…

Szerencsések vagyunk, a kibaszott maszkok alatt is.  Bennem már megszűnt az ellenállás, nem érdekel, hogy folyik a számba a víz alatta a 40 fokos buszon. Nem gondolkodom ezen. Ha lázadozom, bepánikolok és megfulladok. Már nem zavar a boltban sem. ha én valakit meg akarok ismerni megteszem a maszkja mögött is és jó lenne, ha olyan vallási inváziót tervezne a Nagytestvér, ahol legalább a szemünk még látszik, mert abba úgyis minden bele van írva. Remélem legalább a látásunk nem veszik el, míg itt vagyunk vagy ha mégis, akkor ad helyette az Őrzők olyan “hallást” ami engedi tudni a csillagok zenéjét,és engedni hinni tovább, hogy soha nem maradunk egyedül.

Jelenleg ott tartok, hogy igyekszem több mindent megvásárolni, ami eláll… Nem gyűjtögetek, de az újabb boltkifosztásos időszak esetleg betörését boltmentesen szeretném átvészelni. Remélem nem gondolja a Kormány komolyan, hogy erre még egyszer ebben a formában szükség lesz. Ezt a kormányt csak egyetlen politika tudja 2022-ben újra uralkodásra vinni, ha a korlátokat okosan kezeli és nem engedni újra leállni a gazdaságot..
Az emberek hálás népek… inkább kutyák mint macskák… a hűségük erősebb, mint szabadságvágyuk, menni fognak a pásztor után, ha megvédi őket a farkasoktól.
Akkor is ha ők maguk a farkasok…

Mi macskák meg… nos mi maradunk a magunk kis világában… És megélünk… az Őrzők kegyesek hozzánk, 9 életünk van… kihasználjuk hát mind a 9-et, hogy tökéletességben haladhassunk tovább majd a Tejúton a következő világ felé….

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

…nézőpont,megélés az utókornak az “invázió” idejéből -> két hullám között 1.” bejegyzéshez ozzászólás

 1. ÉVA szerint:

  😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Kedvelik 2 ember

 2. neftis76 szerint:

  Távolságtartás… Hétfőn hivatalos ügyet intéztem. Az EGÉSZ! épületbe (2 szint!) nem lehetett bemenni, csak annak a 3-4 embernek, aki soron következett. Az épület elő tetőjének menedéke alá szorult be kb. 20 ember a kb. 33 °C-os levegő és tűző nap elől, aki aláfért. Szóval még a fél méter sem volt meg. Az épületben kényelmesen elfértünk volna és még le is lehetett volna ülni.
  Én olyan jó fél órát töltöttem sorban állással. Csak gratulálni tudok ennek a látszat intézkedés kitalálójának. Meg is teszem ezennel: ” ***@*@@** “

  Kedvelik 2 ember

 3. Amon Ra szerint:

  …mert valóban: csak látszat intézkedés.

  Kedvelik 3 ember

 4. soulleadertucsi szerint:

  Ez itt is így van….
  A Rendelőintézet elótt kígyózó sorok…beteg emberek állnak kint…kormányablak dettó….tök megalázó…

  Kedvelik 2 ember

 5. soulleadertucsi szerint:

  Csak a megnyomorítási szándék nem látszat…

  Kedvelik 3 ember

 6. Judit blogja szerint:

  Nagyon tetszik írásod ismét.Megregadott az utolsó mondatod …hogy tökéletességben haladhassunk tovább majd a Tejúton a következő világ felé…. ez az! ❤

  Kedvelik 1 személy

 7. soulleadertucsi szerint:

  Drága Juditom!
  Egy ideje csak az motivál, hogy olyan tudatszintet érhessek el, hogy ne veszítsem el az emlékezés képességét.
  Hogy mehessek tovább, ha úgy döntök.
  Van azonban egy apró probléma, amire most kezdek rájönni, hogy még mindig van bennem némi lelkesedés, hogy megosszam az emberekkel, amit megélek. Többnyire olyan szándékkal, hogy lássák a többféle nézőpontot a sok utat a közös cél felé. HA másik világoban járok is tudniuk kell az embereknek róla, ahhoz viszont vissza kellene jönni.
  De nem akarok… Menni akarok el…bármennyire szép is a Föld, nem jó nekem már itt. Egy kicsiit másfajta megéléshalomra vágyom, olyasmire, ami teremtő létrehozó, szívesen lennék tervező ott, ahol megálmodják a Bolygókat, és szívesen hoznék létre új világokat, érzem olykor, hogy megvan bennem a képesség, de nem szeretnék emeberekkel foglalkozni már…engem csak az építészet érdekel egy tökéletes világ képe, amibe nem rondít bele gondolkodó s ezáltal mindent tönkre tevő faj…

  Kedvelik 2 ember

 8. Judit blogja szerint:

  Megértelek… ❤ én nagyon szeretlek,ezt tudd,és bármi adódik is ebben vagy a másik létben meg foglak keresni 🙂

  Kedvelik 2 ember

 9. soulleadertucsi szerint:

  Biztos vagyok benne,hogy megtaláljuk egymást!

  Kedvelik 2 ember

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: