soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Tegnap a Balatonba vittem a megszorult szív és torokcsakrám, hogy oldja fel a blokkokat, mert megfulladtam volna.. Megdöbbentő volt megélni, hogy a vízben minden rendesen működött, de aztán haza kellett jönni és minden folytatódott ott, ahol abba maradt.
117875954_302587194306681_5603304902048289277_n

Mit tud a Balaton és én mit nem, hogy nem tudok megszabadulni ettől az “állapottól”?
Talán egy jó kérdéssor végigvezethetne a problémán, ha ez egyáltalán probléma és  nem csak figyelemfelkeltés bizonyos kimaradt részekre a lelkem útján…
Segítségül jön az Őrzők, és lefolytatjuk a párbeszédünket…
/ Igazából világ életem dialógusnak álcázott monológokat folytattam, mert feltettem a kérdéseim és simán meg is válaszoltam rájuk, így haladtam előre a “spirituális”(-nak kicsit sem nevezhető) úton. Persze vannak most is, akik jól tudnak kérdezni.. de vannak akik nem kérdeznek, és nem is hallgatnak meg mióta “túlfejlődtek” rajtam… és meg akarnak menteni…jó is lenne ha elsősorban  maguktól mentenének meg.. /

-Menekülök…Ennyit tudok…
-Mi elől?
-Az emberek elől…
-Miért? Mi az ami “probléma” neked az emberekkel kapcsolatban?
-A kommunikáció!
-A kommunikáció? Neked? Biztos, hogy az emberek elől menekülsz?
Szerinted ki foglalkozik veled? Mindenki saját magával van elfoglalva, a saját igazságához keres támogatókat, szerinted ki a franc akar tőled bármit is? Amit veled kapcsoltban látunk az az, hogy szeretnek téged az emberek, de te menekülsz a szeretetük elől, mert a “szeretet” fogalma számodra “tragédiát” jelképez.. Ezért van, hogy megtagadod az érzelmeid azok felé is, akik tiszta szándékkal közelednek (avagy nem akarnak semmit, csak egyszerűen elmondani, hogy “jó veled”…)

-Boaaaaaaa….pfúj, utálom ezt a dumát…tudod, hogy utálom, miért íratsz velem le ilyet?
Tudod nagyon jó, hogy nem szeretem a “szeretlek” szót…attól akitől szerettem volna hallani, sose hallottam. Tudod nagyon jól, hogy rühellem, ha valaki a múltjára hivatkozva képtelen változtatni a jelenén, mégis én is erre hivatkozva bújok ki a lélekmustra alól… Hagyjál már békén… Marad a gyomorgörcs, max előbb “láthattok” köreitekben…
– Köreinkben? Nem kicsit nagyképű kijelentés egy olyan embertől- aki nem is ember- hogy az Őrzők körébe juthat, aki képtelen kimondani az igazságot, közben folyamatosan azért gyűlölködik, mert körülötte “mindenki” ferdíti azt? Állj már le , emelkedj föléd és nézz már az istenért! (értünk…na)! Mit látsz????
– Tanácstalanságot…
-Miért vagy tanácstalan?
-Mert nem értem, hogy mi a bajom… Azért, mert tudom, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, mert mindenki a helyén van, mert tudok NEMet mondani, mert nem érzem korlátnak azt, hogy nem vagyok hajlandó mások kedvéért rossz érzések között jelen lenni ott, ahol nem vágyom jelen lenni. Nem kategorizálom az embereket, nem viszonyítok már senkit senkihez, addig vagyok jelen mindenkiben, ameddig jól esik, vagy ameddig erre kérnek. Nem értem, hogy mi a problémám… Borzasztó, hogy csak fáj valamim, hogy húzza a görcs és csak annyit tudok felhozni okaként, hogy nem tudom feldolgozni, hogy ennyire vezethető az emberiség, hogy ennyire hülyének néznek minket, hogy nincs senki, nincs senki a világ vezetőségben aki ébredne, hogy nincs a világ vezetőségnek semmilyen ellenpárja, ami egyensúlyban tartaná a tudathálóba küldött gondolatok töltését…Elmozdultunk az egyik irányba és nem tudok hinni, mert nem érzékelem,hogy lenne ellentöltés, hogy a VALÓSÁG mellett lenne erő, hatalom, amiben hihetünk és bízhatunk… Az a “gondolat” okoz bennem gyomorgörcsöt, hogy úgy érzem, hogy ÉLVE HALUNK MEG… hogy értelmetlenné vált az életünk, mert nincs értelme olyan világban élni, ahol az egyetlen emberi privilégiumot is kivették a “kezünkből” a szabad akaratot!
Te Őrzők energia! Te sem mondod, hogy nincs igazam, hogy van a Világkormánynak olyan tagja, aki képes arra, hogy leállítsa ezt a projektet… Közben a Földön emberek agyhalott parancsokat és utasításokat hajtanak végre…. Mindenki látja , de mindenki tehetetlen…
– Fogadd el!
-Hogy tehetném? Azzal beállok a sorba!!
-Miért állnál be a sorba azzal, hogy nem harcolsz, csak figyelsz?
A saját tudatosságod tesztje folyik.. ha felemeled a tudatosságod szintjét, a szívcsakra újra forogni fog…és ha megérted, hogy abszolút nem a te “szinted” azzal foglalkozni, hogy emberi gyarlóságában ki mit próbál tenni akár ellened, akkor rá fogsz ébredni, hogy kurvára tehetetlen veled és azokkal szemben, akik nem adnak bele energiát azzal, hogy a figyelmüket rá fordítják! Az emberi gonoszság csak akkor képes pusztítani, ha megfelelő töltéssel bír, azt viszont a félelem energiájából kapargatja össze… TUDOD, mégis eteted… Megszűnik a torokcsakra görcse, ha a kommunikációd megfelelő irányú marad!
page
Olyan jó volt a Balatonban…
117966926_2608013849513004_4010215343001684160_nTökéletesen tiszta volt a vize… több órát ültünk benne, mint valami óriási anya méhében hullámzó kristálytiszta magzatvízben, és éreztem, ahogy átmossa az ereim, a lelkem a vízkristályok energiája… Aztán eljöttünk és újra becsukódtak a csakrák…de  most nyitni kell őket. Ha már “fájni kell” akkor fájjunk magunkért és ne mások miatt… Ha fájni kell, akkor akkor fájjon azért, mert azt mondjuk NEM és ne azért, mert IGENt mondunk olyanra, ami nem mi vagyunk.. Ha mindenképp fájni akarunk, akkor fájjon a felismerés és fájjon a járatlan út mely felsérti kitaposott ösvényekhez szoktatott úri lábunk, fájjon inkább az ismeretlen felfedezésétől, mint az ismert rossz elfogadásától, mert mások ezt várják el tőlünk.. Fájjon a munkától ,mint a semmittevés felfekvésitől… Fájjon az igazságtól, a tiszta szótól mely az utunkon végig vezet, mint legyen kellemes a hazugság, mely leveszi a vállunkról a terheket, ezzel örökre szolgájává téve a lelkünket egy olyan világ számára, mely soha nem létezett és soha nem létezhet.

gyomorgörcs házhoz rendelve…” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Angel Lilith szerint:

  Kedvelik 1 személy

 2. soulleadertucsi szerint:

  💖

  Kedvelés

 3. Amon Ra szerint:

  “– Akkor? Mi legyen?
  – Megyek tovább.
  – Helyes.” – https://amonra73.wordpress.com/2012/11/23/ments-meg-kerlek/

  Kedvelik 1 személy

 4. ÉVA szerint:

  ❤️❤️💝💝💖💖⭐️⭐️

  Kedvelik 1 személy

 5. soulleadertucsi szerint:

  Igen., menjünk tovább….
  remélem megpörkölték már a kávénk… nem mintha ezen múlna, de ideje volna kipróbálni magunkat ezen a téren is. 🙂

  Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: