Tücsimami

ego kontra lélek blog

Azon gondolkodtam egy ideje,hogy irhatnék én is hétköznapi dolgokról, de hát kit érdekel mások hétköznapi énje (rajtam kívül 🤗). Aztán azon gondolkodtam, hogy teljesen mindegy hogy érdekel-e valakit, ha nekem terápia és feladat illetve a kommunikáció lehetséges oka és felülete a blogom, miért is ne mutathatnám meg egy unalmas napom unalmas gondolatait és eseményeit.

Szóval egy napom…

Ébredezési fázis úgy hajnali 3 körül… Megszoktam,hogy korán kelek. A közelgő őszben a hajnalok, a reggel, az esték és az éjszakák a legmagasabban rezgők…Mivel mostanában sok a szúnyoggyerek este, nem tudok kint ücsörögni a teraszon, inkább hajnalban teszem… Apa 4-kor kelt,így ittam vele egy kávét,elindítottam a mosógépet, körülnéztem a virtuális világban s lassan felkelt a ☀️.

A napfelkeltét ünnepelve Tutyi a Dilinyós kutya behozott egy dagadt egeret, és elengedte a hálószobában. (..csoda,ha őszülök?) A Csigának jeleztem,hogy volna munka, nem nagyon érdekelte.😂

A “mit csináltál már megint” kérdésre…
Csigulibiguli 

A mosógép végzett, kiteregettem, majd reggel hétre elgurítottam magam a kis Peugeotommal Dunaföldvárra az Aldiba. Bevásároltam amit kellett (és amit nem), közben megérkezett a Kisfiam az éjszakás műszakjából, bepakoltam hozzá a romlandót,hogy vigye haza, én meg meglátogattam a Szüleim.

Apuval ittunk egy jó kávét, meghallgatták az aktuális véleményem a világról, munkáról, maszkosgeciről, hogyan építem át a házam,ha nyerek a lottóról, ők nem unják látványosan a hülyeségem, legalább meghallagtnak, biztosan mindegy mit mondok,csak ott legyek, meg is figyeltem, hogy ideje mindig mindennel egyetértenek amit mondok. Egy ideig zavart,de már kezdem érteni a lényeget. S bár értem a lényeget,én még nem értek egyet azzal, amivel nem értek egyet, s kiakadok az ireális álmokon,ha nem én dédelgettek őket, vagy nem szerepelek bennük statisztaként, szóval van még mit bölcsülnöm 😊

Szülők után haza, s pakolok nagy lendülettel belefelé,amikor látom,hogy kisebb hadseregnek döglégy lakmározik valamit a szent kanapémon a teraszon😳.. Hát házunk ☀️ sugara, a Dilinyós Tutyi valami félig emésztett egeret rejtett a takaró ráncába… 🤢 Takarók le, mosógépbe be..

… főzés. Majdnem minden nap főzünk, legtöbbször nincs maradék,így a főzés nem munka, hozzá tartozik az élethez Tücsökfalván. Lecsó –mert szezon van,és kell fagyasztani is,ha marad– paradicsomos káposzta –mert felmerült tegnap a neve- fasírt –mert hús nélkül nem létezhet a fizikai állomány- krokett (aldis fagyasztott,mert finom) – mert a fizikai állomány 50, míg a megerőltető szellemi munkát végző szájberállomány 100%-a nem szereti a kàposztàt… Főz,mosogat,pakol…nem gondolkodik. Tabletről szól a zene…nem tervez, nem stresszel…csipeget ( nem kène ,mindjárt BMI mustra aztán nagyon szarul àllunk).

Konyhaszolgàlat utàn kicsit fexem..utálom a meleget, a kis konyhakuckómban 43 fok volt. Kb 30 perc tájékozódàs a virtuális tèrben. Kommentelés, majd a túl negatív és epés kommentek visszatörlése.

Aztàn a kazánházban rögtönzött mosókonyhámban tiszta ruhát csoportosítok, pakolok, vasalok…majd bent elteszem.

Kolbász helyett ingek… 😂😂😂

Ezután kézzel írott naplómba nem publikálható gondolataim vésem, majd a másnapi menetleveleim fejlécét rajzolom.

Aztán körbe járom az udvart, a fenyőket, belépek egy szebbé, fürdök..és mivel megérkeznek az éjszakás szúnyogok fexem…

Ha van mit ügyködni, ritkán stresszelek…ha megáll a kezem, vagy nekiállok Facebookozni, rögtön világvége és gyomoridegem lesz. Ez egy szimpla nap,amiben semmi plusz tevékenység nincs. Emberi…de lehetne még több dolog, amit elvégzek..van mit tevékenykedni, csak lusta tohonya dög vagyok. Nem mondom, hogy majd alakul. Annak is örülök,hogy nem terhelem magam mindig a holnapon való pánikolással. Írhatnék szösszenetet a mindenapjaimról, lehet kicsit jobban motiválják magam arra,hogy legyen miről…de nem tudom. Majd alakul…Most ez is egy projekt volt..ilyen lett…

A nagy spirituális okosságok spontán jönnek…vagy van lehetőség leírni őket vagy nincs. Nem tartoznak a fizikai emberi lényemhez. Az egy más tudatállapot. Mindezek ellenére egyik énem sem unalmas.. mindegyik bolond kicsit. Ez az egyetlen eselyem túlélésre.

😊🌼😊

… hétköznapi, egyszerű én…” bejegyzéshez ozzászólás

  1. ÉVA szerint:

    💖❤️💝

    Kedvelik 1 személy

  2. Judit blogja szerint:

    ❤ ☀ 🌈

    Kedvelik 1 személy

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

ego kontra lélek blog

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: