Tücsimami

ego kontra lélek blog

Még mielőtt megőrülök ettől a covidnineteenes kommunikációtól, amit folytat a média és minden eddig komolynak hitt internetes portál, eldöntöttem, hogy nézőpontot váltok ez ügyben. Nem lázadni fogok, és ordítani, meg erőszakkal rávenni magam, hogy ne kezdjek el attól pánikolni, hogy holnap mindenki beáll abba a sorba, ahol  uruk királyuk szent arcképe mellett oltják az “újtípusú” tudatmódosító téglaporkoncentrátumot jó pénzért, hanem egyszerűen megfigyelni, hogy hova is tartunk ezzel a nagyszabású projekttel.

Megfigyeltem, hogy bármiről legyen szó a blogomban, ha szerepel benne a covid-19, covidnineteen, koronavírus, maszkosgeci és a kurvaanytokbasszátoktelibeezzelazegészszarralamitvelünktesztek kifejezés a faszbukk homokozója nem “népszerűsíti” a bejegyzésem. Azaz a “követőim” nem kapnak róla értesítést… HAHAHA….

Megmondom én őszintén Nektek, hogy nem ez a sztori zavar, nem ez a projektfos, amivel éppen megnyomorítanak minket, és még csak kis százaléka az őrületbe vonulásnak az a tény, hogy hogy lehettem ennyire felelőtlen, hogy erre a Földre, és ebbe az országba kettő léleknek is lehetőséget adtam a földi élet megtapasztalására?! Minek ide leszületni? Nemrég még boldoggá tett az a tény, hogy ha már ilyen balfaszul nőnemű burkot öltöttem mégsem születtem rossz helyre, mert vannak sokkal rosszabb helyek is a Földön a nők számára, erre nemhogy nőnek nem jó itt lenni, hanem nem jó itt lenni olyan embernek, aki józan paraszti ésszel van szerelve , és nem az érdekei szerinti kukivégnek, ánuszgyűrűnyalogatónak van programozva.
Mert beledilizünk abba, hogy teljesen hülyének néznek minket, és totális a tehetetlenség, mert nincs egyetlen egy olyan ember vagy közösség, akik képesek lennének ezzel a világot ( a mai napig nem tudom milyen célból ) központosított irányítás alá vonni készülő világhatalmat megállítani.

Tehát nem lázadok, mert egyedül vagyok a hitemmel. Egyedül minek lázadozzon az ember?
Amikor azt hiszem, hogy vannak benne “elvtársak” mindig rá kell döbbenjek, hogy egy keményebb helyzetben megtörnek az emberek és eddig kétségbe estem, hogy egyedül maradok és mi lesz velem? Mi lenne? Ami most…. Egyedül maradok. Lehet meg fogok halni majd… és akkor mi van? Kit érdekel? Ráírják a kartonomra, hogy a halál oka: Koronavírus…és igaz is lesz, mert az koronavírus (ha eltekintünk a manipuláció lehetőségétől )azon kívül, hogy egy ki tudja mióta létező vírus, jelen esetben szegény vírus elviszi a balhét egy nagyobb és “nemesebb” cél érdekében.

Amúgy tételezzük fel, hogy komoly a dolog…
Akkor nem tűnik fel a Királyságunk tagjainak, hogy itt mekkora bajok vannak elsősorban velük? Hogy ebben az országban csak azok hisznek nekik, akiket pénzzel meg tudtak venni, vagy zsarolni? Lehet ők sem hisznek csak érdekből hallgatnak…
Nem tűnik fel, hogy olyan politikát folytatnak, hogy senki nem tiszteli őket, mert nincs miért? Nem tűnik fel senkinek, hogy amióta jogot adtak azoknak, akik nem érzik úgy, hogy bármiféle kötelességük lenne , azóta senki nem tisztel senkit? Azóta nem tisztelik a tudást, mert a “jogok” a tudás elleni kiskapuk? Azóta a pedagógusok ellenséggé váltak és az egyik legszebb hivatásból a legutolsó választani vágyott szakmát hozták létre? Hogy elnyomják a művészetet, hogy nincs becsülete a rendvédőknek, mert nem szolgálni, hanem büntetni kényszerülnek, hogy valójában egy szakmának sem maradt becsülete a nagy tudású hozzáértők irányítása alatt csak a jogokkal rendelkező munkakerülőknek…

Egy ilyen vezetés akármit tesz a saját népe teszi őt közröhej tárgyává és nem kevésbé intelligens az az ember, aki ezen nevet, mert nevetséges is.
Az is nevetséges, ahogy egymás szemébe hazudjuk nap, mint nap a támogatásunkat és az még nevetségesebb, hogy változunk szűkölő kutyává és farokbehúzva húzódunk vissza az urak farkasai elől…

Én nem állok a sorfalban, előttem nem kell elhaladni…nem húzom be a farkam, de nem is rágom a cupákot, amit nagy kegyesen elénk vetnek, míg az ő mellkasukon csorog végig a pörköltszaft.
Elég volt, és nagyon nagy szolgálatot tett nekem az utóbbi napok mélysége, az emberek egyre nagyobb zavartsága, mert legalább rájöttem, hogy teljesen felesleges volt bárkinek is akarni megfelelni, mert ha eljön az idő ,úgyis magamra maradok.
De így van jól.

Halljátok? Vagyis nézzetek ki…fúj a szél mint állat… mi van a vízen ha fúj a szél?
Hullám… na, akkor az van, hogy kezdődik a második hullám… Nézzük akkor mit sodor a hullám hátán majd a szél.  Az újtípusú koronát… 😀 Nem aranyból van az ám.. hanem ötgéből…
118270683_328235675297061_4715912818388364861_n
Nagyon izgalmas, hogy nyaralni volt a vírus, visszaindulhatott a vendéglátás , azért mindenki- aki akart- tudott dolgozni egy kicsit.  Nem vagyok kíváncsi, de biztos kiderül, hogy milyen módon akarják megnyomorítani most a kisembert a nagyon tervezett oltásig, amit már úgy kommunikált az egyik -most már kukába tett- egészségügyi internetes lap, hogy felelőtlen viselkedésre vall az oltásellenesség.
Merthogy oltásellenesek vagyunk.
Én nem vagyok oltásellenes, csak realista… 🙂
Amúgy abszolút nem értek egyet ezzel a nagyon hirtelen kifejlesztett oltással, tudom, hogy képesek vagyunk bármilyen mérget hatástalanítani amit belénk nyomnak, rám amúgy sem hatott soha az élő gyengített, de mivel az idő rövid és mivel nincs mindenki tudatában annak, mire miképpen reagál, van-e alapbetegsége , benne van a pakliban a mellékhatás okozta károsodás (mint minden oltásnál eddig is benne volt, és okozott is kárt) de mint tudjuk, elírhatóak vagyunk járulékos veszteségként .
És pont…
Szóval aki fosik a haláltól ne nézzen tévét, ne netezzen, ne hallgassa a rádiót, mert ott most az invázió tudatba ültetése folyik éppen…
Hogy képesek az emberek ebben részt venni?
Biztos van az a pénz 😦 és biztos minimális az a pénz, mert a nagyok a kicsikkel végeztetik ezt a piszkos munkát.

Simán meg lehetne állítani a “vírust” ha a média nem lenne ebben a partner, de a média soha nem volt független..
Már tiszta ámerika lett ez az ország.
Nem csak a mekdöncitől fosunk, hanem a hírektől is hányunk.

Az iskolakezdéshez annyit fűznék hozzá, hogy a mai generációk immunisak mindenre… Nem fogja őket az “új rendszer” megviselni, a mi generációnk nem tud elszakadni a megszokásoktól, illetve nyilván gond, hogy kisgyerek esetében nincs hova rakni a gyereket a homeschoolban, mert jó ideje a dolgozó szülők esetében mindkét szülőnek dolgoznia kell, hogy szinten tudják tartani az életüket.
Én nem csinálok ügyet ebből itthon, mert nagy a gyerek és mivel nem vagyok hatékony szülő, így nem sikerül motiválnom a gyerekem arra, hogy tanuljon egyedül, mert bár jó tanárai vannak, nem sikerült motiválniuk arra, hogy ágyban párnák közt vegye magához a tudást.
A jövőre vetített otthontanulás lehetősége csak akkor állna meg, ha az órákat online megtartanák időben és  lenne műszaki háttere, de mivel nincs ez nagyon távlati…
A jövő gyerekei ezek alapján fizikai kapcsolatra képtelen, mozgáshiányos, számítógépzsenik lesznek, akik valójában semmilyen olyan tudással nem fognak rendelkezni, ami a mi generációnkat felnevelt generációnak fontos volt…

Tényleg új világ kezdődik?
Egy vírus képzete kell hozzá, hogy elfogadjuk az átállást?
Vagy miről szól a történet? Még mindig nem látom át….

(a szöveg fikció… nem tény, nem lázítás, nem mittudoménmi… nem kell bevinni ezért sem.. nem ezek a droidok amiket kerestek…)

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

Amúgy feltűnt, hogy kint ősz lesz mindjárt? Imádom…  Ezt az érzést nem tudja elnyomni semmi!

Két hullám között (4) avagy itt a köze vége :D” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Judit blogja szerint:

  Én nem tudom mit akarnak még velünk,azt viszont igen hogy engem nem fognak beoltani semmivel….. 🙂

  Kedvelik 1 személy

 2. Amon Ra szerint:

  “…nem jó itt lenni olyan embernek, aki józan paraszti ésszel van szerelve , és nem az érdekei szerinti kukivégnek, ánuszgyűrűnyalogatónak van programozva.” – bizony, hogy bizony, Tücsim… Valamit nagyon elb@sztak a programozók, mert egyre több ilyen lény jelenik meg lépten-nyomom.

  “Egyedül minek lázadozzon az ember?” – Miért ne? Csak azért is! 😉 Mert nem vagy egyedül.

  “Hogy ebben az országban csak azok hisznek nekik, akiket pénzzel meg tudtak venni, vagy zsarolni?” – Azok nem is értik a magyar nyelvet…

  …és mennyi mindent ki lehetne még emelni… És ki is emelem: osztom tovább a FB-n.

  “Amúgy feltűnt, hogy kint ősz lesz mindjárt? Imádom… Ezt az érzést nem tudja elnyomni semmi!” . De fel ám! Imádom! Ezt… Is!

  Kedvelik 2 ember

 3. ÉVA szerint:

  Ez ax egesz COVID duma agymosas ! Egyeseket gazdagabba tesz , masokat tonkre tesz ! Es az UE sok penzt perkal a cegeknek , nekunk pedig hazudnak A jovo generacio zombie lesz ! Igaz minden szavad!😘❤️

  Kedvelik 2 ember

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: