Tücsimami

ego kontra lélek blog

118604757_233298844679312_1901268976605245239_nt nem akartam, de el kell kezdenem a rövid szünet utáni második felvonást a témában. Nos kisebb változás lesz, mert azon szavakat, melyek idevonzák a figyelmet illő kerülni, mert nem kell a túlzott figyelem, tehát semmi olyan, ami kával kezdődik meg vidre végződik meg ilyenek.. meg semmi vémintvérus., Amúgy meg nem érdekel, hogy ki tiltja meg ki nem, ha észreveszem úgyis visszarakom oda, ahol megosztom.. 🙂

A minap – lehet fáradt vagyok, vagy megbolondultam- megosztottam a véleményem, -ha kicsit eltúlzottan is, de- közlő videókat.
Első körben finoman helyreutasított egy ismerősöm, majd eltűntek a posztjaim. Ezt tudomásul véve megfogadtam, hogy többet semmit nem osztok meg, ami nem az én megélésem, illetve nem saját írása valakinek, de már folyamatban volt egy párbeszéd egy sokak által követett FB oldalon, amiben viccesen kifejeztem a véleményem arról, hogy nem kellene fals adatokat közzétenni, akkor nem lenne ennyi önkéntes orvos és virológus… Ezt a hozzászólásom elég alpári módon megtámadták.
Nem csak engem és nem csak az én véleményem, hanem mindenkiét, aki nem ért egyet a médiában publikáltakkal.

Tudom, hogy a közösségi portálokon megy a szócsata, és nem túl intelligens módon, de én nem vagyok ehhez az alpári stílushoz szokva. Nyugdíjas nő, képei alapján jól szituált, úgy eligazított, mint annak a rendje. Szerinte az én dolgom az utat figyelni 😀 és nem ellenvéleményen lenni vele… Nahát.😜

Itt a rövid második hullámos készültségben hallottam több egymástól független állami céges emberkétől a tervezett zárásokról, munkaidőben való változásokról, az iskolakezdés utáni változások tervezetéről ,de mi már nem stresszelünk ezen, mert úgy tűnik semmi sem múlhat már rajtunk.
A mi gimnáziumunk nem tájékoztatja a gyerekeinket a távolabbi tervekről, pedig biztos tudják. A mi osztályunkat meg főleg nem tájékoztatja senki… Engem már ezt sem izgat.

Én úgy gondolom, hogy ha hibridben nyomják majd (egy hét tanítás, egy hét iskola) még mindig jobb lenne, mint csak online, mert ha csak online, akkor mi itt ki is szállhatunk ebből a játszmából. Az az érettségi, amire nem készítik fel a gyereket, az úgyis nulla, ebből felsőoktatás nem lesz.  Ha hosszútávon ilyen távoktatásra akarják átállítani a világot, nem nagyon lesz szükség tanárra, mert ennyi erővel egy gép is oktathat, aztán vagy jó tesztet írnak majd a tudásukból vagy nem, de teljesen mindegy is, mert nem cél ebben a világban az, hogy bármiféle tudással rendelkezzenek az emberek. Már gondolkodnak helyettünk, a véleményünket is ők alakítják , igazából nincs nagyon szükség másokra a Földön, csak azokra, akik olyan munkát végeznek, amit még a gépek nem tudnak. Aztán maradnak csak a gépek, amik kiszolgálják azt a pár “világurát”, aztán amikor elég okosak lesznek a gépek, akkor nem lesz többé fikció az a sok robotok uralta világos film, amiben az ember által visszaszerzett hatalom csak álom marad.

Megfigyeltem, hogy a közösségi portál köz-oldalain szinte zsoldos katonaként szolgáló emberek támadják azokat, akik szórakoznak a híreken, a nevetséges helyzetjelentéseken, az álpánikolókon. Sokféle lehetőség van, vagy ennyire hisznek a királyságuk képviselőben, vagy ennyire meg vannak fizetve általuk, vagy ennyire félnek tőlük, vagy ennyire elhiszik amit hirdetnek, vagy ezt akarják, hogy zárjanak be mindenkit, hogy mindenkit tegyenek lélegeztető gépre, hogy ne jöhessen haza aki külföldön tanul, dolgozik, hogy ne mehessen ki senki….

Annak viszont örülni kell, hogy ennyire hiszik ezt a fajta kommunikációt, mert akkor megvan az első hullámos oltást igénylő tesztcsoport akkor.

Ugyanis azok, akik ennyire támadják azokat az embereket akik megkérdőjelezik a hírek valóságát, akik látják a gazdaságpolitika manipulációját, tessék első körben oltásban részesíteni, mert meg kell menteni ezt a fajta vak hitet, amit királyságuk megkérdőjelezhetetlensége felé fordítanak…
Ahogy olvastam egy-két kommentet ezzel nem is lesz gond, vagy mégis? Annak idején a H1N1 oltása is jó gyorsan elkészült és soha nem fogom elfelejteni, hogy a gyerekorvosunk nem támogatta a beadatását, majd csend lett és mindenki személyesen kapott meghívót az oltásra, “elismerte, hogy tévedett” és elvileg ezzel az oltóanyaggal feláldozva saját gyerekét oltotta be.. Vagy ki tudja mivel… Az a nő okos volt, csak hangos.. Akkor is “erősen ajánlott” volt a cégnél (nemrég találtam erre egy utasítást, amit alá kellett írni, hogy tudomásul vettük, hogy erősen ajánlott) végül nem tudom mennyi oltóanyagot dobtak ki országszerte… Azóta kimutatták a H1N1 oltás idegrendszer károsító hatását is..

A lényeg még nem az oltás téma, mert az még nincs itt, akkor sem ha nagyon közelít, de így a választások előtt én nagyon meggondolnám, hogy kötelezővé tenném-e vagy sem, mert az oké, hogy a média által közvetít V-é-r- uss kommunikációt 90% a kormánypártiak támogatják, nem biztos, hogy közöttük mindenki egyetért a szervezett járulékos veszteség gyártással…

Amúgy a H1N1 idején az apu több mint egy 7-ig feküdt 41 fokos lázzal… Anyu ápolta, anyun múlott, hogy túlélte. Erről is ennyit.

Szóval akkor kezdjük a második felvonást, mert nincs az élünkön hatékony vezető, aki ki tudna minket vinni ebből a csávából.

Amit minden alkalommal le fogok írni az az, hogy ez az egész “helyzet” a tudatunkban teremti újra és újra magát! Amennyiben félelem van bennünk a betegséggel szemben, kaput nyitunk számára. Amennyiben mégis köteleznek bármire , és nem tudjuk kikerülni nagyon fontos, hogy a tudatunkban mindvégig szinten tartsuk magunkban az Őrzők jelenlétét és védelmét, mert semmivel nem irreálisabb az a valóság, amiben azt hirdetik, hogy a fizikai életünk egyfajta kivetülése egy másik síkon való történéseknek, (mert akkor a másik síkon fel tudjuk magunkat, és egyben a fizikai testünket is készíteni bármilyen idegen anyag semlegesítésére…) mint ez az egész globális királyi fejet ékesítő szubmikroszkopikus biológiai organizmus inváziója.

A saját hülye gondolataim az én gondolataim, nem álhír, nem félre csak kivezetés.. Tsók!

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

...a posztjaim semmilyen tudományos alapra nem épülnek, csupán a Belső Hang suttogására, a megéléseimre és hozott tapasztalatokra…
Nem kell sem elfogadni, sem hinni az itt leírtakat, nem kell egyetérteni és teljesen felesleges cáfolni, mert a megélés szó “múlt idejű cselekvést feltételez “… véleményen lehet változtatni, de a megéléseken NEM! Az a Királyság reszortja…

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből -második hullám…(1)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Judit blogja szerint:

    Tücsim igazad van ,mindenben.Mi is elkezdtünk 5 hónap home office után dolgozni járni,volt két hét leállás .(kényszerszabi) Holnap újra kezdünk,de nem tudni meddig…Mikor hirdetik ki újra hogy maradj otthon!Így már elvettek minden szabadságunkat,ha dokihoz kell majd menni,be kell dolgozni mert szabadság nincs!Pánikolni nem fogok,csak szar hogy mások döntenek,madzagon rántgatnak bennünket…. puszi 🙂

    Kedvelik 2 ember

  2. ÉVA szerint:

    😘❤️❤️❤️en sem hiszem azt ami manipulacio ! Agymosas ! Nem felek !!!❤️ami a virust illeti , sajnos a kovetkezmenyek az gond ! Sok ember munka nelkul és foldonfuto lesz !

    Kedvelés

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

ego kontra lélek blog

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: