Tücsimami

ego kontra lélek blog

...a posztjaim semmilyen tudományos alapra nem épülnek, csupán a Belső Hang suttogására, a megéléseimre és hozott tapasztalatokra…
Nem kell sem elfogadni, sem hinni az itt leírtakat, nem kell egyetérteni és teljesen felesleges cáfolni, mert a megélés szó “múlt idejű cselekvést feltételez “… véleményen lehet változtatni, de a megéléseken NEM! Az a Királyság reszortja…

Gondolatok
Miután tudatosult bennem, hogy nevetség tárgya vagyok több háztartásban a gondolataim miatt úgy gondoltam, hogy nem írom le őket többet, mert mint ember, egó lény baromi nehezen viselem a negatív kritikát.
Nem azt viselem nehezen, ha kijavítanak, hanem azt, hogy mások sem tudnak felmutatni semmilyen tudományos alapot, csupán a betanult “kinek kell hinnünk, bíznunk” , vagy a “kik fizetnek minket” emberek kicsit sem tapasztalata, inkább megvett, megfizetett teóriájával próbálnak cáfolni.
Mit mindenhol itt is tisztelet azon kivételeknek, akik a saját belső hangjuk és nem az egójuk érdekei szerint döntenek igazság és igazság mellett.
Végül az irásvágy, a gondolatok megosztása és az Őrzők, a Belső Hang, az Én vezetőim kisebb ráhatására mégis megszületik ez a poszt.
Sőt… még a WordPress új és nekem nem tetsző kezelőfelülete is kezd “értelemszerűvé” válni így, hogy nem azon háborgok, hogy a francért kell állandóan mindent megvariálni…

A napokban azon gondolkodtam, hogy szinte minden, amit mi saját életünknek hívunk egy kisebb vagy nagyobb közösség által formált valami.
Hogy egyszer meg kellene próbálni csak arról beszélni, hogy nekem személy szerint milyen tapasztalatom van a “királyifejdíszésjelképszubmikroszkopikusbiológiaiorganizmus” témával kapcsolatban, és nem arról írni, hogy mit hallott a szomszéd egyik kettőszázhuszonkettedik ismerőse…
Tehát az ÉN személy szerinti megélésem ebben a témában a fizikai valóságom számára : zéró….
Nincs megélésem.
Csak azt tudom megosztani, amit hallok és látok.
A hallásom és látásom által kiváltott gondolatokat,
melyek az adott pillanatban magamban tudott és saját tudásom és rezgésem által a tudatálóhoz hozzáfért adatok birtokában bennem kialakulnak,
vagy mások ugyanezen a szinten gondolnak, mert “hallom”, “áthallatszik” mások gondolata véleménye is, ami annyiban könnyítés, hogy
legalább nem nekem kell őket megfogalmazni, csak így vagy úgy bólogatni rá, mellette vagy ellene.

Mindezek tudatában, most írhatnék arról, hogy már itt a közelünkben is megjelentek az olyan teszt eredmények, ahol nem is történt mintavétel…de nem írok, mert nem tudom ezt bizonyítani, ha tudnám, akkor meg nem tenném ki ennek azokat, akikkel ez megtörtént. Nyilván nem véletlen.
Tehát nem írok olyan dolgokról, amiket másoktól hallottam, de írhatok olyanról, amit hivatalos (elismert, támogatott, nyilván nem cenzúrázott) hírmegosztó portálon olvastam és ehhez kapcsolódik.

Megélésem a járványról most a második hullám erősödésében.

Már leírni is nehezemre esik a szót, hogy második hullám, mert szerintem a/egy járvány nem így néz ki…
Biztosan , nyilván, természetesen én látom rosszul, Az a sok történelmi film és adat megzavarja aluliskolázott, egy diplomával sem rendelkező, az egészségügyit is csak alig a jó értékelés felett elvégző, alapszaktudását már elfelejtő (vagy sosem tudó) emberi agyam, de az én megélésemben még egy sima influenza járvány is látványosabban zajlott eddig, mint ez az invázió.
Az én megélésemben a járvány azért brutálisabb a második fázisában, mert az elsőben nem kerültem sorra az életvitelem teljes megváltozásában, nem szűnt meg a családban senki munkája, nem fenyegette a munkavégzésünk a manipulációt. Volt mit ennünk, volt fizetésünk és bár a gyerek elvesztett egy fél évet a tanulmányaiból és ezzel együtt az álmait, a jövőjét, minket nem érintett az első támadás, az első attak, az első megnyomorítás.
Most itt a második nekifutás, ahol lehet a mi- elsősorban csak az én- munkám kerülhet veszélybe.
Ha az én munkám megszűnik- előbb utóbb így is várható, erre már volt aki kedvesen utalást tett- akkor számomra ez a járvány, vagy ami utána jön végzetes is lehet, mivel a tudatomban nem sikerült a mai napig az életem értelmét és a munkám ketté választani.

Az első hullámban érthető, vagy levezethető volt az “áppárát” manipulációjának következő lépése, most nem az. Az kommunikációja a történéseknek nagyon szervezett és nekem, halandó esendő ególénynek egyre több a gyűlölete azok irányába, akik ebben részt vesznek. Számomra érthetetlen és megmagyarázhatatlan, hogy miért probléma a “vírus hordozása” mikor annyiféle vírust hordozunk , és érthetetlen, hogy aki hordozza és nem beteg de akár beteg is lehet, hova tűnik belőle a vírus? 😀
Hopp itt egy vírus… két hétre van neki engedélye rajtam/bennem tartózkodni? Amikor a tárgyakon akár hónapokig is “elél”?Mindenféle kommunikáció zajlik erről, és az egyik cáfolja a másikat. Tesztelnek, a tesztekről is sokféle infó van. Például hogy lehet, hogy egy ember egy ruházatban letesztel egy tömeget? Hogy lehet, hogy egy ilyen “nagy járványban” a ruhán is megülő vírusok mellett képes egy ember egy kesztyűt húzva 20-30 vagy még több embert letesztelni?
Én nem állok egyik oldalon sem, csakis kizárólag a befolyt információkból alakul ki a véleményem….
Például…bezárunk egy egészségügyi osztályt, rendelést, gyógyfürdőt,könyvtárat mert van egy pozitív ember az ott dolgozók között, vagy van kontakt gyanú.
Miért nem zárjuk be a boltokat, ha van kontakt gyanús boltos?
Enni kell, de olvasni, vagy orvoshoz menni nem? Ez milyen járvány?

Nem kérdőjelezem meg a járványt, de megkérdőjelezem azt, ahogy kezelik….
Sehogy sem kezelik…
Csak korlátoznak, megfélemlítenek, megvannak az érdekeik szerint működő létesítmények és azok, melyekre “nincs szükség” átmenetileg?
Vakon bízunk olyan vezetőkben, akik feláldozzák az embereiket.
Mert nincs mindenkire szükség a gazdaság működésére?
Az egészségügyre például nincs…
A szociális szférára nincs….
AZ oktatásra nincs…
A vendéglátásra nincs…
Ma még utazunk, de mi lesz ha lesz egy sofőr aki pozitív?
Az egész műszak és mindenki aki vele utazott záródjon be két hétre?
Hogyan adja ki a műszakot a maradék, akkor nem lesznek már uniósak a vezetésre vonatkozó szabályok?
És mi van ha a maradék között is lesznek pozitívak?
Nem betegek….csak valamilyen teszt szerint valamiért pozitívak?
Leáll a közlekedés?
Végülis leállhat.. maradnak az autók, a benzin árát újra fel lehet emelni, és
dolgoznak egyedül a boltosok…ők úgysem kapják el, mert egyedül rájuk lesz csak szükség..
Boltosok és áruszállítók…rájuk nem hathat a vírus.

Nem hiszem, hogy a realistább embereknek nem tűnik fel, hogy itt valami nem stimmel.
Nem a vírus ellen vagyok… nem azt mondtam, hogy nincs…nyilván valami van.
AZ én megélésemben ez akkor is egy szervezett dolog. Egyértelműen az, és nevetségesen gyermeteg.
Meddig játszunk? Hol a vége?
Az oltásnál?

Az oltásról…


Azt mondta egy utasom, hogy a cégénél már rebesgették, hogy akinek nem lesz oltása nem mehet be dolgozni.
Ez természetes dolog lenne, ha mindenkinek lenne az ismeretségi körében olyan ember, aki kizárólag az új típusú influenzába halt volna bele. Az már járvány…
Én soha nem voltam oltásellenes. Az én gyerekeim minden oltást megkaptak, a fiamnál keményen fizettem az agyhártya gyulladás ellenit is…
A H1N1-et nem kapták meg, és a családban senki, pont az influenza vírus gyors mutációja miatt.
A H1N1-es vírusnál nem volt dedós kommunikáció arról, hogy ki kit evett, harapott vagy dugott meg ahhoz, hoy létrejöjjön ez az alfaj, volt, szedett pár halálos áldozatot, bevásároltak a szérumból a cégek, aztán ki is dobhatták nagy részét…
A mi családunkban nem jellemző az influenza mint megbetegedés, így nem is volt ilyen gondolatunk, hogy oltassunk.
A kutyát is oltatom… Magyarul, nem vagyok a tudomány ellen csak valami vadul súgja bennem, hogy a tudomány sem hiteles ha felmerül annak a lehetősége, hogy úgy kommunikál, ahogy azt elvárják tőle, illetve esetleg ami persze, hogy nem, meg van félemlítve.
Mert a tudomány is pénzből létezik, a pénz meg ott van, ahonnan épp a ez a vírus érkezik.

A kormánypárti orvosokban hívőktől kérdezem, hogy miért hiszitek azt, hogy akik nem értenek egyet az összevissza kommunikált tudományos magyarázatokkal azok mind összeesküvés elméletesek?
Én nem vagyok 5G ellenes, nem érzékelem ezt a tudatomban…
Én nem vagyok oltás ellenes, mert én például beadattam a HPV-ellenit is a lányomnak, pedig ezért is lehülyéztek, de az én belső hangom ezt diktálta..
Nekem csupán logikus agyam van, ami minden kiadott információt egyszerre képes feldolgozni és ha az ellentétes, akkor jelezi a rendszer, hogy ott hiba van.
Ilyen a maszkviselés,
ilyen minden más is amit az utóbbi időben ebben a témában kommunikált az orvostudomány,
a kormány, a szakemberek különböző csoportjai és a Pista bácsi a piacon…
Semmiben nincs egyértelműség.
Akkor mégis kinek kellene hinni?
Nekem semmiképp ne…nem követőket gyűjtök, nem kell támogatni sem,
egyszerűen kikívánkozik belőlem.
Ennyi.

Köztelező oltás, annyira, hogy fenyegetni kell érte az embereket?
Valóban mindenki hülye, akinek feltűnik ez?
Valóban kell a megszorítás, hogy rávegyék az embereket erre döntésre?
Miért látom minden alkalommal az auschwitzi képeket magam előtt, ahogy haladnak az emberek
a gázkamrába? Miért asszociál erre az agyam? Nem hinném, hogy élvezem…
Mert megfosztottak a jogomtól, hogy döntsek az életem felett.
Illetve majdnem minden jogomtól.
mert öngyilkos még lehetek…

Minden a tudatban dől el.. az is, hogy ki hogyan áll hozzá egy helyzethez, illetve ott dől el a betegség/egészség kérdése is.
Engem nyugodtan beoltatnak bármivel, a testem úgy reagál ahogy én akarom. De a tudatomban azt a tényt, hogy ettől teszik esetleg függővé az életem, nem tudom feldolgozni. Mindenkit, aki ebben részt fog venni gyilkosként könyvelek el, és oda helyezem arra a szintre, ahol azok tartózkodnak, akik
bekísérték a gázkamrába azokat az embereket. Férfiakat, nőket, öregeket, gyerekeket…
Mert itt is csak logika… Aki beoltatja magát, elvileg nem lesz beteg (ez ugye nem igaz, mert az influenza faj mindig mutálódik…) tehát aki fél, joga van nem félni és joga van az oltáshoz, aki nem akarja beoltatni, nem tudja azokat megfertőzni akik be vannak… Akkor mi a probléma?
Vagy másról szól a történet?

Most ott tartunk, hogy nincs holnap.
Valaki majd eldönti, hogy dolgozhatunk-e vagy sem…
Hogy ehetünk-e vagy sem…
Hogy élhetünk-e vagy sem…

Én én agyam így dramatizálja túl.
És mivel nincs kivel megbeszélnem, ezért leírtam.
Én…így…éltem meg…

Eddigi inváziós bejegyzéseim >>> ITT <<<

…nézőpont, megélés az utókornak az “invázió” idejéből -második hullám…(2)” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Judit blogja szerint:

  Most ott tartunk, hogy nincs holnap.
  Valaki majd eldönti, hogy dolgozhatunk-e vagy sem… ez így igaz Nálunk is Tücsim.Sajnos….. 😦

  Kedvelés

 2. Bagoly39 szerint:

  Nagyon egyetértek!!

  “Engem nyugodtan beoltatnak bármivel, a testem úgy reagál ahogy én akarom.”
  Ennek mi a módja?

  Kedvelik 2 ember

 3. soulleadertucsi szerint:

  Szerintem (az én megélésem szerint) minden tudatban dől el.
  Így is nagyon sokat kompenzál a testünk, nem hiszem,hogy egy “oltás” akkora kárt fog okozni, persze ha nincs alapbetegség,amire ráerősít…
  Muszáj valamiben hinni, mert így is közel az őrület.
  Ha nem kényszerítenek én biztos nem adatom be😡

  Kedvelik 2 ember

 4. Bagoly39 szerint:

  Én sem adatom be.
  Egyszer kipróbáltam a sima influenza oltást, de abban az évben négyszer volt olyan torokgyulladásom, hogy fékezhetetlenül köhögtem hetekig, miközben életem legrosszabb formájában is max. 1-szer voltam beteg évente, akkor is általában munkahelyi légkondi miatt.

  Én életemben kétszer tudtam “kimeditálni” magamból a náthát, már száz zsebkendőt elhasználtam kb. 2 óra alatt mindkét esetben, égett az orrom, kapart a torkom, szóval minden megvolt ahhoz, hogy a szokásos 4-5 nap náthának nézzek elébe. Az első esetben lehajtottam a fejem, és nagyon erősen azt mondogattam magamban, hogy “semmi bajom, jól vagyok”, és mintha valahova a végtelenbe visszhangzott volna. Egy órán belül eltűnt a nátha minden tünete. Második esetben forró fürdő közben ugyanez. Viszont utána többször nem sikerült.
  A lelkiállapotom mondjuk a későbbiekben nem volt elég jó, e két esetben pedig igen, az is számíthatott.

  Kedvelik 2 ember

 5. soulleadertucsi szerint:

  Én igyekszem nem megbetegedni,mert ahhoz nagyon értettem iskolás koromban, most a munkám miatt nem engedem meg a betegséget,de ha elveszik a munkám akkor valószínűleg össze fogok omlani…
  Nagyon hosszú lenne leírni miért, vagy miről van szó,de a lényeg az,hogy észrevettem,hogy a belső hang folyamatosan készít fel a változásokra, szinte soha nem ér semmi váratlanul.
  Ez a szituáció ami most zajlik is előre volt jelezve a baj csak az,hogy nem látom a kiutat. Fogynak a stabil emberek mellőlem , ez nem lesz jó, mert mire kitérünk,nem lesz ott senki.

  Kedvelik 2 ember

 6. soulleadertucsi szerint:

  Olvastam a bemutatkozásod.💖 Miért gondolod,hogy nem hallják amit “huhogsz”? Hallják, csak kevesen,de pont elegen… Senkit nem lehet kívülről megváltoztatni, a változás belülről zajlik…A Baglyoknak az a dolguk hogy huhogjanak…akinek lelke van meghallja…S kinek kell érti is..💖

  Kedvelik 2 ember

 7. Bagoly39 szerint:

  Egyetértek. 🙂

  Kedvelik 2 ember

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Gondolkodó

gondolatok, személyes élmények, emlékek, versek, munkanélküliség...

matraimelinda2

Mindennek helye van, mi szívemnek tetsző...

Nagy Balázs írásai

ego kontra lélek blog

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

Netfisz napjai

ego kontra lélek blog

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: