soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Napok óta nem alszom, a kritikus érték alá esett az energiaszintem, tele voltam kérdésekkel a változások miatt, erre szinte a megmentésemre tegnap kaptam egy videót egy nagyon kedves volt Kollégámtól, mondhatom Őrangyalomtól.

A tudatosságról szól,..a minden tudatosságáról. Volt benne egy nagyon jó hasonlat. A lényege az, hogy mindent a tudatosság rendez “sorokba” és mindenki ugyanazokkal az “esélyekkel” indul, ugyanazok az ”eszközök, gondolatok, nemtudommik” állnak a rendelkezésére legyen az koldus vagy király, ám az a tudat, hogy “én koldusnak születtem, te koldusnak születtél” tesz koldussá. A társadalom-tudat… A hierarchia – tudat….másoktól kapott gondolkodás irány, másoktól tanult életfelfogás..

Éjszaka –azon kevés időben míg nem voltam a jelen a videómegosztàs hatására – háromdimenziós tetriszszerűséget rakosgattam a térben. sokszínű volt, mindig más forma jött ki, mintha a gondolataim, a lényegem helyeztem volna vissza a helyère…reggel aztán elért a Telihold energiájával turbózva egy felismerés.

Tudjátok milyen a világ? Hogy működik a tudatosság? Hogy működik a teremtés? Képzeljetek el egy doboz ömlesztett legót, amiben a létező összes lehetőség építőkockája benne van. Megszületsz , a csomagodban ott van minden darabka. De ennek csak kevés ideig vagy tudatában,mert ahogy cseperedsz, a környezeted elkezdi formálni a “tudatod” a látásod. Hiába van minden kocka,kis ablak, kerék,fa, virág, bábú a dobozban, hiába van millió szín, vagy azt tanulnod, hogy bűn mindegyikkel játszani, vagy bűn minden színt használni…a környezeted meghatározza mit építhetsz…elkezdesz “lebutulni” … “Mi nem építhetünk palotát,mert szegények vagyunk” Nekünk nincs pénzünk erre,ne álmodozz fiam” Ne, ne,ne…nincs, nincs, nem lehet, buta vagy, nem értesz hozzá..mint programszavak…ellenben azoknak akinek van, mást hallanak… Lehet,tedd,megteheted,képes vagy rá,megoldódik, megcsinálod.

Mindemellé hozol egy tudatszintet, energiaszintet, frekvenciát…ami képességet biztosít, kreativitást, amivel a doboza tartalmát a legkülönbözőképpen tudod felhasználni. Ez a tudatosság! Minél magasabb szinten van a tudatossàgod, annál jobban tudod használni a lehetőségeid. Bàrmit megteremthetsz,amit el tudsz képzelni. El tudod képzelni?

Szóval az ”életünk” képletesen egy doboz legó, amiből azt építünk amit csak akarunk, illetve képességünben áll. De mivel nem vagyunk látszólag benne egyedül, előfordul, hogy mások beleépítkeznek, vagy rombolnak a világunkba. A jószándék, amire azt mondják,hogy a pokolba vezető út van vele kikövezve egy olyan “kéretlen” segítség ,ami a mi világunkban ugyan építő lehet, de nem illeszkedik annak az építményébe,akivel annyira jót akarunk tenni…vagy rossz szándék,amikor haladsz egy általad választott , épített úton és valaki belenyúl…felrobbantja a kis hidat, nem tudsz haladni tovább. Ám ha tudatos vagy, látni fogod a szándékát, és a nem tudatos éned segítségül hív egy másik embert,aki vagy megakadályozza ezt, vagy mire odaért kijavítja az utat…(őrzők, őrangyalok, emberek kik nem tudatosan jókor vannak jó helyen)

A társadalom rétegeit úgy építették fel a tudatban a programozók, hogy “jogokat” hoztak létre. Háromféle réteg különül el látványosan. Az első az alvó réteg… A lényeges többség. Egyirányú gondolkodás, előre meghatározott út,teremtési képességei korlátozva, hitrendszerek, sablonok, ezt tanulják. Nem használjàk a lehetőségeiket ha igen csak minimális teremtésre képesek,mert úgy tanítják neki,hogy nincsenek lehetőségeik Nem ismerik a doboz teljes tartalmát. Nem tudnak gondolkodni önállóan, többnyire egy irányba figyelnek, egy téma körül forognak… Lehetnek ostobák,de lehetnek akár egyetemi végzettségűek is. Van egy másik réteg ebben a rétegben,aki ezeket az embereket alvó állapotban tartják úgy,hogy maguk is alszanak. Gondosan ügyelve arra,hogy sem ők,sem a “lent tartott réteg” fel ne ébredjenek…Ők sem szabadok, ők sem ismerik a teljes kollekciót. Vannak a művészek…ők nem tudatosan de az összes kockával játszanak, sokmindent látnak,de nem nagyon törődnek vele, és van a harmadik réteg,akik ébredeznek, illetve tisztán látnak.

Térjünk vissza a legós dobozunkhoz, a feltűnt,hogy ahogy halad az idő egyre több a kész ötlet? Tematikus legók, előre számozott szinezők, olyan programok,melyek javasolják a szavakat. Nem kell a fantázia,nem kell gondolkodni, nem kell felébredni…Sosem hittem abban,hogy felsőbb rezgésekből manipulálják minket, addig míg meg nem tapasztaltam a saját megéléseimben.

Ahogy kezdtem tudatomra ébredni 1992 után egyre intenzívebbé váltak a teremtéseim. Nekem nem,de másoknak feltűnt,hogy amit fel akatrok építeni azt felépítem és ehhez nem félek használni a rendelkezésemre álló “kockákat”. Kiváló teremtő képességeim azonban sokáig önző célokra használtam fel, ennek megfékezése történt a gyerekek születése idején. Szó szerint vágyvesztett lettem. Elvesztettem a tudatosságomhoz a kulcsot. Nem építkeztem többé tudatosan. 2004-ben az internet megjelent a telefonkábelben, és innen onnan érkeztek jelek,szimbólumok,melyek a háttérből terelgettek vissza az útra. Egyre erősebb lettem, nyitogattam a szemem és egyre nyilvánvaló lett,hogy a valóságom mások próbálják blokkolni elsősorban azért,mert az érzelmeim nem tudtam kordában tartani és felismertem az erőm, képes lettem felborítani bármilyen építményt, ha azzal másoknak -szerintem- ártottak vele. Folyamatosan törekedtem a tudatosságra,de vágyaim továbbra sem voltak, hiába vannak a kockák a birtokomban,ha nincs vágyam építeni belőlük.

Mivel nem èpítem a világom 17 éve, időmből futotta blokkolni olyan tartalmakat,melyek a romossá vált világom alapjaiban döntésnék össze. Hogy milyen töltésűek ezek a tartalmak, ezek a mások által épített rendszerek most nem fontos. Ma éltem meg másodszor, hogy létezik egy az enyémmel ellentétes “hatalom” mely úgy fordul szembe velem,hogy olyan embereket tart maga elé pajzsként,akiket szeretek. Ezzel meghátrálásra kényszerít.

Azonban most ez a felismerés nemhogy negatív irányba mozdította volna, hanem megmentette az életem. Visszaadta a teremtés képességét és a hitet abban,ami vagyok.

A tudatosság külső S belső világot egyszerre épít. Ami jelenleg folyik a Földön pont a tudatosság ellen munkálkodik. Nem tudom mennyire elképzelhető számotokra az élet úgy,hogy nincs motivációtok? Felnevelni gyerekeket úgy,hogy nem tudtok teljesen részévé lenni az életüknek,mert olyan gondolatok hemzsegnek a fejetekben,melyek folyamatosan önmagatokkal és az általatok épített világgal fordítanak szembe? Nem szívesen írom le,de megéltem nálam magasabb tudatossàgi szinten lévő ember számomra negatív teremtését. A tudatosság nem egyenlő a “jósággal” , a “gonosz” teremtése is ezen az elven alapul. Nem kötelező részt vállalni benne. Pontosan a tudatos gondolkodás vezet ki egy rossz teremtés ből,ahogy a nem tudatos cselekvés –vagy gondolatok ,melyek nem a sajátjaink,vagy közel sincsenek a lelküketünkhöz –befogadasa visz bele…

Ahány ember van,annyi valóság… Ahány ember van,annyi doboz “Lego” mely szinte kinyitatlanul várja,hogy megnyilvánulhassanak a részletei valakik tudatossága által!

Heuréka!!!” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Judit blogja szerint:

  Köszönöm Tücsim,nagyon jó! ❤

  Kedvelik 1 személy

 2. Amon Ra szerint:

  …és felrémlik magamban, “lelki szemeim” előtt az az építmény, amit nekem építettek a “jó”-szándék nevében… Vagy inkább arra törekedve, hogy amit magának nem volt képes, nekem, bennem építse fel.

  – “Ugye, Te nem…”?
  – Persze, hogy nem…

  Hát ezennel azonnal páros lábbal rúgom szét ezeket a qrva tornyokat, szobákat és labirintusokat, amiket felépíteni hagytam ahelyett, hogy magam használtam volna magamnak a magam szándéka szerint az erre elpazarolt lego-kockákat!

  Kedvelik 3 ember

 3. t.t. szerint:

  Igen….nem szabadna elengedni a tudatosságot!

  Kedvelik 3 ember

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: