soulleadertucsi®

kézzel írott sor(s)ok

Vita, veszekedés, szócsatàk, érvelések…elvàrások, megfelelési kényszer, vagy megfeleltetési kényszer. Elnyomás, elnyomottsàg.. folyamatos hazudozás, letagadàs,eltagadás, irigység, mások vagy önmagunk ostorozása. Konfliktus..konfliktus…konfliktus…belül és kívül, kívül és belül…

Tegnap feltettem a nagy kérdést, hogy most akkor mi a francnak létezem? Jó ez így? Körülöttem akinek vannak álmai bármi illetve bárki árán, de véghezviszik. Ha szót emelek, akkor megkérdezik,hogy nem az a fontos nekem, hogy körülöttem mindenki boldog? Micsoda ember vagyok én? Azt mondják,hogy eddig az én álmom volt a fontos (a munka,amit végzek,nem mellesleg ezzel keresem a kenyerünk,húsunk,zsírunk,ebből hízik szét a p@csánk, de nyilván ez nem fontos) és most,hogy az álmom véget ér, hogy másoké valóra váljon, most rajtam a sor, hogy feláldozzam magam mások boldogságának oltárán. Mert eddig nyilván én nem hoztam áldozatot (eleget)..

Amikor tegnap vitáztam az Őrzőkkel jött egy üzenet,amit egy mai spontán együtt vásárlás utàn egy nagyon karakteres hölgy erősített meg.

LÉGY HŰ MAGADHOZ!

Kezdem érteni a belső utazásaim, a mélységeim megjárásának okát. Légy hű magadhoz…igen, de ehhez tudni kell, ismerni kell ,hogy ki is az az ÉN? Kihez kell hűnek lenni? Ki tudom-e mondani, hogy ki vagyok, ki tudok-e állni érte, vagy maradok kutya, aki hűségesen lohol mindenki után,aki szépen nézett rá, vagy megsimogatta egyszer kócos kobakját, szarrá rágott csontot dobott elé, száraz kenyeret, majd kedve szerint rúgott rajta akkorát, ha megunta, hogy vinnyogva ,farkbehúzva menekült a kuckójába,hogy álomba sírja magát. Aztán másnap újra ott lihegett alázatosan azok lába előtt,akik bakancsuk sarát húzták le rajta…

Tényleg ekkor nyomorék lennék?

A Belső Hang azt mondta, amit ma a hölgy meg is erősített a saját példáján át,hogy NEM kötelező kutyának lenni egy erős egyéniségű embernek, hihetetlen,hogy pont én érzek így, nem voltam ilyen elnyomott, nyomorék soha…mi történt velem?

Mi vagy ki tett ilyenné? De főként miért hagytam?

Azt mondta a Belső Hang, hogy nem szabadna folyamatosan azt figyelni,hogy másokból mit vált ki a valóságunk! Adjuk önmagunkat! Valósítsuk meg önmagunkat, ám ha másokra is szükségünk van erre akkor tisztázzuk,hogy ez “mibe kerül” nekünk! Senkit nem szabad(na) (ki)használni és nem pozitív,ha azért használunk valakit valamire, mert alacsonyabb szinten van a tudata (ön-tudat-ossága) a miénknél!

Furcsa nekem, hogy az EGYet képviselő “részek” folyamatosan “konfliktusban” vannak…ez a konfliktus teszi “énné” az embert. Ha nem lennénk folyamatosan “konfliktusban”, nem lenne ”én” tudatunk, nem lenne az ego. Úgy tűnik nekem,hogy az ego maga a konfliktus, ami minket eltávolít egymásból/egymástól és önmagunktól, a Egytől, az Istentől.

Vajon az élet értelme maga az a tudat,hogy vagyunk, és tartunk vissza az Egybe azáltal,hogy megoldjuk a privát konflikusainkat? Hogy megteremtjük a külső-belső egyensúlyt?

Én nem akarok már konfliktust, de minden törekvésem ellenére soha meg nem élt zavar támadt bennem. Ott rontottam el,hogy megtagadtam önmagam, a konfliktus külső kezelése bent robbantást okozott… Belül kell kezelni, belül kell rendet rakni, belül kell tisztában lenni azzal,hogy ki vagyok, mi vagyok, mit akarok és ha ez megvan,akkor kívül minden ehhez fog igazodni.

Talán még nem késő…

Köszi, hogy hozzá(m)szólsz !

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Szabadon szárnyaló szavak

Nincs kutyám ezért eszmét futtatok.

Budapesti séták/ Budapest city walks

Városnézés más szemmel / Take a different approach

CHARON INSTITUTE

The New Eon

Bagoly mondja

Huhogok a sötétben...

Judit blogja

Mindenről szól

CSENDES FORRADALOM

A Tudat evolúciója

Netfisz napjai

kézzel írott sor(s)ok

NotToPutPublications

Not To Put Too Fine A Point On IT

Netfisz Blog

Élet Netfisz szemén keresztül

angellilith.wordpress.com/

"Én vagyok a hírnök, én vagyok a hír, mindegy, hogy ki szeret, de ért, aki érteni bír"

Férfiak, nők, ilyesmik...

...minden annyira determinált...

Angel Lilith - Verseim

...aztán megpróbálkoztam a versírással is...

Amon Ra

Gondolatok, dallamok, üzenetek

%d blogger ezt szereti: